Community Status Updates

Ryuji → meidei
Μα αυτό ακριβώς σου λέω δεν χρειάζονταν οι "περισσοτερες" λέξεις. Απλά εγώ αποδίδω τις διαφορετικές έννοιες των λέξεων στην προσωπικότητα εσύ στις σημασίες. Πάντως στο κείμενο, καταλαβαίνεις ότι θεωρείται με την αρνητική σημασία παίρνοντας υπ' όψην και τα συμφραζόμενα. Τεσπα τελειώνω εδώ σηκώνει πολύ συζήτηση αυτό το θέμα.
Νόμιζα έκανες ιαπωνικά αλλά άκυρο. Φαντάζωμε πόσι ανωρθογραφεία θα ηπάρχι..

meidei → Ryuji
Μια λέξη μπορεί να έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Το αν είναι κακόσημη ή όχι, εν προκειμένω.
Ο λόγος που έκανα quote τον άλλο χρήση που παραπονιόταν για το "καμένος" είναι ακριβώς επειδή τα έβαζε με την λέξη καθαυτή. Θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιεί αυτό τον όρο για τον εαυτό του, με ουδέτερη/θετική σημασία, όπως ίσως να πράττει με την λέξη otaku.
Αυτό προσπαθώ να πω χρησιμοποιώντας [I]περισσότερες[/I] λέξεις απ' ότι είναι απαραίτητο.
Παραδίδονται μαθήματα ορθογραφίας στην [URL="http://www.anime.gr/forums/blog.php?b=113"]υπογραφή[/URL] μου (δεν κάνω ιδιαίτερα). Υπάρχει κονσένσους ότι είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο στο anime.gr.

Ryuji → meidei
Ναι ξέρω τι σημαίνει semantics. Σωστό αυτό που λες, αλλά η κάθε λέξη δεν έχει μια σημασία; Με "otaku" εννοούμε φανατικός video gamer/manga reader/anime watcher αυτό είναι το σίγουρο. Τώρα εξαρτάται απο τους άλλους άμα το πάρουν ώς κακό ή ως καλό. Αυτό που είναι κοινό σε όλους (ή τουλάχιστον πρέπει) είναι η σημασία της λέξης.
Άσχετο, τι μαθήματα παραδίδεις;
(πωπω κάηκε το τοστ απο την απορόφηση στο κείμενο:hihi2:)

meidei → Ryuji
Τι εννοούμε με τον όρο otaku είναι η σωστή ερώτηση.
Του έχουμε δώσει ένα εξαγνισμένο νόημα κοντά στο anime enthusiast για να περιγράψουμε τον εαυτό μας ή δεχόμαστε την πραγματική σημασία της λέξης που δεν είναι καθόλου τιμητική για τον αποδέκτη του χαρακτηρισμού;
Κοινώς, semantics. Το ξέρω ότι κακώς το ανέφερα στο νήμα.

Ryuji → meidei
Το λέω εδώ για να μην ξεφεύγουμε από το τόπικ. Τι ακριβώς εννοείς; Με "otaku" δεν εννοούμε αυτόν που ασχολείτε φανατικά με τα ανιμέ ;

Ryuji → Sadman
Πλάκα κάνεις τα έχω λιώσει και τα δύο:hihi2:!
Αλλά πολύ λίγες πίστες δυστυχώς :nanteee:. Anw μήπως ξέρεις αν θα βγεί 3? Είχα ακούσει κάτι rumors αλλά δεν ξέρω για σίγουρα.

papp0us → Ryuji
nop! δυστυχώς μόνο απο vimeo το βρήκα.. αμα το ξετρυπώσεις πουθενα στο youtube, μπορείς να το κατεβάσεις

Ryuji → papp0us
Όντως έχουμε το ίδιο γούστο, όλα αυτα που είπες τα είχα στα αμέσως επόμενα to see (<-edit fail γλώσσα εξαιτίας παιχνιδιού λολ) :P. Θα σε έχω υπόψην για recommendations πάντως :riiight:

papp0us → Ryuji
Βασικά απο τη λίστα με τα anime σου,έχουμε αν οχι το ίδιο, παρόμοιο γούστο στα anime, και τα έχω ξεψυρίσει ολα αυτά του είδους, αμα ξεμείνεις η ψάχνεις κάτι πες να σου πω, ολο και κάτι θα μου έρθει..
Δες τα Ef-tale of memories/melodies που αν σου αρέσουν θα τρελαθείς, αλλα υπάρχει περίπτωση και να μη σου κάνουν click και το Great Teacher Onizuka που απλά ΠΡΕΠΕΙ να το δείς απο αυτά που έχεις στη λίστα. Δες και True Tears.. μ'αρεσε πάρα πολύ και ήταν απο τα πρώτα που είδα

Ryuji → papp0us
Φιλε να σε καλά και έψαχνα για παρόμοιο anime. Έφυγα για H2O ~FOOTPRINTS IN THE SAND~ :P

Ryuji → 愛情のある中心
Όντως πολύ σωστό αυτό που λές και μακάρι να το βρώ:kill4u:. Ευχαριστώ και εγώ:congrats:! Πάμε για drawing λοιπόν!:burningbe3:

愛情のある中心 → Ryuji
Xaxaxa arigatou καλή επιτυχία και σ'εσένα! :wis:Περιμένω κ εγώ εδώ ν τ στείλεις όταν τελειώσεις. Το βασικό είναι να έχεις στο μυαλό μια υπόθεση, με το σχέδιο θα τα βρείς, πάω στοίχημα. Αρκεί να σ'αρέσει αυτό που κάνεις και να βάζεις τον εαυτό σου μέσα του. :bath:

Ryuji → 愛情のある中心
Ωραία συνέχισε να το δουλεύεις πάντως! Μέσα απο πολύ δουλειά θα βγεί το καλό :thatsit:. Πάντως η υπόθεση φαίνεται ενδιαφέρουσα με αυτά τα στοιχεία που μου έγραψες. Εγώ όπως σου είπα πρόσωπα κάνω (kawai κυρίως :wis:). Έχω πολύ μέλλον ακόμα, αλλά έχω σκεφτεί κάποια ιστορία Romance/Tragedy, την οποία και θα δουλέψω (στο πολυύ μέλλον:Blissfull:)