Community Status Updates

zoro77 → Kaidou
δεν ειναι προγραμμα. Ειναι κολπακι του υπολογιστη. Κι εγω απο δω το μαθα xD. Οπως βλεπεις το επεισοδιο ή οποιο βιντεο βλεπεις πατας παυση στην εικονα που θες και κανεις την εξης διαδικασια. Eχει ενα κουμπακι ο υπολογιστης σου. Το PRTSC. Εγω παταω αρχικα ενα κουμπακι FN και μετα το PRTSC. Σε σενα μπορει να μην ειναι ετσι, Μπορει να ναι CTRL και PRTSC. H σκετο PRTSC . Η καποιον αλλον συνδιασμο τελοσπαντων αλλα με PRTSC παντα . :P Μετα ανοιγεις την ζωγραφικη και πατας επικολληση! Τοτε θα σου βγει ολη η οθονη σου! (PRTSC= PRINTSCREEN μαλλον) Εκει στη ζωγραφικη κανεις τα δικα σου κουμαντα. Την μικραινεις την κοβεις κλπ και μετα αποθηκευση.

Kaidou → zoro77
Πες το προγραμμα που χρησιμοποιεις για να παγωνεις εικονες.Και αν μπορεις να μου πεις και το τροπο... :P

zoro77 → Kaidou
χαχαχαχα!!
Ποσα δινεις?:orly:
Bασικα το σετακι με το thousand sunny το σκεφτομουν καιρο αλλα ποτε δεν μου καθοταν.( Η πιο δυσκολη δουλεια ηταν το αβαταρ γιατι οι σμυκρινσεις δεν το κανουν να φαινεται καλα.)Σημερα μου κατσε:P Bασικες αρκετες ξαναβλεπω επεισοδια και τις καλες εικονιτσες τις παγωνω και τις κραταω στα αρχεια μου. Αυτην της υπογραφη την βρηκα ακριβως στο τελος του 323 ( η συγγνωμη του usopp στον luffy) Τρελαθηκα μολις ειδα την εικονα. Οποτε η κυρια μου πηγη ειναι τα επεισοδια και τα openings! Τωρα για το αβαταρ την βρηκα στο google σε μεσαια διασταση και μου κατσε καλα η σμυκρινση.(της εκανα κι εγω μια τροποποιηση στο χρωμα γιατι ηταν φωτεινη στην αρχη.)
Αυτα xD

Kaidou → zoro77
Γιατι,πες μου,ΓΙΑΤΙΙΙ;;;;:Crying2:
Απο που τις βρισκεις αυτες τις pics;

Kamui → zoro77
Ελπίζω να ξαναέχεις την ευκαιρία να έρθεις σε κάποιο επόμενο meeting για να τα πούμε κι απο κοντά.Απλά στο Dasein μη νομίζεις, μπορεί να πήγαμε πολλοί αλλά λίγους κατάφερα να γνωρίσω.Όταν υπάρχει πολύς κόσμος που είναι και εκτός φόρουμ είναι δύσκολο να γνωρίσεις αυτούς που θες.

Kenobi-sensei → zoro77
ναι!!!!!ειδνε μπυνιες και παραλληλα βαραγε το πατωμα χαχαχαχαχα ελεος

zoro77 → Kenobi-sensei
οντως ναι. Αφου φιλε σε μια συζητηση που ειχα με φιλους οταν το θυμηθηκαμε γελαγαμε με αυτα που βλεπαμε! Πορωνομασταν με τα μπουκετα τα οποια δεν ηταν μπουκετα απλα ο θορυβος που ακουγαμε ηταν το χτυπημα των ποδιων τους στο ρινγκ αν θυμασαι!!

Kenobi-sensei → zoro77
βασικα τα παιδακια σαν και εμας στο δημοτικο γιατι αμφιβαλλω αν ελκυει καποιον απο εμας τωρα....μονο τους Αμερικανους

zoro77 → Kamui
ειδα που πηγατε πολλοι στο event στο dasein(κι εσυ μαζι) και στενοχωρηθηκα που δεν μπορεσα να ρθω κι εγω. Ηταν καλη ευκαιρια.

zoro77 → Kenobi-sensei
ασε φιλε εκανε και τους ''Παναθηναικους'' να παρακολουθουν magic Πειραια:P(τοτε)

zoro77 → Kaidou
νταξει ειναι δυσκολο η σμυκρινση να γινει 100% κομπλε. Παντως υπαρχει ενα προγραμματακι που το λυνει αλλα δυστυχως δεν ξερω ποιο ειναι.. Το χα μαθει στο Λυκειο στην πληροφορικη κι απο τοτε που φτιαχνα τα αβαταρ και τις υπογραφες προσπαθω να θυμηθω ποιο ειναι.

Kaidou → zoro77
Tην ηθελα μεγαλυτερη και σε καλυτερη ευκρινεια..
[IMG]http://s2.postimage.org/1uzc4zx39/SH_2_Y.jpg[/IMG]
Αν ειχε την ιδια ευκρινεια εγω θα ειμουν ενταξει..