Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ετσι κι έτσι βγήκε αλλα δεν μπορώ να το ανεβάσω τώρα γιατι θα χρονίσουμε με τη σύνδεση. . . Ωραία τα καινούρια σχέδια!!
Aug 18 2010 14:31
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Μια χαρα τα περασα πιστευω και εσυ μια χαρα περασες αν εξερεχεις το διημερο.Περιμενω να δω το stencil εχω απορια να δω πως θα βγει.Αποτη φενεται δεν προλαβες να κανεις τελικα τη στολη που θελες,δεν πειραζει υπαρχει παντα του χρονου οπου θα εχουμε και αφθονω χρονο.
Aug 18 2010 09:38
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Καλα πέρασες λοιπον. :canthelp: Εντάξει ευτυχώς ήρθε και εδώ η τεχνολογία έχουμε κλιματιστηκά. . . :blurah5: Εγώ αύριο μάλλον θα πάω σ'ένα μαγαζί να κάνω ένα Stencil που έχω υποσχεθεί, :ureshii: θα δούμε, αν βγει καλό θα το βάλω κ εδώ, και ετοιμάζω και έναν φάκελο με T-Shirt Projects, :joyful:θα τον ανεβάσω σε λίγες μέρες γιατι για στολή δεν προλαβαίνω με τίποτα. . . :sigh2:
Aug 17 2010 20:09
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

:OMG3:Πως τα καταφερατε να το παθεται αυτο το πραγμα φανταζομαι μεγαλη ταλαιπωρια + την αγωνια μετα για τις αποσκευες σας,πως δεν παθατε και χειροτερα να λες.Εγω μια χαρα τα περασα εκανα ολη την ελλαδα tour εφτασα μεχρι αλεξανδρουπολη καλα ηταν και μετα πηγα και εμεινα στην κορινθο στο εξοχικο μου μια βδομαδα με εναν φιλο και ηρθα εχτες αθηνα και εχει παρα πολη ζεστη και θα ειμουν καπως ετσι χωρις :blurah5:κλιματισμο.
Aug 17 2010 12:32
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8915[/url] Μπες στην υπερσυνδεση και δες τι επαθα στην εκδρομη στη Βαρκελώνη. . . Αλλα γενικα ηταν ωραία εκτος του διημέρου. Εσύ? Κι εγώ οταν ηρθα Ελλαδα ειπα οτι θα γυρίσω πίσω απ'τη ζέστη. . .
Aug 17 2010 12:16
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Tadaima!!!At last μετα απο τοσο καιρο εφτασα παλι σπιτι μου αν και με τοση ζεστη δεν ξερω αν ηταν και πολη σοφη κινηση καλα ημουν στο χωριο μου.Πως εισαι εσυ πως τα περνας?
Aug 16 2010 13:25
Photo

愛情のある中心 → Lucy Heartfilia

:kakaka:
Jul 28 2010 13:02
Photo

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

:kakaka: Εννοιειται!!!!
Jul 28 2010 10:41
Photo

:hihi2::hihi2::hihi2: Νομίζω οτι τους έχεις σε μεγάλη εκτίμηση!!!
Jul 28 2010 10:01
Photo

愛情のある中心 → Shade D. Slayer

Προφανώς φταίει το οτι δεν έχεις βρεί τα κατάλληλα άτομα εδώ. :ureshii: Εγώ ενθουσιάστηκα με το Site απ'την πρώτη στιγμή, είναι όλοι τους τόσο τρελοί όσο κ εγω!:hihi2:
Jul 28 2010 09:59
Photo

Lucy Heartfilia → 愛情のある中心

:hihi2: Γιατι γενικά οι αγγλοι είναι κρυοκ**** και ο καιρός και αυτός ανώμαλος :P
Jul 28 2010 01:10
Photo

Shade D. Slayer → 愛情のある中心

χαχα.. μια απ τα ιδια κι εδω... αν και εχω ιντερνετ, δεν πολυμπαινω anime.gr ... ιδεα δεν εχω γιατι
Jul 27 2010 20:37
Photo

愛情のある中心 → Nicktheartist

Χαχαχα! Λολ, Arigatou gozaimasu! :kawaii: Καλά να περνάς και εσύ! Θα τα πούμε!!! :ureshii:
Jul 27 2010 12:58
Photo

:ureshii: Τα σπάει! Αγγλία ε?! Δεν έχω πάει ακόμα. . . :smokingg: Γιατι βαρεμάρα?
Jul 27 2010 12:57
Photo

Nicktheartist → 愛情のある中心

Σου ευχομαι καλο καλοκαιρι να εχεις γιατι αυριο φευγω πρωι και δεν θα μπω καθολου στο φορουμ αφτο τον καιρο ετσι οταν θα ερθω θα σου στειλω μηνημα καλα να παιρνας.Τα λεμε.
Jul 23 2010 22:25