Community Status Updates

Fallen_Mpougatsa → zoro77
Εγώ έκλαιγα γιατί φοβόμουν πως θα αντιδράσει ο μπαμπάς μου. Καλομαθημένο αλλά αυστηροί με τους βαθμούς...

zoro77 → Fallen_Mpougatsa
Παλι εξω επεσα xDDDDD
Ενταξει μωρε μικρουλα ησουνα:P Κι εγω θυμαμαι σε μια παραδοση στην 6η δημοτικου δεν ειχα διαβασει και η δασκαλα ειχε ενα μπλοκακι και με πιασε αδιαβαστο. Ενας φιλος μου με ψαρωσε και μου ειπε οτι μου εβαλε 3. Τοτε...ναι εβαλα τα κλαμματα και ψιλοεγλειψα την δασκαλα :stubborn:
[SIZE=1]Κι ομως μετα μου γινε μαθημα και δεν ξαναεγλειψα ποτε ουτε δασκαλα ουτε καθηγητη xD[/SIZE]

. . .όχι στο τρίμηνο. Σε τέστ.
[SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/7nTnr.png[/IMG][/SPOILER]

zoro77 → Fallen_Mpougatsa
a δημοτικο κι ολας αχαχαχα. Εγω σκεφτομουν γυμνασιο-λυκειο που η βαθμολογια ειναι στα 20 και το πανεπιστημιο που ναι στα 10.
Νταξει τοτε δικαιολογησε. Κι εγω ειχα στεναχωρηθει(δεν εκλαψα:P) για ενα 9 γιατι ηθελα σε ενα τριμηνο να τα χα ολα 10.
Δεν βαριεσαι απο αυτα μαθαμε xD

[QUOTE=zoro77;548587]μια ερωτησουλα fallen!:)
οταν λες 9 και 10 εννοεις στο σχολειο ή στο πανεπιστημιο? Εχει μια διαφορα:P[/QUOTE]
Δημοτικό αγαπητέ...από τότε ωρίμασα! :P

Kaidou → zoro77
Thnks!!:ureshii:
Πολυ ωραιο,αν και το παρακατω καρε απο εκεινο το επεισοδιο θα ηταν πολυ καλο...

zoro77 → Kaidou
εχεςι κανει γαματο προφιλ!!! Ρε το αβαταρ μου σ αρεσει? Τωρα για sig δεν εχω βρει κατι ακομα που να ταιριαζει!

iristella → zoro77
Thanks dear, να σαι καλά. Και σε σένα ότι καλύτερο εύχομαι. Ναι ακούω και στα δύο ονόματα. ^_^

zoro77 → Kenobi-sensei
ναι ισχυει!!!
Εχει δυνατοτητες παντως η ομαδα!! Το δειξε με την γα.. Τσελσι!(την ψιλοεκτιμω αλλα ακομη να χωνεψω την φυγη Μειρελες:P)
ΥΓ: Θα σου απαντησω αυριο. Εχω νωρις σχολη xD