Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Πωπω την επαθες ασχημα.Καλα τη ωρα ειχες μαθημα και πηγες μια ωρα ποιο μετα????Αλλα γιατι να σε κοροιδευει ο καθηγητης δεν το καταλαβα σιγα μια ατυχη στιγμη ηταν πες του και τελος.Και οχι δεν σε βρισκω καθολου ελεος και ουτε εσυ πρεπει να το πιστευεις αφτο.Δεν εγινε και τιποτα σιγα τα αυγα.
Jul 23 2010 14:40
Photo

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

Ναι τώρα είμαι αγγλία για κάτι μαθήματα αλλα σε κατι ώρες φεύγω και γυρνάω αθήνα, μετά παω στον πατέρα μ0υ... αλλα γενικά πέφτει βαρεμάρα...
Jul 23 2010 11:26
Photo

愛情のある中心 → Konata

. . .:hi:. . .
Jul 23 2010 10:48
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

LOL όντος ο καυγάς είναι όλα τα λευτά!!! :hihi2::kakaka:
Jul 23 2010 09:23
Photo

愛情のある中心 → Shade D. Slayer

Ε? Α ναι έχω καιρο να συνδεθώ γιατι δεν έχω Ιnternet. . . :hot: Sumi masen!
Jul 23 2010 09:22
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

:zetsubou::iyaaa::wth:Eγώ διαβάζω ακόμα. . . :benkyou:Χθές κοιμήθηκα στις 4 γιατι έπρεπε να τελειώσω με τα μαθήματα πρώτα και μετα να δω Bleach με αποτέλεσμα σήμερα να πάω στο μάθημα που είχα μια ώρα μετα και να το χάσω ολόκληρο. . . :nooooo: Και με κορόιδευε ο καθηγητής μου. . . :sadist: Είμαι πολύ έλεος??? :redcard2:
Jul 23 2010 09:20
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Εχεις ακομα μια βδομαδα κρατα γερα εγω τελιωνω αυριο και μαρεσει:if:
Jul 22 2010 20:39
Photo

愛情のある中心 → Lucy Heartfilia

Καλα κ εγω. :ureshii: Εδω στο νησί. . . Θα πας πουθενά??? :8):
Jul 22 2010 17:27
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ευτυχώς πρώτη Αυγούστου έχω τελειώσει! Και θα κάνω διακοπές όλο τον Αυγουστο απ'όσο λένε οι καθηγητές τουλάχιστον. . . :sadist::blingeye2:
Jul 22 2010 17:26
Photo

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

Γειαα!!! μια χαρα ευχαριστώ, εσύ;;
Jul 21 2010 14:42
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Δεν συγρινεται οσω τιποτα αλλο να ξερεις οτι τελος τα ενοχλητικα φροντηστιρια ολη την εβδομαδα και μετα ξεκουραση:if: την περιμενα τοσο καιρο αφτη τη στιγμη:ureshii:.Φαντασου αμα κανω τετοιες χαρες που τελιωσα ενα κομματι των βασανηστιριων φαντασου αφου δωσουμε κιολας:kill4u:.Εσυ ποτε τελιωνεις?
Jul 21 2010 13:32
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

:hihi2: Ωραίο συναίσθημα να ξέρεις οτι τελειώνει επιτέλους ε???!!! :gotit:
Jul 21 2010 12:52
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Arigatooo επεισης.Ουφ 2 μερες εμειναν και τελος και το σαββατο φευγω:blingeye2:.
Jul 21 2010 11:27
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ναι το πήρε πολύ χάλια. . . Καλή επιτυχία πάντως και σ'εσένα! :ureshii:
Jul 21 2010 10:05
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Τώρα ξεκίνησες να το βλέπεις? :ureshii: Εγω το είδα περσι το καλοκαίρι και μπορώ να πω οτι η σειρά είναι ΤΕΛΕΙΑ μέχρι το πρώτο μισό του τελευταίου επεισοδίου. . . :blingeye2: Μετα απογοητεύτηκα. . . :sigh2: Ελπίζω τουλάχιστον να βγαλουν καμια ταινία εν καιρω. . . :nanteee:
Jul 21 2010 10:05