Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
samurai_pizza_dora → ichigo13
Οχι πως το εβγαλες το συμπερασμα? :S
Θα ζησει ως το τελος.^^
Ιούν 27 2008 23:33
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Πες μου αν και κατάλαβα από τα λεγόμενα σου ότι μάλλον πεθαίνει!
Ιούν 27 2008 23:16
Ο ξανθος κοντος που μοιαζειμε ποντικο?
Θες να σου πω αμα θα ζησει? Ετσι κι'αλλιως δεν ειναι και ο major χαρακτηρας. :p
Ιούν 27 2008 23:13
Σας ευχαριστώ!Μου έφυγε ένα βάρος!
Α... btw στο Monster καλά αυτό το κλεφτρόνι είναι πολλύ μούρη!
Μιλάμε έχει πολλύ πλάκα!Κάθε φορά που τον βλέπω ευχαριστιέμαι!
Ιούν 27 2008 23:04
Oχι αγαπητε δεν εχετε τπτ! Αφου το παθαινω και εγω δεν πρεπει να ειναι παθολογικο,διοτι οχι δεν ειμαι ψυχακιας! ;)
Ιούν 27 2008 22:59
Γιατρέ πες μου έχω σοβαρό πρόβλημα?Κι αν ναι θα γίνω καλά, υπάρχει θεραπεία?:(
:hahaha::hahaha:
Ιούν 27 2008 22:55
Ναι αυτο ειναι πραγματικα παραξενο! Κανονικα οταν τελειωσεις κάποιο τεστ πρέπει να νιώθεις ευτυχισμενος,αλλα μένει συνηθως ενα κενο συναισθημα ανακατωμενο με αγχος. Μαλλον χρειαζεσαι και τα αποτελεσματα για να ησυχασεις.^^
Ιούν 27 2008 22:50
Κατα τ'άλλα πως πάει το διάβασμα?
Α..επίσης για την Ιατρική Κρήτης που είπες όντως γενικά τους έχουν στριμογμένους απ'ότι ξέρω!Εχω έναν γνωστό εκεί!Είναι τέταρτο έτος (και τώρα πάει για πέμπτο) χρωστάει μόνο 6 μαθήματα!:)
Θα φανταστείς ότι παρόλο που τελειώσαμε ακόμα έχω άγχος?
Είναι ρε παιδί μου κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις!
Ιούν 27 2008 20:57
Ειναι να σου τυχει μια "ευκολη" παρτιδα. Αμα παιξεις καμια 10αρια φορες καποια ευκολη θα σου πετυχει. Και απο ενα σημειο και μετα εχεις πατησει τα ιδια πληκτρα τοσες φορες που τα μαθαινεις απεξω.
Και αληθεια το 46 δεν ειναι ευκολο...Σχεδον το ιδιο ειναι με το δικο μου.
Ιούν 27 2008 20:51
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχεις high score στο arcade "simon"
Εγώ καθόμουν 1μιση ώρα πάνω από τον Η/Υ και με χαρτάκη και τελικά έκανα 46!Ελέος κι εσυ χωρίς χαρτάκι?Ο_Ο
Με τέτοια μνήμη που έχεις θα πρέπει να θυμάσαι απέξω όλα τα βιβλία της χρονίας σου!
Ιούν 27 2008 20:05
moonheart → samurai_pizza_dora
ena break apo to liosimo... ntaksei paleuete tora kano ta sos... kati thumamai na s po thn alhtheia... ante na doume.. pantos akousa ta themata p bazoun genika einai ase... alla ok tha kopo me to kefali pshla oououououou:P
pantos tetoia tempela p sai den tha rtheis pote thess... an einai kanonise to periodo p tha kanonistei k allo meeting na pame mazi:bath::knock-knock:
Ιούν 27 2008 19:36
samurai_pizza_dora → moonheart
Εγω μεχρι τωρα εχω διαβασει 6 σελιδες φυσιολογιας. Καλα νταξ με την κοντρα η μαμα μου ηρεμησε και συνειδητοποιησε οτι τσαντιστηκαν χωρις λογο. Ο πατερας μου ομως αγυριστο κεφαλι...Απλως αγνοω και δεν ταραζομαι.
Καλα εσ λιωσε με την βιοχημεια. Πραγματικα εναι βασανιστηριο. Ενω φυσιολογια τουλ ειναι ευχαριστο να τη διαβαζεις,ενδιαφεροντα πραγματα. ^^ Τελικα καταλαβες τπτ απο τη φωσφορυλιωση? :p
Σαλονικα καταλαβαινεις παραειναι μακρυα για να πω μια ωραια πρωια,α κατσε να πεταχτω λιγακι. Αμα τελειωσω εξεταστικες βλεπουμε τοτε. Καλα σιγουρα θα περασω καποτε, αλλα το ζητημα ειναι ποτε θα ξεβαρεθω.-_-
Ιούν 27 2008 17:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται