Community Status Updates
-
Lord Leon
Αλήθεια, ωραιο background. Από που ειναι;
Sep 28 2013 12:01 -
Kamen Tantei Zura

Giant Killing!
Sep 28 2013 13:40 -
Lord Leon
muchos gracias!
Oct 01 2013 22:03
-
Dante80
Α...και φυσικά, έχουμε thread για αυτό...
http://www.anime.gr/forum/topic/4925-ebichu/
Sep 11 2013 23:35 -
Lord Leon
πολυ κουτσικο θρεντ...
οου γουελ... θα 'πρεπε να το περιμενω!
Sep 11 2013 23:41 -
Dante80
go bump it for great justice then!
Sep 11 2013 23:48
Lord Leon → Dante80
"Ρε κόπανε μην τους δείχνεις τις α/φες Grady από τώρα, πρέπει πρώτα να τους πείσουμε να παχύνουν λίγο."
Aug 20 2013 18:00
-
Lord Leon
ROFLMAO τώρα το δα! σπανια το κοιταω αυτο το θρεντ.
Αρα δεν ηταν ιδεα μου δηλαδη οτι αυξανονται τα perma-bans, πασχα και χριστουγεννα, ετσι; XD Nα ξερω να φερνω Κιάντι.
Aug 20 2013 18:04 -
Dante80
XD
Aug 21 2013 07:47
-
filmmusic
H πιο αγαπημένη μου ξένη σειρά!! (αν και δεν είδα την τελευταία season)
Aug 03 2013 01:48
Lord Leon → Petran79
ποτε δε φανταζομουν οτι καποιος θα εγραφε σχολιο για το saber rider εδω μεσα. Αληθεια, απο τοσες σονενιες της εποχης πως και ξεχωρισες αυτο;
Jul 28 2013 14:48
-
Petran79
χαχα, τι αλλο να εβαζα, τον Τζουμαρού ή τα τόσα και τόσα με δεινοσαύρους και Gatcaman; εκει θα επεφταν περισσοτερα παραπονα.
Τον Locke παντως δεν τον εβαλα λογω δεους και σεβασμου!
Jul 28 2013 16:04 -
Lord Leon
Ομολογω δεν εχω απαντηση, ετσι οπως το θετεις.
Μπροφιστ για τον Λοκ. Μια μερα πρεπει να σε κερασω μπριζολες εσενα.
Jul 28 2013 17:49
Lord Leon → OdyMonaxos
[quote name='OdyMonaxos' timestamp='1371121601' post='628740']Κι εγώ άκουγα ΕΡΤ κι έβγαζα καπνούς. Αλλά δεν γινόταν να κλείσει έτσι. 900 μοιρών στροφή έκανα μόλις το 'μαθα. [/quote]
Jun 13 2013 21:58
-
OdyMonaxos
με το βιβλίο για τη διαφήμιση πως τα πας;
Jun 16 2013 16:19 -
Lord Leon
το χω ψιλοπαρατησει, γιατι εχω μπλεξει με αλλα, αλλα κατι μου λεει οτι συντομα θα εχω ΠΟΛΥΥΥ ελευθερο χρονο. Θα σου πω, δε σε ξεχναω.
Jun 16 2013 16:21 -
OdyMonaxos
Χαλαρά μωρέ, από εξεταστική περνάω κι εγώ.
Jun 16 2013 16:23
-
Lord Leon
Νιωθω οτι ο κοσμος ειναι ελαφρυτερος.
May 31 2013 23:24 -
Anelis
Λολ
Η ευτυχία σας με καταπιέζει. Τον κακομοίρη, ποιός ξέρει τι θέματα είχε κ αυτός.
Jun 03 2013 09:53
-
acid black cherry
thx man! δεν το εφτιαξα βεβαια εγω, το βρηκα καπου στο ινδερνετιον.
May 12 2013 07:48
Lord Leon → Warchief
Εχεις το θαυμασμο μου. Και ευγενικος και λογοπαιγνιο. Εγω παλι οταν το ειδα δεν μπορουσα να εκφρασω τιποτα τοσο πολιτισμενο. Θελω απλα να ξερασω χολη και φρυνους, για τις θρησκειες και οχι μονο. Τα σεβη μου.
May 11 2013 23:29
-
Warchief
ΜΩΡΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΚΟ
May 11 2013 23:33 -
Lord Leon
Εκφρασεις μαμας αλλαζουν αναλογα με το τι γραφει το χαρτι, μωρο κουκουλωνεται μην τυχον και φανει τιποτα πριν τελειωσει το βιντεο, και "τζηηηζος, τζηηηζος". Oh crap, I need something strong...
May 11 2013 23:37
OdyMonaxos → Lord Leon
Σε είχα ξαχάσει εδώ και κάτι μήνες με τα βιβλία σου!!! Πούλησες κανένα; Ακόμα ισχύει η προσφορά;
Apr 27 2013 14:45
-
Lord Leon
Ετρεχα με τη δουλεια και τις πολεμικες τεχνες tbh και μειναν ολα τα αλλα πισω. Σημερα ερχεται τυπος απο παλαιοβιβλιοπωλειο στη πανεπιστημιου να τσεκαρει. Οτι δεν παρει, δικο σου. Οτι δεν παρεις και συ, θα τα μοιρασω σε τυχαια σημεια στην αθηνα για Bookcrossing :)
Apr 28 2013 07:29
-
Xa0s
Tnx man..Ελπιζω να φανω ανταξιος των περιστασεων...χα χα χα
Apr 01 2013 12:24
Lord Leon → DoB
Α, και μιας και το θυμηθηκα, να δωσω και ατομικα συγχαρητηρια για το προηγουμενο παλερμο. Τοσο η ιδεα οσο και η εκτελεση ήταν 10/10!
Mar 30 2013 00:46
-
DoB
Ωωω, thank you very much!!! <3
Mar 30 2013 10:09
Lord Leon
Ski bi di bi di do bap do Do bam do Bada bwi ba ba bada bo Baba ba da bo Bwi ba ba ba do
Mar 13 2013 22:04
-
Lord Leon
Αν και θα το εχεις ηδη ξετρυπωσει λογικά, από εδώ.
http://www.facebook.com/cthulhuhandluke
Mar 05 2013 20:44
Lord Leon → Kamui
Τα σεβη μου ρε αλανι, πραγματικα. Απο τη μερα που μπηκες εδω μεσα (δεν ειναι και τοοοοοσο πολυς καιρος) η εκφορα του λογου σου (κυριως η συνταξη) και η δομη της σκεψης σου εχει βελτιωθει με λογαριθμικη προοδο, και πραγματικα καθε ανθρωπος που ακουει το συνομιλητη του και δεν εχει στο νου του να πει μονο την αποψαρα του θα χαιροταν να σε εχει συνομιλητη πλεον. Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω πληρη εικονα σε τι απαντας και απο που παιρνεις τις αφορμες στο διαλογο που ανοιξατε γιατι οι παρισσοτεροι επαναλλαμβανονται και δεν πολυακουν τι λεει ο αλλος, οποτε έκανα μια ψιλοκαθετη αναγνωση στα περισσοτερα γιατι οταν τα ειδα ειχαν μαζευτει καμποσα. αλλα ακομα και ετσι, τα φχαριστηθηκα τα σεντονια σου. Στο μονο απο όσα διαφωνουμε (αλλα δεν εχει καμια σημασια οτι διαφωνουμε απο μονο του, τουναντιον το χαρηκα ακομα περισσοτερο) που θα ηθελα να κανω ενα σχολιο ειναι οτι ευχομαι καποια στιγμη οχι μονο να μην θεωρεις οτι οι καθε λογης ζωωδεις τασεις υποβαθμιζουν την προσωπικοτητα/ηθικη/γουατεβερ, αλλα να τις αγαπησεις κιολας για αυτο που ειναι. Αλλα και να μη συμβει αυτο δεν τρεχει τιποτα, θα βρεις το δικο σου δρομο! :)
Feb 28 2013 22:56
-
Kamui
Ευχαριστώ, αν και δεν αισθάνομαι πάντα τόσο σίγουρος γι' αυτό. Τουλάχιστον γίνομαι αναλυτικός κι ας τους πρίζω με ένα σωρό παρενθέσεις και διευκρινήσεις που κάνουν το λόγο μου ακόμα πιο μπερδεμένο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως νομίζω ότι γίνεται φανερό οτι όποιος θέλει να καταλάβει καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει, βγάζει τα συμπεράσματα που θα έβγαζε πριν καν διαβάσει το ποστ σου, επειδή πιστεύει απο πριν ότι είσαι ένας υπερσυντηριτικός κομπλεξάρας που ότι λέει είναι πάντα παράλογο.
Ήμουν στο όριο να μην ποστάρω το ragepost λόγω χαλασμένου ποντικιού (έμαθα επιτέλους να χρησιμοποιώ το σύστημα αφής του laptop που δε μεβόλεψε ποτέ) και καμμένων εγκεφαλικών κυττάρων απο το φροντηστήριο, που δε μου επιτρέπουν να σκέφτομαι καθαρά.
Mar 02 2013 23:21 -
Lord Leon
Α, ναι το ειδα τωρα. Ενταξει δεν ειναι και τοσο rage. Αλλα ειναι λιγο μπερδεμενο. Τα προηγουμενα που ειχα διαβασει, σου εβγαιναν πιο ξεκαθαρα. Οντως πρεπει να σου εκαψαν πολλα braincells στο φροντιστηριο. :P
Παντως στο κομματι που λεει ο,τι oi φεμινιστες (ολων των ειδων ανεξαιρετως) θεωρουν εκ προοιμιου τη γυναικα κατωτερη σε καποια πραγματα (κυριως πιο αδυναμη) και χρηζουσα βοηθειας/προστασιας για να στηριξουν τα επιχειρηματα τους, συμφωνω απολυτα και το βρισκω διασκεδαστικα αντιφατικο.
Τουλαχιστον εγω που τη θεωρω ισαξια με τον αντρα (απλα διαφορετικη, και αυτο ειναι το γαματο) εβρισκα παντα πολυ αστεια τη βαση μιας θεωριας που υποτιθεται υποστηριζει τη γυναικα αλλα την υποτιμα.
Επισης μιας και ασχολεισαι με πολεμικες τεχνες θα σου πω οτι μπορει να χανουν σε μυικη δυναμη (+μαζα ογκο βαρος κτλ.) αλλα υπερεχουν εξ αρχης σε ακριβεια ταχυτητα και ευελιξια λογω σωματοδομης. Τωρα που αρχισα λιγο να ασχολουμαι με ενοπλες πολεμικες τεχνες συνειδητοποιησα οτι αν ειναι αοπλες ενα αντρας, κατα μεσο ορο τις εχει σε βια. Αν ομως τους δωσεις ενα κοφτερο η αιχμηρο αντικειμενο, σε εναν αντρα και μια γυναικα, η δευτερη ειναι τουλαχιστον 2 φορες πιο επικινδυνη απο τον αντρα.
Στο ενοπλο sparring η ακομα και σε ασκησεις γουσταρω πολυ περισσοτερο με γυναικα αντιπαλο. Σε εχει μονιμα στα ορια!
Mar 03 2013 00:59 -
Kamui
E ναι, αυτό με τις πολεμικές τέχνες το ξέρω κι εγώ απο πρώτο χέρι, εκεί δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το φύλο.
Εγώ που κάνω καρατε πχ η διαφορά μεταξύ δύναμης αντρών και γυναικών στο kumite (sparring) είναι μικρή (αν και απο τις ηληκίες των 40+ αρχίζει και υπάρχει θέμα) ενώ στο kata (όπου τίθεται καθαρά θέμα ευλυγισίας-ακρίβειας, η δύναμη δεν παίζει κανένα ρόλο) ορισμένες υπερτερούν.
Και εγώ πιστεύω στο θέμα της ισότητας των φύλων στα περισσότερα ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω ότι η διεκδίκηση δικαιωμάτων απαιτεί δύναμη και υπευθυνότητα, πράγμα που δε μπορεί να ισχύει για ένα φύλο συνολικά, και το πρόβλημα δημιουργήται όταν ο φεμινισμός προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την αδυναμία (κάθε λογής) ατόμων που μπορεί να διαφέρουν εντελώς το ένα από το άλλο.
Mar 03 2013 02:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed