Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
MikamiTeru → Kamui
Εγω σε καταλαβαινω, ποτε τα εννοεις και ποτε οχι. Εγω δεν προκειται να σε παρεξηγησω ποτε. Οσο για τους αλλους....ειπαμε.....αν και καποια στιγμη θα το καταλαβω, θα σε πνιγει το δικιο.
Νοέ 01 2010 00:27
Kamui → MikamiTeru
Παντως,τι ηταν αυτη η βλακεια που σου εστειλα περι morals kai virgins?
Που και που λεω κατι ασυναρτησιες που πραγματικα δεν ενοω.
Και μετα απορω γιατι με παρεξηγουν οι αλλοι...
Οκτ 31 2010 12:41
Ryuji → MikamiTeru
Same here! Βασικά είχα πάει με τον πατέρα μου στην προβολή οπότε την είδα όλη, όχι ότι δεν μου άρεσε, αλλά είχε μερικά weird things που λες και συ :P.
Anw, η ταινία λέγεται [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Spirited_Away"]Spirited Away[/URL] και υπάρχει και στο BakaBT σε καλή ποιότητα.
Οκτ 26 2010 00:09
MikamiTeru → Ryuji
Φιλε θυμησε μου απο που ειναι το sig σου ?!?! Αυτη τη ταινια την ειχα δει 7 χρονων και ειχα φοβηθει πααααρα πολυ και την εβγαλα! Απο τοτε δεν τη ξαναδα, δεν ετυχε και ξεχασα το ονομα ! Οποτε αν μπορεις ριξε ενα μηνυμα.
Οκτ 25 2010 23:50
Napster → MikamiTeru
Links υπαρχουν αλλα μεχρι τωρα περιπου 10 επεισοδια εχω ανεβασει.
Οκτ 25 2010 16:28
Napster → MikamiTeru
[QUOTE=MikamiTeru;440630]Το Μακεδονια TV , εβαζε παλια Rurouni Kenshin ?[/QUOTE]
Και υπαρχουν τα επεισοδια απο το Μακεδονια TV για download αμα ενδιαφερεσε...
Οκτ 25 2010 13:54
Azathoth
→
MikamiTeru
oute emena mou aresoune ta paliatous. mono to monotheist to opio to theoro to kalitero album tis dekaetias
Οκτ 25 2010 00:23
MikamiTeru
→
Azathoth
Μμμ, καταλαβα. Οντως ηταν πρωτοποροι οι Celtic Frost. Αν και δεν ειναι του γουστου μου...
Οκτ 25 2010 00:20
MikamiTeru → zoro77
Doumo ! Θα ελεγα και εγω μπραβο, αλλα με τα 1000 ζορια ρε παιδι μου.......
Οκτ 24 2010 22:58
MikamiTeru → zoro77
Sure dude ;) Για εμας τους ΑΕΚτζηδες ειναι αλλιως. Η ομαδα μας ενδιαφερει πιο πολυ απο οσο θα επρεπε μερικες φορες :S ;)
Οκτ 23 2010 16:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται