Jump to content

Community Status Updates

Photo

Goutcou → zoro77

Χαχαχα υπάκουο παιδάκι! :P Βασικά εγώ πρώτο μάθημα έδινα σήμερα αλλά έχει απεργία! Γκαντεμιά ε? Και δεν πήγα.. Ευτυχώς βγήκε κι άλλη ημερομηνία για το μάθημα και δεν θα το χάσω :) Χαχαχα..βασικά ο κολλητός μου μου το είπε, γιατί είναι στην φιλοσοφική κι εκείνος και σκόπευε να πάει στην συνέλευση την Τετάρτη αλλά έμαθε ότι λόγω απεργιών μεταφέρθηκε για Πέμπτη! Δεν σε έχω ρωτήσει το βασικότερο νομίζω..πώς σε λένε?! :Ρ
Sep 26 2011 15:51
Photo

Kaidou → zoro77

Εσυ ποσο θα μου εβαζες για το σετακι.Μην δειξεις λυπηση,βαλε οτι πιστευεις.
Sep 26 2011 15:48
Photo

zoro77 → Kaidou

Χαχα παει δεν εχω ελπιδες xD
Sep 26 2011 15:47
Photo

Kaidou → zoro77

O Oda δεν συγχωρει απιστους...:mafia:
Sep 26 2011 15:42
Photo

zoro77 → Kaidou

ειδες αμαρτια?Ο θεος οντα αραγε θα με συγχωρεσει?:P Ναι θα το δω σιγουρα
Sep 26 2011 15:31
Photo

zoro77 → Goutcou

το εβαλα σε σποιλερ οπως διαταξατε:P Α εσεις ξεμπερδευετε.. Μπραβο. Εμεις παμε για συνελευση. Και να σου πω την αληθεια αυτο που λες για Πεμπτη απο σενα το ακουω πρωτη φορα :ο
Sep 26 2011 15:30
Photo

Kaidou → zoro77

Κακως.Μπορει να μην εχει καναν τρομερο εχθρο,αλλα μονο και μονο για το παρελθον του choppa πρεπει να κατσεις να το δεις,σαν σωστος OP fan :P
Sep 26 2011 14:58
Photo

Goutcou → zoro77

Ιιιιιιιι...βάλτο σε σποiler μην το δει κανείς! Και επιμένω...το αν ζει ή όχι θεωρείται spoiler στο παιχνίδι οπότε καλύτερα να μην το λέμε Τ_Τ Εμείς όχι δεν έχουμε κατάληψη..για την ακρίβεια η εξεταστική έχει αρχίσει από τις 12 του μηνός σε εμάς! :Ρ Τετάρτη θα είχατε συνέλευση στην φιλοσοφική και σας το μετέφεραν για Πέμπτη?
Sep 26 2011 14:41
Photo

zoro77 → Kaidou

να σου πω την αμαρτια μου? Ενω εχω κανει refresh αρκετα απο τα επεισοδια που χα δει παλια(ακομη και αυτα που ναι καινουργια) , τo αρκ του chopper εχω να το δω απο τοτε στο Αλτερ..Το χω συνεχεια στα υποψη αλλα το ξεχναω,
Sep 26 2011 14:32
Photo

Kaidou → zoro77

Thnks,σημερα μου ειρθε η φλασια. Και εμενα μου αρεσει πολυ το παρελθον του Sanji,αλλα(νομιζω θα συμφωνησεις και εσυ σε αυτο)το παρελθον του Choper ειναι ολα τα λεφτα.Ειδικα εκει που λεει ο Doctor "I had a wonderful life",οποτε το βλεπω βουρκωνω.Ξερεις τι ειναι να πεις αυτην την φραση μια στιγμη πριν πεθανεις;Ολη η σημασια της ζωης βρισκεται σε αυτην την φραση :'(
Sep 26 2011 14:28
Photo

zoro77 → Kaidou

εννοειτε και λεει. Ρε δεν ξερεις τι ειναι να χω καιρο να κλαψω για εργα, ταινιες κλπ και να μου ρχεται το κλαμα σε αυτην την σκηνη.. Παιζει η ιστoρια του sanji να ειναι και η καλυτερη απο το crew.
Sep 26 2011 14:25
Photo

Kaidou → zoro77

Γαματο ειναι το σετακι σου,τι λες τωρα... Εκανα και εγω μια προσθηκη στην υπογραφη(τα γραμματα).Λεει τιποτα,ή να το σβησω?
Sep 26 2011 14:21
Photo

zoro77 → Goutcou

[SPOILER]για αρχη ο Κittan [SIZE=1]πεθανε :P[/SIZE][/SPOILER][SIZE=1] [/SIZE]Καλα κανεις. Κι εγω παταω αρκετες φορες, ασχετα αν οι σημειωσεις μου βεβαια ειναι των οπισθιων(για να το πω και σεμνα:P) Εχετε εσεις καταληψη?
Sep 26 2011 14:18
Photo

Goutcou → zoro77

Ναι πηγαίνω πολύ συχνά στην σχολή για να κρατάω σημειώσεις, γιατί διαφορετικά δυσκολεύομαι στην εξεταστική! Δεν μ' αρέσει να διαβάζω σημειώσεις άλλων! :D [QUOTE=zoro77;532028]μια μια οι ερωτησεις:P[/QUOTE] Ήξερα ότι είναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και γι' αυτό τις ρώτησα μαζεμένες..μην χάνουμε χρόνο:Ρ
Sep 26 2011 14:12
Photo

zoro77 → Kaidou

παντως περα απο την πλακα το δικο μου φαινεται πολυ κλαψιαρικο. Με σωζει η υπογραφη:P
Sep 26 2011 14:09