Jump to content

Community Status Updates

Photo

MikamiTeru → exonvirus

Τις περισσοτερες ισως τις εχει ξαναδει, απλα σου ξαναλεω, το υλικο ειναι πολυ περιορισμενο. Θα σου στειλω σε πμ γιατι τα λινκ ειναι τεραστια.
Sep 30 2010 16:43
Photo

exonvirus → MikamiTeru

Γιατι νομιζεις εισαι ο μονος που ετυχε να κανει καλη τη φατσα και χαλια τα ρουχα?? χαχαχαχαχαχα το χω κανει απειρες φορες λολ...αμα βρηκες δωσε λινκ.
Sep 30 2010 16:41
Photo

MikamiTeru → exonvirus

Θες να ζωγραφισεις εεεε? Ειχα κανει και εγω εναν Μικαμι αλλα εκανα χαλια τα ρουχα και μια χαρα τη φατσα.....πως το εξηγεις ?
Sep 30 2010 16:36
Photo

MikamiTeru → exonvirus

Κατι εχω. Μετα απο παρα πολυ ψαξιμο θα ελεγα βρηκα ελαχιστες αξιολογες.
Sep 30 2010 16:35
Photo

exonvirus → MikamiTeru

Θελω μια μικρη χαρη..αν μπορεις και εχεις κανα 2 καλες φοτο του Μικαμι Τερου γιατι βαριεμαι να ψαχνω xD
Sep 30 2010 11:29
Photo

Nighteyes → MikamiTeru

Βασικά δεν αξίζει να σκας τόσο για τέτοια θέματα. Αν σκεφτείς, τα μόνα μέρη που πορώνονται χρήστες εδώ μέσα τόσο πολύ, είναι τα subforum αυτών των τριών anime. Και οι περισσότεροι δεν πολυσκέφτονται πριν πετάξουν κάτι. Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν αληθινα αριστουργήματα για τα οποία αξίζει να χάσουν τον χρόνο τους σε αναλύσεις και διαφωνίες που όμως δεν θα δουν κατά πάσα πιθανότητα ποτέ...
Sep 27 2010 01:35
Photo

MikamiTeru → Nighteyes

Ξερεις, ομως, με πνιγει το δικιο.
Sep 26 2010 16:08
Photo

MikamiTeru → Nighteyes

Aν θες πιστεψε με, το σκεφτομουν ολο το βραδυ, και ελεγα " ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα μου τη πει. Δε σκοπευα να το επεκτεινω τοσο το θεμα. Αλλα καποιοι υπερασπιστες τη " πατριδας Ruffy " me παρεσυραν πριν το καταλαβω. Anyways.....
Sep 26 2010 15:56
Photo

Nighteyes → MikamiTeru

Kαι πάνω στην διαμάχη που είχατε σήμερα, επειδή έτυχε να πέσω πάνω σε κάτι που είχες πει σε άλλο thread είπα να στο φέρω να το δεις κι εσύ.:P[QUOTE]Σταματησα να ασχολουμαι με διαφωνιες περι ανιμε long ago.[/QUOTE]
Sep 26 2010 00:37
Photo

Nighteyes → MikamiTeru

[QUOTE]Εχω την εντυπωση πως οι κανονες λενε οτι πρεπει να χρησιμοποιεις μαυρο χρωμα. Η εχω μπερδεψει τα φορουμ ?[/QUOTE]Nαι, μάλλον τα μπέρδεψες.:P Δεν έχουμε τέτοιον κανόνα στο forum.
Sep 24 2010 19:16
Photo

Jorg → MikamiTeru

[QUOTE=MikamiTeru;427068]Jorg , το ονομα σου κατω απο εκει που λεει Jorg ειναι απο uber εως τελειως epic. Just epic, dude.[/QUOTE] Lol, και μάντεψε από που το πήρα... Αυτόν τον καιρό διαβάζω Berserk και Beelzebub (αυτό έχει σχέση με το demon) και βλέπω One piece. XD
Sep 14 2010 13:52
Photo

iristella → MikamiTeru

pls don't spam. Eιδικά όταν ακριβώς πιο πάνω υπάρχει σύσταση για ontopic. Σου έσβησα ένα post στο Worst anime Ever thread.
Sep 13 2010 16:45
Photo

MikamiTeru → LethalMike

Μαγκα , σε εκανα add εγω.
Sep 11 2010 00:09
Photo

LethalMike → MikamiTeru

ελα ρε dude, Σε εκανα add δωσε μου msn να σε κανω και εκει :P
Sep 10 2010 18:58
Photo

MikamiTeru

Σορρυ φιλε, θα το προσεχω. Μηπως θυμασε που εκανα, για να το διορθωσω ?
Sep 10 2010 17:50