Community Status Updates
zoro77 → didimakia
επειδή μου έχεις προτείνει τόσα anime :thumbup:θα σου προτείνω και εγώ ένα:P: [U]kenichi[/U] [SIZE=1]ελπίζω να μην το έχεις δει[/SIZE]
δεν έχει και την τρομερή υπόθεση αλλά έχει πολύ γέλιο και πολλές ομορφιές!!!
Nov 24 2010 00:34
zoro77
→
alxdjo
ναι δες μονο τις μάχες του crew από τα επεισόδεια που σου είπα πριν
Nov 24 2010 00:04
zoro77
→
alxdjo
ντάξει κάνε ότι θες. Αλλά σοβαρά δες τουλάχιστον το ennies lobby arc δε θα το μετανιώσεις...
Nov 23 2010 02:57
zoro77
→
alxdjo
[QUOTE=alxdjo;449567] Καλυτερα το Manga.[/QUOTE]
όχι . Με τις μουσικές είναι άλλη φάση το ΟP. H τουλάχιστον δες μόνο το ennies lobby arc(267-310 episodes άντε και το 474 που είναι πρόσφατο).
Nov 23 2010 02:04
zoro77 → Kain
[QUOTE][B][COLOR=#ff0000]WHY[/COLOR] DO PEOPLE HATE EACH OTHER?[/B]
[/QUOTE]
επειδή ο καθένας αγαπάει μόνο τον εαυτό του ή τουλάχιστον περισσότερο απ'ότι τους άλλους xD
Nov 23 2010 01:00
zoro77 → Petran79
αυτά είναι. Πιστεύω παρόλο που χάσατε δε θα τις ξεχάσεις αυτές τις στιγμές.
βασικά εγώ θέλω να τα πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ και ο Αρης για να ανεβαίνει το επίπεδο στην Ελλάδα. Στις άλλες χώρες βλέπεις 5-7 ομάδες να το παλεύουν για την κορυφή, ενώ στην Ελλάδα 8-9 να παλεύουν για να μην υποβιβαστούν!
Nov 22 2010 23:35
Petran79 → zoro77
η αληθεια ειναι πως 1-2 φορες παρασυρθηκα αλλα ευτυχως μουρμουριστά. Στα γκολ απλα σηκωνομουν. Ευτυχως στις ευκαιριες του ΠΑΟΚ σηκωνονταν και ο κοσμος οποτε καλυπτομουν. Αναγκαστικα εβριζα και εγω, ιδιως τον Τσιριλο που δεν τον χωνευω ετσι και αλλιως, αλλα και τον Ελ Ζαρ που μας εκανε κωλοδακτυλο (σωστο το παλικαρι!). Καλα τον Γκαρσια τον βριζαν αλλα και αυτουνου τα ηθελε ο κωλος του. Μου φαινεται ειναι απο τους παικτες που πορωνονται με αυτα.
Nov 22 2010 23:20
zoro77 → Petran79
έχεις κότσια πάντως φίλε μου. Εγώ με τίποτα δε θα πήγαινα σε αντίπαλο γήπεδο γιατί αν το τρώγαμε θα επρεπε να πανηγυρίσω κι εγώ(μάλλον κι εσύ αυτό έκανες) και κυρίως αν το βάζαμε ποιος θα με κράταγε για να μην πανηγυρίσω...και μετά άντε να εξηγήσεις.
Nov 22 2010 23:12
Petran79 → zoro77
το εισιτηριο ηταν για τη 17. Εγω στην αρχη μπερδευτηκα και καθησα στη 16 και μετα με σηκωσε ενας με διαρκειας. Στη 16 μετα καθησαν διπλα μου 3 ατομα και τελικα ηρθαν μετα απο λιγα λεπτα αλλα 3 ατομα και ζητουσαν με οχι τοσο ευγενικο τροπο να ξεπουμπιστουμε μιας και νομιζαν οτι η αριθμηση ηταν αναποδα και καθομουν εγω στη θεση τους. Εγω βεβαια ειχα τη σωστη θεση αλλα οι διπλανοι μου καναν τους ανηξερους και αναγκαστηκα να τους "καρφωσω¨για να με αφησουν στην ησυχια μου. Ο αλλος διπλανος μου βεβαια ηταν τυχερος γιατι απλα ετυχε να περισσεψει μια θεση που δεν του ανηκε και δεν τον ενοχλησε κανεις.
Στην Τουμπα ακομα και με διαρκειας ερχεσαι νωρις, βρισκεις μια θεση και καθεσαι.
Nov 22 2010 19:50
zoro77 → Petran79
αυτό που λες με τις θέσεις στο Καραισκάκης αυτό έχει καθιερωθεί εδω και 2 χρόνια. Αυτό έχει γίνει κυρίως για να έρχονται οικογένειες. ΥΠάρχουν ακόμα και ειδικές θεσεις(μαύρες στο χρώμα) που δεν μπορεί να κάθετε ο οποιοσδήποτε. Κι εγώ όταν μου το είχαν πει φρίκαρα. Αυτό όμως δεν ισχύει στις θύρες κοντά στην 7(πιστεύω εσύ κάθισες κάπου στην 24-25 που είναι ήρεμα)
Nov 22 2010 17:00
Kenny → zoro77
Απλά το συγκεκριμένο ban δεν ήταν μόνιμο. Το ήξερε και ο ίδιος ότι θα λήξει εντός ορισμένων ημερών.
Nov 22 2010 00:15
zoro77 → Kenny
ίσως σου γίνομαι κουραστικός, αλλά εκείνος ο χρήστης που σου λεγα, πως στο καλό καταφερε να μην είναι banned?!
Nov 22 2010 00:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed