Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon

I kill dead people.
Nov 05 2012 22:13
Photo

Lord Leon → Petran79

γουατ ιζ ακανές;
Oct 28 2012 20:00
  • Petran79's Photo
    Petran79
    γλυκο σπεσιαλιτε των Σερρων.
    Nov 02 2012 19:44
Photo

Lord Leon → meidei

Quoted: Θα ήθελα να μιλήσω με άτομα που τους αρέσει αυτό το ... αυτό που πόσταρε ο pc_magas, for science.
Oct 27 2012 08:42
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    εχεις γινει λίγο πιο κακουλης τελευταια, και με εχεις κανει να ασε συμπαθησω ακομα περισσοτερο. Τι έγινε; "ο στρατος σε έκανε άντρα;"
    Oct 27 2012 08:43
  • meidei's Photo
    meidei
    απλα πιο κυνικο ;-)
    Oct 27 2012 17:12
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Thanx for the tip. Σχεδον έπιασε.

Nov 07 2012 22:58
Photo

Lord Leon

Ρώτησα 100 κοπέλες τι σαμπουάν χρησιμοποιούν ενώ λούζονται.... Οι 98 μου απάντησαν "Πως μπήκες εδώ μέσα,ρε ανώμαλε ?"
Oct 17 2012 00:46
  • 1451's Photo
    1451
    μην δείξει κανένας ανόθευτο ενδιαφέρον για την υγεία του συνανθρώπου, αμέσως να τον κακολογήσουν
    Oct 17 2012 00:57
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    παλι καλα να λες. οι αλλες δυο μου το καναν κλυσμα. ξερεις τι ειναι να κλανεις μπουρμπουληθρες με αρωμα μελι και βοτανα;
    Oct 17 2012 01:01
Photo

Lord Leon

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ, Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ,ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Oct 15 2012 22:26
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    και η χρυση αυγη θα δερνει εσκιμωους

Oct 17 2012 00:47
  • 1451's Photo
    1451
    αυτοί φταίνε, έρχονται και τρώνε τις φάλαινές μας
    Oct 17 2012 00:56
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    και τριβουν τις μυτες τους στις γυναικες μας
    Oct 17 2012 01:02
Photo

Lord Leon → Kenny

Επαθες και συ Putin?
Oct 13 2012 12:43
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Δεν θεωρώ ότι αυτό το είδος σχόλιου το εφηύρε ο Putin, ούτε τον ορίζει σαν περσόνα στο .aNiMe//GR.
    Oct 13 2012 14:14
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Α, ουτε εγω προφανως. Το αστειο ειχε ξεκινησει επειδη το χρησιμοποιει περισσοτερο απο ολους. Y so serious, jeez!
    Oct 13 2012 14:21
  • Kenny's Photo
    Kenny
    It can't be helped. ¯\_(ツ)_/¯
    Oct 13 2012 14:43
Photo

Lord Leon → Vagelio

Προσκυνω το ποστ στο Κ
Oct 08 2012 20:34
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Ah, stop it, you~ *blush*. Εγώ προσκυνώ το ποστ της Trivia, μπορεί να ανέφερα τα καλά του πρώτου επεισοδίου, αλλά εκείνη τα πήγε σε τελείως άλλο επίπεδο.
    Btw, αν το βλέπεις έλα να μαζοχίστείς μαζί μας στο thread, the more the better.

Oct 09 2012 01:14
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Σορυ, δελεαστικη προταση, αλλα πολυ λιγος ο ελευθερος χρονος μου για να μαζοχιζομαι. Και ειναι τοοοοοσα πολλα τα καλα που δεν εχω δει ακομα οποτε μαλλον δεν παιζει.

Σας νιωθω ομως, οι εποχες καψιματος εχουν τη δικια τους γλυκα!
    Oct 15 2012 19:15
  • Vagelio's Photo
    Vagelio
    Don't worry, it's okey. Mας φτάνει που κάνουμε τους περαστικούς να γελάνε με τους εκλεπτυσμένους σχολιασμούς μας ^_^
    Oct 20 2012 01:18
Photo

DoB → Lord Leon

quote: Don't worry με το καταλληλο αντιτιμο μπορουμε να το κανουμε να φανει σαν ατυχημα. Αν συνηθιζει να μεθαει θα ειναι αρκετα ευκολο.
Oct 07 2012 16:46
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Δε χρειαζεται να τους ριξεις εσυ χυλοπιτα, εσυ εισαι η "φοιτητρια της διπλανης πορτας", ενα ακομα στερεοτυπο από της τσοντες με τις οποιες μεγαλωσαν. Τι να κανουμε, οταν καποιοι πιεζαν για σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια, οι παπαδες τσιριζαν.
    Ψυχραιμια και θα δεις οτι θα βρεις ευκολα τη λυση. Οι νηφαλιοι ειναι παντα πιο δυνατοι από τα πιωματα! XD
    Oct 07 2012 23:56
  • DoB's Photo
    DoB
    Το βλέπω αυτό με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και είναι θλιβερό, ότι σαν αποτέλεσμα, μερικά πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, όχι μόνο δεν τα εφαρμόζουμε, αλλά φτύνουμε και πατάμε πάνω τους έτσι για τη μαγκιά. Πόσο θα θελα να 'μουν σαν τη Nanami σε κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι! Απλές και καθαρές λύσεις χωρίς πολλά-πολλά... Βρε κάτι θα σκεφτώ... *τρίβει χέρια και χαμογελά σατανικά*
    Oct 08 2012 14:02
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Σου βγηκαν τα νευρα απο τους δικους σου μπουληδες ετσι; well, ολοι φταινε για κατι τετοια. Για το οτι πεθανε φυσικα λιγο παραπανω φταινε οι γονεις, στην ηλικια που ηταν η μικρη, αλλα για ολο το πακετο, νομιζω ξεκιναει απο οοοοολους οσους θεωρουν κατι υπεροχο το flashing εκτος αν το κανει η μανα/γκομενα /κορη/αδερφη κτλ.
    Oct 13 2012 14:11
Photo

Anelis → Lord Leon

Έξυπνο, ώριμο και παιδάκι. Το βλέπεις ότι με συμφέρει να υποθέσω ότι μιλάς για 'μένα έτσι; Merci!! xD
Oct 05 2012 16:24
Photo

zoro77 → Lord Leon

[quote name='Lord Leon' timestamp='1348417689' post='604088'] Ακομα μετανιωνω που παρακολουθουσα τοτε το μανγκα. [/quote] Επειδη ξερω ποτε το σταματησες, εχω να σου πω μπραβο που καταφερες και το σταματησες. Ετσι οπως εξελισσεται μεχρι στιγμης τωρα το manga δεν νομιζω να μπορουσες να το αφησεις ..Απο την μια φιλε σε ζηλευω απο την αλλη ομως δεν το αντεχω να το droppaρω αυτην τη στιγμη :P
Sep 23 2012 18:38
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    μου ηταν και μενα δυσκολο για αυτο και εβαλα ενα οριο εξαρχης για να προετοιμαστω ψυχολογικα
    το πηρα αποφαση καπου στη φαση που μπουκαρε ο χορντι στο παλατι, και ειπα μολις τελειωσει το αρκ τελος. ε και τελικα δεν το καταφερα ακριβως, εριξα και μερικες κλεφτες ματιες μεχρι που εμφανιστηκε ο Law και εκει καπου ειπα δεν παει αλλο θα κανω μλκια :P και το κοψα οριστικα :)
    Sep 23 2012 18:51
  • zoro77's Photo
    zoro77
    χαχα ετσι ακριβως. Κι εγω το σκεφτομαι στα σοβαρα, αν και τα πραγματα πανε απο το καλο στο καλυτερο, θα φανει και σε μενα :)

Sep 23 2012 18:57
Photo

Lord Leon → Kenny

Αλο! να σε ρωτήσω, αν δινει καποιος λινκς για κατεβασμα από copyrighted material εχετε θέμα ως σαιτ, έτσι; Αλλα μόνο τότε, οχι γενικά με λινκς απο τορρενταδικα κτλ.;
Sep 19 2012 20:28
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Για οτιδήποτε δεν είναι anime/manga, ισχύει αυστηρή απαγόρευση. Για τα ίδια τα anime/manga τώρα, η κατάσταση είναι λίγο ρευστή, και επανεξετάζουμε την πολιτική μας πάνω στην επίτρεψη ή στην απαγόρευση των download links, καθώς επίσης κι αν αυτή η απαγόρευση θα καλύπτει μόνο DDL links, ή άν θα επεκτείνεται και σε torrent/magnet/ed2k links και γενικά p2p μεθόδους downloading.

Άμα θες να είσαι on the safe side, το λες περιγραφικά στον άλλον και τον αφήνεις να βρει το δρόμο του μόνος του, πχ "πήγαινε στο nyaatorrents, γράψε Steins Gate και κατέβασε αυτό με τους περισσότερους seeders". Ακόμα καλύτερα, χρησιμοποίησε PMs - εκεί μπορείς να δώσεις ό,τι link θες.
    Sep 20 2012 11:48
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    σαφες, τενκιου. Για να ειμαι και απολυτα ειλικρινης, το θρεντ των ιαπωνικων κοιταζα και ουσιαστικα καταλαβα οτι δεν ξερω ακριβως τι ισχυει μονο στο περιπου.

Παντως αν πεις οτι απαγορευονται π.χ. λινκς απο δουλειες για σκανλεησιονς, θα πρεπει να φυγουν... ολοκληρα θρεντ. Δεν ξερω, sounds tricky.
    Sep 23 2012 16:46
Photo

Lord Leon → Anelis

Αμα κρατησεις αυτο το σετ μεχρι τα χριστουγεννα θα σου παρω ολη τη νεα κολεκσιον απο παγωτα νιρβανα (που @%#@$ ασαλιωτα) και θα σου φτιαξω και ενα ταψι σοκολατοπιτα για να κατεβαζουν ταχυτητα στον ουρανισκο. Ψήσ'το.
Sep 12 2012 01:50
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Game on.
    Sep 12 2012 08:29
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Εντάξει, συγκρατήθηκα για ενάμιση μήνα. Μπορούμε να πούμε ότι το πείραμα ήταν επιτυχές.
    Oct 25 2012 23:12
Photo

Lord Leon

Είναι ασύμφορο να ζεις σε ενα μπορντελο αν σκεφτεις ποσο καιει το a/c.
Sep 06 2012 22:37
Photo

Anelis → Lord Leon

Γελάω γελάω!! Ελπίζω όχι μόνη μου! :P
Sep 06 2012 19:00
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    μου φανηκε οτι σβηστηκε κατι που εγραψα στην τρουπα. Ισχυει, ή εγω δεν πατησα ποτε το κουμπακι;
    Sep 06 2012 20:06
  • Anelis's Photo
    Anelis
    Όχι απ' ότι ξέρω. Αν εννοείς το τελευταίο σου ποστ, ίσως είναι αυτό το καινούργιο κόλλημα που παρουσιάζουν κάποια θρεντ και κυρίως η τρύπα, που δε δείχνουν το πρώτο ποστ σε καινούργια σελίδα, μέχρι να ποστάρει και κάποιος άλλος. Πες μου αν το βλέπεις τώρα.
    Sep 06 2012 20:09
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Ναι απλα μου εκανε εντυπωση γιατι νομιζα οτι το bug βαραει κατευθειαν. Eνω εδω το εβλεπα, παταω ρηφρες, και εξαφανιστηκε! Μαλλον θα παω για υπνο σε καμια ωριτσα δε με βλεπω καλα...
    Sep 06 2012 20:14
Photo

Night Wizard Seal → Lord Leon

Ah ρε, Λόρδε Λέων, Θεέ, με τα ωραία σου rp!
Sep 06 2012 17:44
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    ΩΩΩΩ καλως το παιδι. Και σκεφτομουν οτι ξεχασα να σε ρωτησω πως τα πηγες με τις εξετασεις!

Χαιρομαι που αρεσε εστω και σε εναν η Ναναμι, διοτι στην παρουσα φαση της ζωης μου δεν μπορω να ασχοληθω παρα ελαχιστα με το παιχνιδι, σε σχεση με άλλες φορες. Θεωρω οτι την αδικησα, και αυτη και τον Ταεσου στο προηγουμενο.
    Να σαι καλα, αλήθεια!

Ειναι ισως ο πιο τρομακτικος χαρακτηρας που εχω δει σε ανιμε. Ψυχρη και ψωνιο επισης. Το οποιο ειναι λιγο προβλημα γιατι εγω θελω να κανω χαβαλε τωρα αλλα καπως θα το μπαλωσουμε. ετοιμαζω υπερπαραγωγη αλλα μαμαλακης τωρα XD

Aντε μπορει να τα πουμε και απο κοντα τωρα που μαθαινεις κινεζικο ποκερ με τουβλακια :P
    Sep 06 2012 19:23