Community Status Updates
samurai_pizza_dora → ichigo13
Βασικα και εγω αυτο ελεγα στην αρχη. Αλλα ο αδερφος μου εχει κανει 8 παραγγελιες και εχουν ερθει ολα μια χαρα. Επισης για να εισαι σιγουρος παντα μπορεις να κοιτας το feedback του πωλητη και να μαθαινεις πως εχει συμπεριφερθει στους πορηγουμενους πελατες του.Αμα ειναι 99-100% θετικα σχολια,τοτε δεν νομιζω να φοβασαι κατι.
Jun 30 2008 21:54
samurai_pizza_dora → moonheart
Παραγγειλα singstar pop hits! :wooi2: Θα πεσει τρελο καψιμο το καλοκαιρι!
Tα νεα μας τραγουδακια θα ειναι:
* Akon - "Lonely"
* All Saints - "Black Coffee"
* Ashlee Simpson - "Boyfriend"
* Avril Lavigne - "My Happy Ending"
* Britney Spears - "Baby One More Time"
* Cascada - "Everytime We Touch"
* Corinne Baily Rae - "Put Your Records On"
* Daniel Powter - "Bad Day"
* Dannii Minogue - "I Begin To Wonder"
* Evanesence - "Bring Me To Life"
* Fall Out Boy - "Dance Dance"
* Girls Aloud - "No Good Advice"
* Goldfrapp - "Oh La La"
* Jamelia - "Beware Of The Dog"
* James Morrison - "You Give Me Something"
* Jennifer Lopez - "Jenny From The Block"
* JoJo - "Leave (Get Out)"
* Lemar - "It's Not That Easy"
* Lily Allen - "Littlest Things"
* My Chemical Romance - "Helena"
* Nelly Furtado - "Promiscuous"
* Norah Jones - "Don't Know Why"
* Orson - "Bright Idea"
* Razorlight - "Golden Touch"
* Rihanna - "SOS"
* Scissor Sisters - "I Don't Feel Like Dancin'"
* Sugababes - "Push The Button"
* Travis - "Sing"
* U2 - "Beautiful Day"
* Will Young - "Switch It On"
Jun 30 2008 21:52
ichigo13 → samurai_pizza_dora
Δηλαδή να το εμπιστεύομαι το ebay?
Δεν ξέρω!Εγώ πάντως το φοβάμαι μήπως μου δώσουν κάτι χαλασμένο!
Τι λες να αλλάξω γνώμη καλύτερα?
Jun 30 2008 21:44
Aαα εχεις και εσυ το προβλημα που εχω εγω.Οταν τελειωσει η εξεταστικη θα την κανουν ολοι τρεχοντας,αρα μονο με οικογενεια μπορω να παω και λιγο με την κολλητη μου οταν παμε μαζι στο χωριο του πατερα μου.
In other news ebay rocks! Νιωθω ηδη addicted στο πρωτο bid που εκανα. Ο αδερφος μου με συμβουλευει να το ακυρωσω,γιατι μετα το πρωτο δεν εχει γυρισμο και θα παιρνει ολο και περισσοτερα πραγματα.
Αλλα τι να κανουμε? Αφου εχει κατι τιμες να τρελαινεσαι.
Jun 30 2008 20:07
[B]E..άμα δεν κάνεις το ψώνιο τώρα πότε θα το κάνεις?[/B]:hahaha:
[B]Ε...:chigau:Για τα μπάνια που λες πως να πάω μόνος μου?
Αφού όλοι οι φίλοι μου εχουν φύγει!Οπότε περίμενα λίγο για το οργανώσω πιο καλά!:wis:Πάντως για μπάνιο εσύ ωραία είναι να πας στην Συκιά!Είναι κοντά στο Ξυλόκαστρο!(νομίζω πως θα το ξέρεις είναι καμιά ωριτσα από την Πάτρα)
[/B] Thanks για την πληροφορία!
Nαι το είδα!Βασικά άδικα ο Sponis προσπαθεί να τα αλλάξει τα μυαλά κάποιων πιστεύω!
Τα φαινόμενα που αναφέρει υπάρχουν τώρα και συνέχισουν να υπάρχουν και στο μέλλον!
Δυστυχώς έτσι είναι όταν μεγαλώνει μια κοινότητα μαζεύονται και πιο πολλοί ανεπιθήμητοι!Γι'αυτό παλιότερα ήταν καλύτερα!
Για διάλυση δεν νομίζω πάντως κι εγώ!
Jun 30 2008 19:50
Καλα ψωνιο mode on ε? ;) Το καλυτερο πραγμα ειναι να περνας κατι που δεν περασαν οι αλλοι!
Καλα ρε σκουλικι,εισαι στην Κρητη και αυτο ηταβ το πρωτο σου μπανιο? :p
Το GTO νομιζω συνεχισει στο 14 vol (δεν θυμαμαι και καλα,μπορει να ειναι και το 15)
Btw ειδες τι εγινε στο forum? Λες να μας κλειδωσουν το off topic? Οχιιιιιιιιι! Καλα στο τελος θα μαλλιοτραβηχτει ολο το forum,αν και νομιζω καιρος ηταν...Ειναι σχεδον αδυνατον ενα forum να ειναι ειρηνικο για τοσα χρονια που ειμαστε εμεις. Σε ολα τα αλλα πεφτει τρελο flame απο την πρωτη μερα. Αντε να δουμε αν θα το ξεπερασουμε και αυτο ή θα παμε για διαλυση(καλα οχι και διαλυση,αλλα αμα μεινει το κλιμα αυτο δυσοιωνα τα βλεπω τα πραγματα)
Jun 30 2008 19:35
Βγήκε το πρώτο μάθημα (προγραμματισμός) και το πέρασα!!!!!!!!!
Ω ναι είμαι ένας από τους 43 που πέρασαν το μάθημα(συνολικά έδωσαν 210 άτομα)!
Ουφ,πάει το ένα άγχος!Για να δούμε για το δεύτερο!
Α...επίσης σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο!
Αντε μια βδόμαδα σου έμεινε εσένα υπομονή!Be strong!
Τέλος ένας φίλος είδε όλο το GTO και ξετρελάθηκε και του είπα να αρχίσει το manga από εκεί που τελειώνειτο anime!
Μηπως ξέρεις πιο κεφάλαιο στο manga είναι αυτό?
Jun 30 2008 19:18
moonheart → samurai_pizza_dora
[URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/4991-%F4%EF-18-7%25-%E5%E4%FE-%EC%DD%F3%E1-%E5%DF%ED%E1%E9-%EC%40%EB%40%EA%E5%F2-6.html[/URL]
LOL
Jun 30 2008 18:42
moonheart → samurai_pizza_dora
ntoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa msnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Jun 30 2008 00:13
Εδώ πάντως τις τελευταίες μέρες έχει αεράκι :p
Εγώ απλά πιστεύω πως τα έχουμε ακούσει κάπου έστω και 1 δευτερόλεπτο και μετά μένουν για πάρα πολλύ καιρό στο υποσυνείδητό μας!Ετσι όταν τα ξανακούμε κάτι μας θυμίζουν!Mου έχει τύχει πολλές φορές!
Btw η τραγουδίστρια είναι αυτή που πήρε και το oscar για το τραγούδι της στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 3!
Jun 29 2008 10:18
Καλημερα και σε εσενα chopper. :p
Παντως εδω βραζει ο τόπος,ακομη και με air condition κανει ζέστη...-_-
Το τραγουδι ήταν πάρα πολυ ωραιο. Thnks! Βασικα ειναι απο τα τραγουδια που εχουν τοσο ωραια μελωδια που ειμαι σιγουρη οτι τα εχω ξανακουσει. Λογικο ειναι για το συγκεκριμενο. Αλλα μου τυχαινει σε πολλα ωραια τραγουδια,μερικα απο τα οποια σιγουρα δεν εχω ακουσει. :S Μηπως μας φαινονται τελικα ωραια επειδη τα εχουμε ακουσει σε καποια αλλη παραλληλη πραγματικοτητα? (αφου μερικοι επιστημονες υποστηριζουν οτι υπαρχουν αυτες οι πραγματικοτητες) Καλα νταξ ειναι πολυ καμμενη η απορια μου, αλλα δεν σου τυχαινει αυτο και σε εσενα καμια φορα?
Jun 29 2008 10:10
Mέρα Doctorine!Προφανώς αυτή τη βδομάδα θα γράφεις φυσιολογία οπότε καλή επιτυχία!
Πάρε κι ένα τραγουδάκι που θα σου δώσει δύναμη πιστεύω!Στο αφιερώνω!
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U[/URL]
Jun 29 2008 09:36
Αντε καληνυχτα τωρα!
Btw thnks για τη συσταση για τους muse. Τα σπανε κυριολεκτικα, σχεδον σε ολα τους τα τραγουδια!
Jun 27 2008 23:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed