Community Status Updates
Lord Leon → Black Kaiser
χαζευω το αβαταρ σου και σκεφτομαι: ποιο πόκεμον είναι αυτό;
Mar 04 2015 23:37
-
Black Kaiser
Μέχρι τα 151 ήμουν πολύ καλός στο να το βρίσκω.
Mar 05 2015 13:09
-
vectrapearl
im not sure but i think that they do...ακου πιου πιου τρττιου....σακεντελια φαση..
τι λεει εκει?εδω εχουμε κουμουνισμο,το πρωι ξυπναμε και τραγουδαμε το κατουσα και το καλινγκα μαλινκγκα αντι προσευχης,και το βραδυ κανουμε επικληση στον μεγα τσαρο της ρωσσιας..αχαχαχααχαχα.
Jan 28 2015 13:02 -
Lord Leon
μια χαρα και γω εδω ολα πανε ρολοι. τελος του φλεβαρη κατεβαινω θα σε παρω να βρεθουμε. 22-1 θα μαι.
Jan 30 2015 21:59 -
Lord Leon
:*
Sep 08 2015 23:25
-
Lord Leon
Ε, ρε συ για αυτό εφευρέθηκε ο σουρεαλισμός. Για κάτι τέτοιους. Και αυτό improvement ειναι... περίπου.
Εδώ σου σερβίρω ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια απο την αγαπημένη μου ταινία, προς επεξήγηση του επιχειρήματος μου.
Jan 02 2015 22:21 -
-
Fallen_Mpougatsa
Πολύ καλό πολύ καλό.
Jan 04 2015 00:16
Lord Leon → Vagelio
Ξερω καλέ που είναι το θρεντ, απλά απορουσα που εχει παει 23 και κανεις δεν ασχοληθηκε ακομα. Βtw εχεις οντως βελτιωθει κι αλλο στο σχεδιο. την τσεκαρα την"γκαλερι" απο τη δουλεια με το κινητο σε ενα διαλλειμα και δεν ειχα ουτε χρονο ουτε κεφι να σχολιασω σοβαρα. Αλλα θα ξαναπεράσω
Dec 24 2014 00:55
-
Lord Leon
Και επισης ειδα και την πλευρα σου που γραφει και σεναριο (εστω και ενα στριπακι) και εχει και χιουμορ. Οταν θα σαι και θα νοιωθεις ετοιμη θα πληρωνα καλα λεφτα για να δω ολοκληρωμενη δουλεια σου. Το εννοω.
Dec 24 2014 00:57 -
Vagelio
Φταεί ότι δεν έχουν σοκολάτα μέσα
Hahahah δεν μαστιγώνουμε τον όποιον δεν σχολιάζει, worries not, και μόνο το γεγονός ότι κόσμος αφιερώνει χρόνο για να ρίξει μια ματιά στα σχέδια με χαροποιεί ^_^. Όσο για τελευταίο στριπάκι, ήταν βασισμένο σε σκηνικό που προέκυψε από το rpg που παίζω τον τελευταίο καιρό με μερικά άτομα από το φόρουμ, μακάρι να με θεωρούσα ικανή στην γραφή και στο σενάριο. Αλλά εκεί θεωρώ πως δεν το έχω καθόλου δυστυχώς(για την ώρα τουλάχιστον).
Ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Dec 24 2014 02:37
Lord Leon → Gilmaru
Βλέπω το βιντεο που ανέβασες στο αντιστοιχο FlashV thread και φωναζω μονος μου πέεεεστα, πέεεεστα!
Dec 20 2014 12:35
-
Gilmaru
Χαχα, κι εγώ το ίδιο συναίσθημα είχα όταν το πρώτοέβλεπα. Τα σπάει ο τύπος.
Dec 20 2014 18:06
zennith666 → Lord Leon
Ρε έκανα δυο ώρες να καταλάβω τι σημαίνει το τζαζεψει.Μέχρι και ο γοογλης δυσκολεύτηκε...τι στο καλό ΄κυπριος είσαι?
Dec 10 2014 10:50
-
zennith666
XD δεν είναι άσχημη όμως.Καλά έκανες την έμαθα και εγώ τώρα XD
Dec 10 2014 12:04 -
Zane
Μην αισθάνεσαι πουρό ρε,το τζαζέψει και γω το χρησιμοποιώ που είμαι νιάτο έξαλλο
Dec 10 2014 15:24 -
Lord Leon
Ω, πιστεψε με εγω μια χαρα αισθανομαι. Αλοιμονο σε αυτους που γερασει στα 23 και δεν εχουν παρει πρεφα. Ειδικα απο τοτε που ρθα Λονδινο εχω θυμηθει τα φοιτητικα μου. Αλλα οπως και να χει το να ναι καποιος γεννημενος γυρω στο 90+ και να μην εχει ακουσει κατι κουλα που πεταω ωρες ωρες δε μ φαινεται παραλογο. Συνηθως οσοι τα ξερουν ή καλη σχεση με λογοτεχνια εχουν ή μεγαλυτερα αδερφια. B-)
Dec 10 2014 21:40
-
Lord Leon
...με εκανε να σε λατρεψω. Βαρελακια οχι μαλακιες. Αποδομηση με ωοθηκες.
Oct 04 2014 00:11 -
Fallen_Mpougatsa
*wink* Thanks. Κάποιος καταλαβαίνει το χιούμορ μου. xD
Αφού έτσι όπως πάει το Naruto ψυχαναλητή θέλει όχι "κριτικούς" ή καν κοινό.
Oct 05 2014 12:06
-
Lord Leon
Επρεπε να μου πεις να σου γραψω εγω τον ψοφο. Μια χαρα θα σε σενιαριζα.
Jul 17 2014 01:51 -
Lord Leon
Δεν μπορω να συνηθισω τη φατσα του Μπελαμη ως αβαταρ δικο σου. Βγάλ'το.
Dec 24 2014 01:03 -
Osama Bin Laden
Τώρα το είδα αυτό το τελευταίο.
Προσπαθώ εδώ και καμιά εβδομάδα να αλλάξω άβαταρ, αλλά ο καινούριος σέρβερ έχει πρόβλημα και δεν μου επιτρέπει να το κάνω.
Mar 02 2015 02:38
-
LuluChan92
Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα??? Ήξερα μόνο πότε ήταν, δε με 'νοιαξε να ψάξω κάτι άλλο και δυστυχώς δε γινόταν να μείνω για πολύ, κάνα 2ωρο MAX.
Jun 15 2014 18:29 -
Lord Leon
Θα το πιστεψω! XD nevermind αμα Περασες εσυ καλα αυτο εχει σημασια. Ειχα παει περυσι και ηταν καλη φαση αλλα οχι τοσο ωστε να πω οτι θα το κανω ΚΑΘΕ χρονο. Αλλα ναι, μετραει.
Jun 16 2014 00:53
iristella → Lord Leon
Αlso background info. Istirela ήταν επίσης το πρώτο σαρδάμ που έγινε με το nick μου όταν πρωτογράφτηκα το 2008, στο πρώτο ποστ που με καλωσόριζε στην κοινότητα κιόλας. ~memories~
Mar 11 2014 21:22
-
Lord Leon
Η φαση ειναι οτι τωρα που το βλεπω γραμμενο βγαζει μια χαρά λογική σαν πιθανο σαρδαμ, αλλα μεχρι τωρα δεν ειχε παει ποτε το μυαλο μου. Μαλλον δεν εχω ελπίδα ως wannabe δυσλεξικός! Damn!
Mar 11 2014 21:27
-
Anelis
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Mar 10 2014 15:38
Lord Leon → Vagelio
Καλωσορίσατεστη ρηβιου τημ! Αναμενω πλεον δουλειες και στο γραπτο εκτος απ'το ζωγραφιστό!
Mar 05 2014 09:33
-
Vagelio
Τhank you Leon, θα προσπαθήσω να βρω σειρές ιδανικές για τα κυβικά μου έτσι ώστε να βγάλω τα reviews μου με μεράκι.
Keito, η κλίκα μου μπαίνει πάντα στην γραμμή προτεραιότητας! Άκου εκεί να τους ξεχάσω λέει...
Mar 05 2014 21:48 -
Lord Leon
Δε μου λες βρε παιδι, 3ο μερος θα χει φετο το φανζιν; και αν ναι θα μου κρατησετε και μια κοπια του πρωτου; :3
Mar 25 2014 14:21 -
Lord Leon
Α ναι, Χρονια καλά και δημιουργικά!
Mar 25 2014 14:59
Lord Leon → vectrapearl
Σου χω και συνεχεια στη μαλακια. ξυπνησε η Κωννα, και μολις ειχα ξεκινησει να ξυριζομαι με τη μηχανη. Κα προφανως καποιος την ειχε κουνησει και δεν εκανε καλη επαφη οποτε αυτη τη στιγμη ειμαι μισοξυρισμενος και περιμενω να φορτισει! Ετοιμος για διαφημιση του ΟΠΑΠ ειμαι..
Feb 20 2014 10:52
-
vectrapearl
question...who is kona?????
υπαρχει κατι που λεγετε ελνχος..ελενχουμε και μετα ξεκιναμε.......
αχαχαχαχαχα.....
Feb 20 2014 13:00 -
Lord Leon
α καλα τωρα το δα. Η φιλη που παιζουμε τενις.
Παντως, επειδη ψηνεσαι να δεις bleach, εμενα και τo Bakkōtō arc μου αρεσε αρκετα αν θεωρησουμε κιολας οτι το πλιτς το βλεπει κανεις για τις μαχες, τοτε ειναι ψιλοmust κατα τη γνωμη μου. Ακομα και τα Zanpakuto arc, και λιγοτερο το Bounto arc, αν και οχι τοσο καλα θεωρω οτι βλεπονται ευχαριστα. Αμα φτασεις εκει, τσεκαρε την υποθεση στη wikia και αποφασισε μονος σου. Και να φας λιγο σποιλερ στα φιλλερ δεν τρεχει τιποτα εξαλλου XD
Feb 24 2014 12:53 -
vectrapearl
καλιο αργα παρα ποτε....πσσσσσ τενις,πολεμικες τεχνες....ποιος εισαι ρε παιδακι μου...
οσο για το μπλιτς...το αρχισα αλλα το παω αργαααα.....ετσι για να περναει η ωρα...δεν ειχα ιδεα..μονο απο σκορπιες φοτο..καλο ειναι..εχει και γελιο...(που δεν το περιμενα να μου αρεσει το τοσο σαπιο σχεδιο στο πουθενα για τα fun scenes)
μεχρι στιγμης με κραταει....
αλλα 300+ επ....θεε μου γιατι το κανω αυτο στον εαυτο μου...?
Mar 01 2014 09:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed