Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → zoro77

Δεν ξερω αν τα πιανουν η οχι,παντως δεν τους κατηγορω αν δεν συμφωνουν. Μην φανταστεις οτι αυτα που λεω τα πιστευω βαθυτατα,αλλα εκεινη τη στιγμη ετσι μου βγαινουν.Οσον αφορα τα ναρκωτικα, μερικοι το παραδεκτηκαν απο μονοι τους οτι ειναι πρεζακια.Ισως εκει δεν καταλαβαν τι εννοουσα και προσβληθηκαν. Παραδεχομαι παντως οτι τα πρωτα μου posts στο συγκεκριμμενο thread ηταν απαραδεκτα. Οχι τοσο αυτα τα οποια ελεγα,αλλα ο τροπος που τα ελεγα,καταφερνοντας καταλαθος να βγω ο κακος της υποθεσης. Παντως,απορω πως μπορεις να εισαι τοσο καλος με ολους. Ατομα σαν εσενα βρισκονται πολυ σπανια στις μερες μας.
Nov 17 2010 15:30
Photo

zoro77 → Zem@c

ναι όντως. Αλλά μια ανούσια δημοσκόπηση είναι οπότε δεν είναι κάτι σοβαρό.
Nov 17 2010 00:54
Photo

zoro77 → Kamui

είδα τι έγραψες στο ''περί καπνίσματος'' και συγκεκριμένα αυτό που λες ότι αυτά που γράφεις δεν τα ποιάνουν σωστά οι άλλοι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εσύ έχεις έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης από κάποιους άλλους και απαντάς σύμφωνα με αυτόν. Οι άλλοι όμως δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και σε παρεξηγούν. Γι'αυτό προσπάθησε να γράφεις σε τέτοια θέματα με βάση την σκέψη των άλλων. Δε σου λέω να αλλάξεις τρόπο σκέψης ούτε να κάνεις υποχωρήσεις σε αυτά που πιστεύεις, απλά να γράφεις με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι κατανοητός. Γιατί θεωρώ κρίμα οι σωστές ,για μένα, απόψεις που γράφεις να παίρνονται από τους άλλους ως λάθος ή ως προσβολή. Σε παραδέχομαι που εξετάζεις τα πράγματα βαθιά. Μπράβο.
Nov 17 2010 00:45
Photo

Zem@c → zoro77

να στο θεσω και αλλιως το ερωτημα....ποιοσ ειναι ο νικος?......χαχαχα ας αρχισουμε απο τα βασικα...απλα μ κανει εντυπωση π οι moderators το αφησαν ετσι.και μετα φωναζουν για να μην γραφουμε υποθεσεισ στην γενικη συζητηση... τεσπα.
Nov 17 2010 00:31
Photo

zoro77 → Zem@c

όντως τραγικό αλλά αρκετά αστείο. Μάλλον αυτοί που ψηφίσαν για πλάκα θα το κάναν [SPOILER]γιατί ποιος θα ψήφιζε σοβαρά τον Νίκο???[/SPOILER]
Nov 16 2010 23:08
Photo

Zem@c → zoro77

το τραγικο ειναι οτι σε εκεινο το thread καποιοι χαραμισαν την ψηφο τους και ψηφισαν τους "ασχετους" π εχουνβαλει για πλακα ελεοσ δλδ
Nov 16 2010 22:25
Photo

zoro77 → Zem@c

θα το δω αλλά όχι τώρα, γιατί αυτή τη στιγμή βλέπω ένα άλλο.
Nov 15 2010 16:07
Photo

Zem@c → zoro77

σ λεω...ειναι κατι πολυ ανωτερο.....οταν δεις μεχρι το 6 πες μ την γνωμη και τις εντυπωσεις σου
Nov 15 2010 01:12
Photo

zoro77 → Zem@c

ευχαριστώ. Πάντως είδα μόνο το opening και μου φάνηκε πως αυτό δεν είναι για παιδάκια... Δίαβασα και λίγο την υπόθεσή του από ένα σάιτ και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.
Nov 14 2010 23:54
Photo

Zem@c → zoro77

[url]http://isohunt.com/torrent_details/65078081/death+note?tab=summary[/url] it's a torrent
Nov 14 2010 22:55
Photo

zoro77 → Zem@c

αν είναι έτσι, ξέρεις και κανένα link?
Nov 14 2010 21:15
Photo

zoro77 → Libertad

ευχαριστώ πολύ για το friend request να σαι καλά:D. Μπορείς να μου πεις και το λόγο?
Nov 14 2010 21:12
Photo

Zem@c → zoro77

αααα...βασικο....δεσ το ανιμε στα αγγλικα!!!!!!...ειναι σαν να βλεπεισ ταινιαστο σινεμα!.......πολυ καλη δουλεια...στα γιαπωνεζικα δν λεει πολλα.......ακου π σ λεω ;-) [B]υ.γ. [/B]καποιοι διαφωνουν με αυτο π σ προτεινα....οποτε αν θεσ ρωτα και τον gol d aso ...εγω επιμενω παντως για την αγγλικη εκδοση :ureshii:
Nov 14 2010 17:51
Photo

zoro77 → Gol D Asos

οκ ευχαριστώ. Μου στείλατε και οι δύο vm(εσύ και ο zemac) και με καταφέρατε!!
Nov 14 2010 17:05
Photo

zoro77 → Zem@c

οκ ευχαριστώ για τη συμβουλή. Εσύ και ο Gol d Asos με πείσατε.
Nov 14 2010 17:02