Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

O αδερφός σου δεν είναι ο μικρός? Αν όχι λάθος, εννοούσα τα μικρά αδέρφια στο "εμείς". Το κάνεις επίτηδες έτσι...? Δεν παίζει να διαφωνούμε σε όλα μα όλα τα γούστα έτσι? xD
Oct 20 2011 00:09
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Καλά κάνουμε και σας τυραννάμε][/QUOTE] ποιοι?? λοιπον δυο κυκλους σουπερνατουραλ εχω δει και ο ντιν στο λαιμο μου καθεται καθολου δεν τον χωνευω, τον σαμ ετσι κι ετσι..
Oct 20 2011 00:04
Photo

Ωχ κατάλαβα κι αυτό το καημένο τι περνάει στα χέρια του αδίστακτου μεγάλου αδερφού του! Τσ τσ τσ δεν ντρέπεστε λέω γω που καυχιέστε κιόλας? Καλά κάνουμε και σας τυραννάμε! Εκτός βέβαια κι αν ο μεγάλος αδερφός είναι ο Dean Winchester από το Supernatural in which case, go die in a ditch Sam for all the shit you put your brother through, ungrateful prick!
Oct 20 2011 00:00
Photo

τι να κανουμε μερικα παρατσουκλια ειναι διαχρονικα, ask my bro, εχει αρκετα:)
Oct 19 2011 23:58
Photo

Χα χα, δεν είπα ότι δε θα το διάβαζα αν ήξερα ότι είναι μόνο ότι δεν θα το άφηνα φαρδύ πλατύ στην οθόνη του αδερφού μου να το δει και να με κοροϊδεύει μετά πόσα χρόνια! xD Και τι εννοείς να το δω από μακρυά? Κανονικό κείμενο ήταν...δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το διαβάσεις [S]έστω κι αν έλεγε απ'έξω ότι ήταν lemon και δεν το χα προσέξει[/S]. Κι αμέσως εσύ να συνταχθείς με τον αδερφό!:mador2:
Oct 19 2011 23:55
Photo

δικιο εχει ο αδερφος, δεν ηξερα τι ειναι και βλακεις αφου φαινονται απο μακρια, θες να μου πεις οτι δεν τι καταλαβες, ουυυ παλιο υποκρητρια:redcard2::redcard2:
Oct 19 2011 23:53
Photo

Δεν έχω και τόσο μεγάλο πρόβλημα απλώς λεώ ρε παιδί μου, για ευνόητους λόγους ευγένειας κυρόως του στυλ σε γνωρίζω πρώτη φορά ε όταν κάποιος το ξέρει ήδη δε θα το πετάξει μπορστά σε κάποιον που μολις με γνώρισε. Α, πώς βγήκε? Να ναι καλά ο αδερφός μου! Διάβαζα μια lemon ιστορία -κοινώς, ο συγγραφικός τρόπος να πεις hentai- με τον Kakashi η οποία δεν ήξερα ακόμα τι ήταν επειδή την είχα στην αρχή κι έτσι την άφησα στον υπολογιστή ανοιχτή. Ε, ήρθε ο bro, είδε τι ήταν, κι άρχισε να με λέει διεστραμμένη νυφίτσα. Το νυφίτσα μάλλον από το "Itachi" που τότε ήταν αγαπημένος χαρακτήρας αλλά αυτός ακόμα το αρνείται λέγοντας πως ήταν απλώς επειδή ήμουν ύπουλη με το όλο θέμα.
Oct 19 2011 23:44
Photo

κοινωνικα στερεοτυπα. θα τα ξεπερασεις περα απο την πλακα τωρα επειδη [B]δεν[/B] θα τα ξεπερασεις μαλλον θα σε λεω μαρια, ενταξει μαρια?? με εχει φαει η περιεργεια να δω απο που βγαινει το διεστραμμενη νυφιτσα, αν και εχω κανα δυο ιδεες:D:D
Oct 19 2011 23:38
Photo

To τελευταίο είναι "διεστραμμένη νυφίτσα" κι αυτό είναι η ολόκληρη version του. Το σκέτο "νυφίτσα" είναι η cropped edition. Στο δεύτερο κουτσουρεμμένο λοιπόν απαντάω κι από κοντά αν όμως με πεις "διεστραμμένη νυφίτσα" μπροστά σε κόσμο που ούτε καν ξέρω ε, δεν είναι και το καλύτερο. Είναι το όλο "διεστραμμένη" κομμάτι που με κομπλάρει κάπως από κοντά. xD
Oct 19 2011 23:35
Photo

[QUOTE] ακόμα απαντάω και στο διεστραμμένη νυφίτσα ή σκέτο [B]νυφίτσα[/B] αλλά για ευνόητους λόγους το τελευταίο μόνο από το internet, τουλάχιστον ολόκληρο! [/QUOTE] ποιοι ειναι αυτοι οι [I]ευνοητοι[/I] λογοι?? εδιτ: και οταν λες ολοκληρο τι εννοεις?? plz explain..
Oct 19 2011 23:31
Photo

Α, δεν έχω θέμα΄ επειδή όπως κι εσύ παρατήρησες το ψευδώνυμό μου είναι τεράααααστιο ή λέγε με FAI; ή Μαρία! xD βέβαια ακόμα απαντάω και στο διεστραμμένη νυφίτσα ή σκέτο [B]νυφίτσα[/B] αλλά για ευνόητους λόγους το τελευταίο μόνο από το internet, τουλάχιστον ολόκληρο! Και ναι, κάποια στιγμή πρέπει να φύγει εφόσον είναι οφθαλμοφανές ότι δεν είναι βιώσιμος...
Oct 19 2011 23:24
Photo

ε ναι δικιο εχετε, ο καπιταλισμος ειναι ενα καταλοιπο του ιμπεριαλισμου που καποτε θα πρεπει να ξεφορτωθουμε.. περα απο αυτα τωρα βρες μου εναν τροπο να σε αποκαλω, ειδες εγω εχω το jafr μικρο και ωραιο, ασχετα αν δεν το χρησιμοποιει κανεις:(
Oct 19 2011 23:21
Photo

Χα χα είδες, ξεχάστηκα! Τι συζητάμε? Λοιπόν, αναλύουμε και καταδεικνύουμε το πρόβλημα των σύγχρονων κοινωνιών ανα τον κόσμο στις οποίες το καταναλωτικό πρότυπο κυριαρχεί και σύμφωνα με το οποίο γαλωχούνται γενιές. Κι έτσι, εν τέλη λανθασμένα πιστεύουμε ότι ο καπιταλισμός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί η οικονομία να λειτουργήσει. Κάτι το οποίο μας το αποδεικνύει όχι μία αλλά δύο παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις που προκλήθηκαν απ'αυτό.
Oct 19 2011 23:15
Photo

οχι Blacker_than dark αλλα jafr my dear;) on other news τι στο καλο συζητατε με τον [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=12339"][COLOR=#495590]junpei[/COLOR][/URL]..
Oct 19 2011 22:59
Photo

Lol; Blacker_than dark objects!
Oct 19 2011 21:33