Community Status Updates
Jorg → Kamen Tantei Zura
Κάντο, εγώ δεν έχω πρόβλημα. :P Αγαπάμε διπρόσωπο Yamamoto!
Sep 01 2011 14:20
Kamen Tantei Zura → Nozomu
Πατατάααααακια *_* και εγώ θέλω :( Με κάνεις να θέλω να εν δώσω σε αυτήν την ελκυστική εμφάνιση των πατατακίων και να τα αγοράσω.
Sep 01 2011 14:16
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Θα έρθω και θα ποστάρω και εγώ και στους τρεις σας Yamamoto! Kyahahaha! (αφού αποθηκεύσω πάλι fanarts μετά την καταστροφή του εξωτερικού από την αδερφή μου)
Sep 01 2011 14:11
Kamen Tantei Zura → Jorg
Θα έρθω και θα ποστάρω και εγώ και στους τρεις σας Yamamoto! Kyahahaha! (αφού αποθηκεύσω πάλι fanarts μετά την καταστροφή του εξωτερικού από την αδερφή μου)
Sep 01 2011 14:10
Nozomu → Kamen Tantei Zura
θα σχολιασω μην αγχωνεσαι... Περιμενε να φαω τα πατατακια μου πρωτα.... *nom nom nom nom*
Aug 31 2011 23:19
Kamen Tantei Zura → Nozomu
Γιατί δε γράφεις παιδί μου στο thread? Γράψε και εσύ στο reborn να χαρούμε όλοι μαζί :3
Aug 31 2011 22:17
Kai → Kamen Tantei Zura
Τα ρίχνουμε στους άλλους τώρα. Άσε που την πληρώσανε ο τοίχος, τα ντουλάπια και η οθόνη.
Aug 29 2011 20:24
Kai → Kamen Tantei Zura
[QUOTE=Zura;523867]
Ναι, πραγματικά χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο, στην ντουλάπα, στην οθόνη κλπ κλπ.[/QUOTE]
To έχεις που το έχεις το πρόβλημα στον εγκέφαλο, μην το κάνεις χειρότερο. :nosey:
Aug 29 2011 20:20
Napster → Kamen Tantei Zura
To έχω κάνει και 'γω άλλη μια φορά. :P Νομίζω όταν πήγα να βαθμολογήσω της αδελφής σου το set. :P
Thanks αν και θα μπορούσε να γίνει καλύτερο αλλά δυστηχώς δεν υπήρχαν πολλές έγχρωμες εικόνες και δεν μου αρέσει να βάζω ασπρόμαυρα setάκια.
Τώρα θα μου πεις ότι η profile pic μου είναι ασπρόμαυρη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. xD
Aug 29 2011 16:04
Kamen Tantei Zura → Napster
Ναι, τώρα το είδα το edit :P Πριν λίγο. Γιατί βλέπω κατευθείαν ποστ από εσένα και λέω ωχ~ το έχω κάνει και εγώ αυτό μια φορά γι' αυτό XD
Ευχαριστώ πολύ! Και το δικό σου είναι ωραίο!
Aug 29 2011 14:24
Kamen Tantei Zura → Napster
Μήπως βαθμολόγησες του shnigami? :P Γιατί κάτι τέτοια τα έκανα και εγώ και έχουμε ένα λεπτό διαφορά από το ποστ XD
Aug 29 2011 14:21
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Παρακαλώ! Και είδες? Το πρόσεξα επειδή το είπες στην αδερφή σου...I'm a certified stalker now!
Aug 23 2011 23:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed