Community Status Updates

zoro77 → Serperoth
κι εγω να σου πω την αληθεια δεν εχω δει πολλα ανιμε. Βασικα αν στο Αλτερ δεν ειχα δει εκεινο το Ντρεηκ, ουτε καν θα γνωριζα την υπαρξη τους. :P Και αυτην την βαρεμαρα που λες μολις γραφτηκα στο φορουμ δεν την ειχα καθολου. Τωρα ομως που χει περασει καιρος αρχιζω να την νιωθω κι εγω.

Serperoth → zoro77
Ε αφού άνιμου δεν βλέπω πολλά:)
Άσε που μερικές φορές βαριέμαι να ποστάρω:P

zoro77 → Serperoth
εεετσι. Ολα εξασκηση θελουν τελικα!
Και ναι το Guess who μετραει!

Serperoth → zoro77
Φίλε είμαι καμένος στα trivia:P
Δίκοπο μαχαίρι μεν, αλλά γουστάρω. Επίσης, I use teh googlez.
Αγαπάω Guess Who πάντως.

Osama Bin Laden → zoro77
Yep, ο Kuzan είμαι. Άλλαξα το όνομα λόγω ενός αστείου που είχε γίνει με δύο άλλα μέλη του forum στο maid cafe event. Δεν βαριέσε. Είμαι ακόμα ζωντανός τελικά. Ότι δεν κατάφεραν οι Αμερικανοί σε 10 χρόνια το κατάφεραν δύο μέλη του forum σε μια ώρα: Με ξεσκέπασαν τελικά.

zoro77 → Osama Bin Laden
ο kuzan δεν εισαι? αλλαξες ονομα?
επικ!!!! xDDDDDDDDDDDDDDDD

zoro77 → Goutcou
Aυτα που λες;) [SIZE=1]Απορω παντως αν στο face to face εισαι ντροπαλη ή οχι:whistling:[/SIZE]
Τελικα οντως ο φιλος σου εχει δικιο. Το ρωτησα και οντως ετσι θα γινει!

Kaidou → zoro77
Για τον πρωτο λογο που ειπες,ο καλαμαρης μου εβαλε 8 και 8.5 xD
Για το σετακι σου εγω θα σου εβαζα 9.5 και 10,αλλα και αν δεν εβλεπα OP θα σου εβαζα 9 και 10 γιατι φαινεται οτι ειναι πολυ συναισθηματικο το σετακι...

zoro77 → Kaidou
ως ΟΡ fan που ξερω ποιες ειναι οι ωραιες στιγμες στο ΟΡ και γενικα ξερω τι ειναι το ΟΡ σου βαζω 10 και 10΄. Αλλος που δεν βλεπει μαλλον δεν θα σου βαζε τοσο. Πχ εμενα το σετακιμου πηρε 8 και 6 στο rate thy neighboor την στιγμη που πιστευω εσεις θα μου βαζατε απο 9 και πανω.