Community Status Updates
samurai_pizza_dora → Adventurer
Τις μονες εξοδους που εκανα τις εκανα στην Πατρα, απο την οποια εφυγα εν μερη γιατι με τρελανε ε ελεψη internet. Δεν μπορει για 1-2 εξοδους την ημερα να καθομαι και να κοιταζω το ταβανι, με τρελαινε! Εδω στο χωριο πολυ περιορισμενες,διοτι λειπουν οι παρεες(βαριεμαι να τεχω στο αγρινιο,αλλα οι φιλες μου δεν εχουν επιστεψει καν απο τις εξεταστικες τους)
Κατα τα αλλα βαριεμαι αφορητα... Επειδη με το φοιτητηλικι εχω ξεκουραστει τοσο πολυ, δεν μπορω να καθομαι τωρα, το βαριεμαι...(βαριεμαι τα παντα δλδ οπως παω...εχω να δω ανιμε πολυ καιρο και βαριεμαι να κανω ο,τιδηποτε απο πιανο και ζωγραφικη μεχρι καφε και να βοηθησω τους γονεις μου στη δουλεια ή να διαβασω για τη χαμενη εξεταστικη μου...δεν ειμαι καθολου καλα!)
Και στο penguin pass μην φοβασαι θα σου κλεψω παλι το ρεκορ σε λιγες μερες! :P Ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που μπορω να παιξω με την ελλειψη ποντικιου με το laptop. :hahaha:
Καλα παντως αυτος ο scrooge (ή οπως τον λενε) ειναι αλλο πραγμα! Ειπαν να μην δινουμε σημασια στα flames του,αλλα η ιδια με το ζορι συγκρατιεμαι να μην τον βρισω.-_-
Jul 12 2008 18:54
Adventurer → samurai_pizza_dora
Ισα-ισα πολυ καλα εκανες αφου το αργουσα τοσο πολυ. Να πω την αληθεια εν μερει δεν εκανα update επειδη χαλαστηκα που τωρα τελευταια εχει πεσει η συμμετοχη:uhh: Δε θα ειναι ξενερα στην μαχη για τον τιτλο του θεου των θεων μεταξυ Onizuka και Gintoki να εχουμε μονο 6-7 ψηφους;
Κατα τ'αλλα ασ'τα να πανε ειναι για μενα το καλοκαιρι που πρεπει να επιστρεφω Κατερινη : Απ'τη μια θα ειμαι παλι με τους γονεις μου, απ'την αλλη οι πιο πολλοι φιλοι μου απο εκει εχουν φυγει, κι απ'την αλλη δεν εχω DSL. Ελπιζω να τα καταφερω να επιβιωσω και αυτη τη χρονια:emptyonexg1:
Εσυ τι λεει, δεν ευχαριστιεσαι εξοδους τωρα που αρχισαν οι διακοπες σου; :)
Jul 12 2008 18:36
samurai_pizza_dora → Adventurer
Sorry που βιαστηκα να κανω update,αλλα ειδα οτι ειχε να γινει εδω και 2 μερες και πηγαιναμε για τριτη. :P Και ετσι κι'άλλιως εγω σαπιζω ολη την μερα τωρα που τελειωσα, ενω εσυ εχεις πιασει δουλεια και υπεθεσα οτι ο ελευθερος χρονος σου θα ηταν πολυ περιορισμενος. Καλα πώς θα αντέξεις χωρίς dsl? Εμενα με επιασε υστερια που δεν ειχα για 2 μερες...(ειμαι εξαρτημενη,το ξερω...-_-)
Jul 12 2008 18:15
ichigo13 → samurai_pizza_dora
[URL="http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/3942-walt-disney-4.html#post207982"]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/3942-walt-disney-4.html#post207982[/URL]
Jul 12 2008 17:49
samurai_pizza_dora → ichigo13
Xεχε,βασικα οπως ειπα και στο thread για το meeting δεν ξερω αμα θα μπορω απο τις 20 εως τις 29-30...Αλλα οχι και σιγουρα,μεχρι το τελος της εβδομαδας θα αποφασισουμε αμα θα παμε. Θα ρωτησω αμα γινεται meeting στις 29 ή στις 30 αντι για το σαββατοκυριακο,αλλα χλωμο το βλεπω...-_-
Αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε
Jul 09 2008 23:13
Bασικά εγώ από 20κάτι του Ιούλη θα είμαι στο εξοχικό που είναι δίπλα στο ξυλόκαστρο!
Ε...το ξυλόκαστρο δεν είναι και μακρυα από την Πάτρα!Μια ώρα το πολλύ!
Σκέφτηκ το meeting λοιπόν!Γι'αυτό σε ρώτησα!Επίσης ωραίο θα ήταν και κανένα μπάνιο!
Εκεί έχει πολλές και καλές παραλίες!
Jul 09 2008 23:04
Ναι και ημουν και 2 μερες χωρις νετ στην Πατρα γιατί είχα ξεχάσει το modem... Και εχω βαρεθει ηδη τωρα, πολυ σαπισα ολο το χρόνο.
Πατρα μπορεί να παω μεσα στο καλοκαιρι,αλλα οχι πως εχω φτιαξει και πρόγραμμα. Θα πας πατρα εσυ?
Jul 09 2008 22:58
Δώρα τι έγινε διακοπούλες τώρα?
Να σε ρωτήσω!Θα είσαι καθόλου Πάτρα τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο?
Jul 09 2008 22:13
Eγώ σήμερα φεύγω για Αθήνα!
Nope ένα μάθημα περιμένω ακόμα να βγεί αλλά ακόμα δεν έχει βγεί!
Αντε από Δευτέρα ξεκούραση
Jul 05 2008 09:42
Δευτεαρ τελειωνω. Αντε ενα ακόμη...Στο οποιο χαλαρα διότι οι ιδιοφυιες μας το εβαλαν με 2 μερες διαφορες απο το αλλο.Φυσικα και δεν θα ειναι φταίξιμο μου αν κοπω...-_-
Με περιμενει ενα μαυρο σαββατοκυριακο Τ_Τ
Εσυ πως τα περνας στην Κρητη?Βγηκε κανενα αλλο μαθημα?
Jul 05 2008 08:56
Ρε τελείωνεις αύριο ή την Δευτέρα?
Αντε καλή επιτυχεία!
Jul 04 2008 23:58
moonheart → samurai_pizza_dora
θεαααααααααααααα θεαααααααααααα τρελο καψιμο αναμενεταιιιιιιιι τελικα αγρινιο θα ερθω νωριτερα. κανονισαμε με τα παιδια να παμε Ιο για διακοπες απο 19-23 αλλα φευγουμε απο πειραια... αρα 16 με 17 οταν τελειωσει η εξεταστικη θα κατεβω αγρινιο για να μην ανεβοκατεβαινω να αφησω τα πραγματα κ θα παω απο εκει αθηνα... ειπα στους parents να κανονισου ποτε κ που θα παμε διακοπες κ οταν κανονιστει σε παιρνω τηλ να κανονισοθμε κ μαζι για αστακο... ουουουουουουοου
Jul 01 2008 02:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed