Community Status Updates
alxdjo
→
zoro77
E gia na ekatsa na to diabasw mexri to 604 ti les?Mou arese h oxi?
Nov 18 2010 21:51
zoro77
→
alxdjo
[QUOTE=alxdjo;448450]Hey guys welcome me to the club
604 chapters in 1 and half week.Hell yeah!!!!:burningbe3:
[/QUOTE]
you are welcome
604 σε μιάμησι βδομάδα ρε θηρίο?
Καλό σου φαίνεται? [SPOILER]Πρόσεξε τι θα πεις![/SPOILER]
Nov 18 2010 21:46
zoro77 → Kamui
βασικά δεν υπάρχουν επιλογές γι'αυτό ο λαός ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους. Εξάλλου όπως ξέρουμε εδώ και τόσα χρόνια τα καλύτερα λόγια τα λέει πάντα αυτό το κόμμα που είναι αντιπολίτευση. Οπότε ο καθένας ελπίζει ότι θα γίνει κάτι αλλά...μένει στην ελπίδα.
Nov 18 2010 16:35
Kamui → zoro77
χα...
Και ποιος ειπε πως εγω εχω καποιο προβλημα με τους πολιτικους?
Εγω,αυτο που βλεπω σ'αυτους ειναι ο αντικατοπτρισμος του νεοελληνα,σε ηγετικη μορφη.
Πιστευω πως οι περισσοτεροι νεοελληνες αν τους δινοταν η ευκαιρια,θα εκαναν τα ιδια και χειροτερα.Προφανως και δεν ειναι ικανοι για διοικηση αλλα κατα τη γνωμη μου φταιει κυριως ο λαος.Φταιει επειδη τους ψηφιζει ξανα και ξανα,και βασιζουν τις ζωες τους στις αποφασεις τους.Στο κατω κατω, αμα πριν λιγα χρονια ο λαος δεν επασχε απο αυτον τον αρρωστημενο πληθρισμο και εκαναν καποια στοιχειωδη οικονομια και αποταμιευση,δεν θα ειχαν φτασει ως εδω.Εγω ψηφιζω:οικονομικη ανεξαρτισια του ατομου.Αυτα.
Nov 18 2010 00:26
zoro77 → Libertad
σε εμάς με εξαίρεση τη Λαογραφία όλα είναι καλούτσικα! Δεν έχω διαβάσει βέβαια τίποτα ακόμη αλλα σιγα σιγά κι εγώ θα μπαίνω σε ρυθμούς.
Nov 17 2010 23:48
zoro77 → Libertad
η Θεσσαλονίκη τρομερή πόλη. Η σχολή εδώ δε λέει πολλά... Είναι και παλιό το κτήριο... Σε σας?
Nov 17 2010 23:28
Libertad → zoro77
Κι εγώ κάπως έτσι... Τότε βέβαια το ήξερα "Ντρεικ το κυνηγι του θησαυρού"... Πολύ lame όνομα.. :P Συνάδελφος?? Ιστορικό-Αρχαιολογικό κ εσυ??
Nov 17 2010 23:02
zoro77 → Libertad
όχι βρε δεν ανησυχώ ίσα ίσα. Ναι είμαι one piece lover και είδικα από τότε που μου το στέρησαν από το Alter όταν ήμουν πιτσιρίκι. Είδα και κάποιες συζητήσεις σου και παρατήρησα ότι είμαστε συνάδερφοι!!! Οπότε μια χαρά.
Nov 17 2010 22:56
Libertad → zoro77
Επειδή είσαι Οne Piece lover κι εσύ απ' ότι κατάλαβα... Μην ανησυχείς, είμαι κοινωνικό άτομο και δεν έκανα μόνο σε σενα..Πάντως αν δεν ήθελες μπορούσες να μην το δεχτείς.. :D
Nov 17 2010 22:50
zoro77 → Kamui
όλοι κάνουν λάθη, μην ανησυχείς. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά που ξέρεις μπορεί και εγώ να είμαι σαν τους πολιτικούς!
Nov 17 2010 22:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed