Jump to content

Community Status Updates

Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

μου αρέσουν με την σειρά: 1.Rukia 2.Hitsugaya 3.Yoruichi 4.Karin 5.Hanatarou και ο Ulquiorra πάει μετά από αυτούς, βασικά πήγενε, γιατί μετά από όσα είδα μπορεί και να τον βάλω 4ο και πιο πάνω μην σου πω, α! και μου αρέσει πολύ και ο Urahara
Jul 16 2010 13:53
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

:run::run::run:Σνιφ. . . Το έχω καταλάβει οτι έχουμε τα ίδια γούστα! :awww: Και μάλλον και σε άλλα Anime θα ισχύει το ίδιο! :ureshii: Για πες άλλους χαρακτήρες που 'αρέσουν οπότε αν δεν έχω δει το αντίστοιχο Anime να το ξεκινήσω! :hehehe: Θα σου πω κ εγώ μετά. :blingeye2:
Jul 16 2010 09:47
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Α! Εσύ έχεις πολλά μέρη να πας! :nanteee: Καλά να περάσεις και φρόντισε να πάρεις αρκετές δυνάμεις για την επόμενη χρονιά.:ureshii:
Jul 16 2010 09:44
Photo

α! και δες την signature μου
Jul 14 2010 13:26
Photo

ουάου!!! έχουμε το ίδιο γούστο και εμένα ένας από τους πολύ λίγο κακούς που μου αρέσουν είναι ο Muramasa εκτός από τον Ulquiorra
Jul 14 2010 13:25
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Εγω θα φυγω το αλλο σαββατο και παρασκευη τελιωνω τα φροντηστιρια παλι καλα και θα παω καμια 10 μερες στο χωριο μου στην καστορια μετα αλλες 10 μερες στο αλλο μου χωριο στην αμαλιαδα(Πελοποννησο)και μετα κορινθο.[QUOTE]Και φυσικά τις συνήθεις βόλτες μέσα στο νησί. [/QUOTE]Σε καταλαβαινω απολυτα:wis:.
Jul 14 2010 13:24
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Θα δείξει τι θα κάνω τελικά. Αν την προλάβω πάντως σίγουρα θα τη δεις! :ureshii: Ίσως πάμε Βαρκελώνη αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. . . :thatsit: Και φυσικά τις συνήθεις βόλτες μέσα στο νησί. :ballumad:
Jul 14 2010 12:53
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

:sadist::run: Πολύ κρίμα ήταν. . . Και το κακό είναι οτι, επειδή δεν είναι από τους βασικούς χαρακτήρες δεν θα τον ξαναδούμε πουθενα. . . :zetsubou: Πάνω που τον είχα συνηθίσεικαι ήταν η πρ΄ωτη φορά που μ'άρεσε κάποιος απ'τους 'κακούς'. . . :nanteee: [Βασικά κ ο Muramasa μ'άρεσε αλλά στο τέλος. . .]
Jul 14 2010 12:51
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Arigato gozaimasu για τα καλα σου λογια.Θα συμφωνεισω μαζι σου οντως λιγο αγχος δεν κανει κακο που και που.Κοιτα λογικο μου φενεται να μην εχεις προλαβει να φτιαξεις ακομα καποια στολη γιατι απο τοτε που αρχισε το "διθεν" καλοκαιρι ταλαιπωρησε συνεχεια μια ερχεσαι αθηνα για σχεδιο μετα εχουμε και τα φροντιστηρια που βαζουν ενα σωρο ασκησεις και που να βρεις χρονο λογικο ειναι να μην εχει πολυ χρονο κανεις.Θα πας πουθενα το υπολοιπο καλοκαιρι? Υ.Γ.περιμενω να δω την στολη που θα φτιαξεις εχω περιεργεια γιατι ετσι οπως μου την ειχες περιεγραψει ειμαι σηγουρος οτι θα τα σπαει:ureshii:.
Jul 12 2010 15:17
Photo

ναι!!! εμένα μου' ρθε να κλάψω στ' αλήθεια και ακόμα επιδή πέθανε εκεί που άρχισε να δείχνει ότι έχει λίγο καλό μέσα του και ότι αρχιζε να ενδιαφλερεται για τουσ ανθρώπους λίγο και συγκεκριμένα για την Orihime, που δεν προλαβε να πιάσει το χέρι του, ή ν του πει κάτι...
Jul 12 2010 13:20
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αλήθεια. . . :blingeye2: Καθε μέρα βέβαια θέλουμε κ εγω και τα ρούχα πλυντήριο με το που γυρίζω σπίτι γιατι μόλις βγαίνω απ' το μάθημα (κάνω προγράμματα πχ yoga, fight, best κτλ και οργανα) είναι σαν να έχω βγει μολις απ'το μπανιο, ειδικά στο Fight. :wet2: Τεσπα. Φεύγω πάλι γιατι έχω μαθημα σ'ενα τεταρτο. . . Θα τα πουμε εδω τριγύρω καποια στιγμη θελω να πιστεύω. :ureshii::hi:
Jul 12 2010 12:35
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

W/e εγω παντως στη θεση σου θα χα παθει υπερκοπωση!! Παλι καλα που χεις και το γυμναστηριο και ξεσκας ;)
Jul 12 2010 12:30
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

. . . τον Αύγουστο μόνο έχουμε κενό. . . :sadist: Δεν είναι όλες οι μέρες έτσι αλλά ένα 4 ωρο το έχουν σίγουρα εκτός απ'την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο που δεν έχω τίποτα. Και φυσικά γυμναστήριο κάθε απόγευμα σταθερα. :joyful: Αυτό το τελευταίο το λατρεύω. Πρέπει και καλά να έχουμε βγάλει την ύλη πριν τα Χριστούγεννα. . . Γι'αυτό τρέχουμε. . .
Jul 12 2010 12:25
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πωωωωωωωω:nooooo:Απορω πως αντεχεις πραγματικα.Κουραγιο που το χεις...Εγω ευτυχως(η δυστυχως?)δεν εχω καλοκαιρινα μαθηματα προετοιμασιας οποτε εχω ησυχο το κεφαλι μου.:8):Ελπιζω μονο να τελειωνετε γρηγορα...
Jul 12 2010 12:21
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αν ακούσεις το πρόγραμμά μου θα φρικάρεις εντελώς! :sigh2: Πχ την Τετάρτη έχω 8-10, 11-1, 2:30-3:30 και 6-8. . . Όπως καταλαβαίνεις δεν τείθεται θέμα να πάω στο εξωχικό γιατι μέχρι να πάω θα πρέπει να ξαναφύγω. :canthelp: Και κάπου στο ενδιάμεσο πρέπει να μαγειρεύω κιόλας γιατι τα έτοιμα φαγητά γενικώς δεν τα προτιμώ. :redcard2:
Jul 12 2010 12:14