Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Ryuji

Μην ανησυχεις. Θα βαρεθεις να βλεπεις καθε λιγο και λιγακι θρεντ για παρτυ και συναντησεις που γινονται εδω Θεσ/νικη. Θα γινει το επομενο Οκτωβρη αν δε κανω λαθος!
Sep 01 2010 21:32
Photo

Ryuji → Tenshi

Thx! Ναι είμαι σχετικά καινούριος στο φόρουμ, άσε που πέρσι έμενα και Αγγλία και δεν έτυχε να πάω πουθενά το καλοκαίρι. Ψήθηκα για αυτό στις 11 Σεπ. αλλά μετά είδα ότι είναι στην Αθήνα :wacko:
Sep 01 2010 21:31
Photo

Tenshi → Ryuji

3η λυκειου? Καλο κουραγιο σου ευχομαι. Btw δε πρεπει να σε εχω δει σε καποια συναντηση ή παρτυ.
Sep 01 2010 21:28
Photo

Ryuji → Tenshi

ΥΥ σε καταλαβαίνω. Και γω μόλις γύρισα από διακοπές είχα αράξει στο σπίτι για μερικές μέρες λιώνοντας :P. Τώρα όμως τέρμα αυτά άρχισε ο άθλος :smart:
Sep 01 2010 21:25
Photo

Tenshi → Ryuji

Ημουν Κρητη και εχει 2 μερες που γυρισα Θεσ/νικη. Απλα μωρε ειμαι και κουρασμενος, συνηθισα τη ζεστη της Κρητης και μπλα μπλα μπλα :P
Sep 01 2010 21:18
Photo

Ryuji → Tenshi

Np! Κρήτη βρίσκεσαι αν επιτρέπεται; γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για πλυμμήρες κλπ. Πάντως εδώ Θεσσαλονίκη έβαλε και δροσούλα, μια χαρά είναι 8)
Sep 01 2010 21:11
Photo

Tenshi → Ryuji

Txs για το request. Ας ελπισω να το βρεις/ βρειτε γιατι ειναι παλουκακι. Ευελπιστω να ειμαι μεσα, μιας και ο καιρος δε μου επιτρεπει και πολυ να βγω εξω! ^^
Sep 01 2010 21:07
Photo

Ryuji → Tenshi

Lol έχει πρόβλημα τώρα μου έβγαλε το μήνυμα :shock:. Καίγομαι δεν λέει τίποτα ελπίζω σήμερα το βράδυ να είσαι ον :kakaka:
Sep 01 2010 20:40
Photo

Tenshi → Ryuji

Καίγεσαι να το βρείς ε? :P
Sep 01 2010 18:50
Photo

Ryuji → giota83

Πάντως εάν θέλεις και παραπάνω προτάσεις μη διαστάσεις να ρωτήσεις γιατί γενικότερα ασχολούμαι με το είδος;)
Aug 31 2010 20:04
Photo

Ryuji → Kenny

Α είπα και εγώ γιατί χάθηκαν :confused:. Δεν μπορώ να βρω τα locations οπότε το κανω delete. Ty για την υπόδειξη.:thumbup:
Aug 31 2010 17:12
Photo

Kenny → Ryuji

Ryuji, κάνε edit plz στο rate your neighbor. Οι εικόνες πρέπει να είναι ανεβασμένες σε imagehost διαφορετικό από το anime.gr, αλλιώς χάνονται.
Aug 31 2010 14:15
Photo

Ryuji → papp0us

Όντως ο άλλος έμεινε στο κλαρί.. Αυτοί οι side characters είναι όλο τόσο καλοί και αθώοι αλλά ποτε δεν δικαιόνονται :@ Το ef σίγουρα θα το δώ, απλά τώρα στις διακοπές δεν έχω πολύ χρόνο να το απολαύσω όπως του αξίζει :P Ok, θα βάλω να τα δώ τα specials for killing time όταν βαριέμαι. Αν είναι τίποτα το σπουδαίο θα σε ενημερώσω (που δεν το νομίζω).
Jul 21 2010 23:03
Photo

papp0us → Ryuji

αυτό που με χάλασε στο True tears ήταν βασικά οτι [SPOILER]Ο φίλος του που ηταν εντάξει χαρακτήρας έμενε μπουκάλα. Ακόμα και στο τέλος αν θυμάμαι καλά, η τύπισα που γουστάρει, είναι στο στυλ "αφου δε μου κάθεται ο άλλος ας πάρω το κουταβάκι" [/SPOILER] Και είναι αδικία για τον τίμιο side character :unlucky: To GTO απλά είναι uber, και ο Onizuka Θεός.. τα άλλα είναι λεπτομέρειες.. ένα θα σου πω. Και λίγα επεισόδια έχει.. αλλα τόσα ήθελα! Αμα σου πέσει βαρύ το EF Δες kimikiss pure rouge. Τα Specials δεν τα έχω δεί, αλλα συνήθως είναι ψιλομάπα εώς τρισάθλια.. κάτι τελευταίο, επειδή την πάτησα και εγώ τις προάλλες, βάζε Spoilers και στα VMs γιατι μπορούν να τα δουν και οι υπόλοιποι :hehehe:
Jul 21 2010 18:39
Photo

Ryuji → papp0us

Μόλις τελειώσα το True Tears και είπα να γράψω εντυπώσεις στον recommender xD. Γενικά τα πρώτα επισόδεια το πήγαιναν πολύ καλά. [SPOILER]Μ' άρεσε πολύ ο παραλληλισμός με το ehon επίσης. Στα τελευταία επισόδεια είμουν σκεπτικός στο να το συνεχίσω ή όχι γιατί έδινε εντυπώσεις Toradora ending με όλα αυτά τα μπερδέματα ( 3 girls 1 guy ffs, και ο καημένος ο Miyokichi μόνος) και θα ήταν ξενέρα.. [/SPOILER]Αλλά το last ep. τα έσωσε όλα και έδωσε και +. 4/5 απο μένα ty for recommending και κάτι last: αυτά τα specials που έχει αξίζουν; Θα τα δώ σίγουρα αλλά για θέματα προτεραιότητας ρωτάω. Καλά για το GTO δεν έχω λόγια είναι απλά epic. Εf-tales θα αρχίσω αργότερα.
Jul 21 2010 17:27