Community Status Updates

zoro77 → MikamiTeru
α πες το καλύτερα. Όχι ΑΕΚ, αλλά αντιολυμπιακός(πλάκα κάνω)
Be friend?

MikamiTeru → zoro77
Θα υποστηριζα οποιονδηποτε αν ειναι να πω κατι κακο για τον Ολυμπιακο.

zoro77 → MikamiTeru
σε ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση όταν υποστήριξες τον ΠΑΟ στα ''ανέκδοτα''

MikamiTeru → zoro77
AEK ειμαι. Απλα προσπαθω να μιλω αντικειμενικα. Κατι που γινεται μονο απο το 2% του πληθυσμου, οσον αφορα το ποδοσφαιρο.

zoro77 → MikamiTeru
ρε τι ομάδα είσαι(σε έχω ξαναρωτήσει στο thread ''ποδόσφαιρο'')? με έχεις μπερδέψει ΠΑΟ ή ΑΕΚ?

Kamui → MikamiTeru
Μια ζωη ακουω τα εσχη των εσχατων και εχω μαθει να μην τσιμπαω καθολου, απλα ο bro μου συνιθως με στηριζει και με πειραξε λιγο.anyway...
LONG LIVE MORALS AND VIRGINS, MY DEAR FRIEND!

MikamiTeru → Kamui
Ναι, συμφωνω και στο θρεντ περι εκτρωσης.
Και μη τσιμπας. Εμενα μεχρι και moralfag με εχουνε βγαλει εδω μεσα.

Kamui → MikamiTeru
Οταν λες αυτα που γραφω, σε ποια ακρβως αναφερεσαι?Γιατι αν συμφωνεις και σε αυτο για τις εκτρωσεις πρεπει να εισαι πολυ περιεργα γαματος.Παντως,χαιρομαι που μου το λες,γιατι πριν απο λιγο παραλιγο να με βγαλουνε και troll!WTF?
I look forward to a good friendship noble sir

Kenny → MikamiTeru
Ναι, αλλά όταν δεν γράφεις απ' έξω για ποια σειρά είναι το spoiler, ο άλλος το ανοίγει χωρίς να ξέρει τι να περιμένει.
Σκέψου.

Maya-chan → MikamiTeru
[QUOTE]Maya-chan απο τη στιγμη που ο τιτλος ειναι σωστα γραμμενος και δεν παραθετει αποψη του συγγραφεα τοτε δεν υπαρχει λογος να γινει flame war.[/QUOTE]
Το ξέρω ότι δεν φαίνεται άποψη του συγγραφέα, αλλά σε ευαίσθητα θέματα όπως η έκτρωση είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν οι συζητήσεις και το έχω δει να γίνεται πολλές φορές στο forum.

Azathoth
→
MikamiTeru
ime sto Deree. ine amerikaniko-agliko panepistimio. well, they call it college ala ine san kanoniko panepistimio mias ke dinei kanoniko bachelor anagnorismeno se olon ton kosmo ke tin eplogi na kanis master, doktorà ke PhD. anyways kalinixta