Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Nozomu

Πήρανε όλες τις θέσεις στους guardians :( έπρεπε να είσαι και εσύ μέσα. Nozomu-samaaaa T^T
Σεπ 29 2011 16:42
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kenny

Δεν θα σου σχολίαζα το colouring πάντως XD Πώς σου ήρθε ότι το έκανα εγώ; Τα δικά μου είναι fail :P
Σεπ 26 2011 23:43
Φωτογραφία

Kenny → Kamen Tantei Zura

Νόμιζα ότι είχες κάνει εσύ το coloring, αλλά μετά κατάλαβα ότι αλλού τα βρήκε ο Napster.
Σεπ 26 2011 19:25
Φωτογραφία

Τι άκυρο μωρέ; :P Γιατί τι πείραζε το comment σου. Δεν πρόλαβα καν να σου απαντήσω. Δεν ντρέπεσαι, κάνεις edit τα σχόλια σου.
Σεπ 26 2011 18:23
Φωτογραφία

Meh, άκυρο. :P
Σεπ 26 2011 08:18
Φωτογραφία

1451 → Kamen Tantei Zura

Χεχε ευχαριστώ! Τις βρήκα στο deviantart. Νά 'ναι καλά τα παιδιά που τις ζωγράφισαν.
Σεπ 20 2011 20:57
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → 1451

Όπως είπε και ο Jorg, επικό το σετ σου! Πολύ καλή επιλογή εικόνων :D Nice!
Σεπ 20 2011 20:53
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BzbKbrvmxkM&feature=player_embedded#![/youtube]
Σεπ 20 2011 19:18
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Καλημέρα! ...Έμαθα για την κατάληψη. Όλο προκοπή αυτή η χώρα...
Σεπ 20 2011 11:45
Φωτογραφία

Το φαντάστηκα, γι' αυτό και σε ρώτησα για να το επιβεβαιώσω. Υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να το βρεις. Ευτυχώς υπάρχει ένα site που κρατάει αρχείο από κάθε post (και thumbnail από κάθε εικόνα) που έχει ανέβει στο /a/. [URL="http://archive.easymodo.net/a/?task=search&ghost=&search_text=drawfag+thread+drawfriends"]Με ένα απλό search εκεί[/URL] μπορείς να βρεις όλα τα παλιά (καθώς και το πιο καινούργιο). Πατάς View σε όποιο από αυτά θες, και αν υπάρχει ακόμα και στο main site, μπορείς να πατήσεις στη συνέχεια Original, για να σε πάει στο αντίστοιχο live thread στο /a/.
Σεπ 18 2011 14:32
Φωτογραφία

Εμ, στα τελευταία είναι :P Περίμενα να κάνουν κανένα request που να μπορώ να αντεπεξέλθω και έγραψε και άλλος ότι θέλει να το κάνει XD Χθες το βρήκα και το έχω ανοιχτό σε καρτέλα. ήταν στην δεύτερη σελίδα χθες και δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ :P Αλλιώς ναι θα έψαχνα μέχρι να πέσω πάνω του. Όταν έμπαινα στο 4chan αυτό έκανα, έψαχνα για πόση ώρα.Είχε ένα thread που ανέβαζαν φακέλους ολόκληρους με fanarts από σειρές. έκανα αμάν για να το βρω XD
Σεπ 18 2011 14:15
Φωτογραφία

Αχά, τώρα το πρόσεξα κι εγώ (και είδα και το post σου :hihi2:). Αλήθεια, πως βρήκες το thread 463 χωρίς βοήθεια; Ή έψαχνες όλες τις σελίδες του /a/ μέχρι να πέσεις πάνω του; :P
Σεπ 18 2011 14:07
Φωτογραφία

[QUOTE]Requesting Mai (Nichijou) and Miss Osaka (Anzumanga) in a crossover pic. I don't care what situation they're in as long as it's not hentai.[/QUOTE] Αυτό ζήτησαν. Και έγραψα ότι θα το κάνω και εγώ. :P
Σεπ 18 2011 13:33
Φωτογραφία

Δεν πρέπει να το πρόσεξα αυτό το request... μήπως μπορείς να το αντιγράψεις κι εδώ; ^^
Σεπ 18 2011 13:27
Φωτογραφία

Κάνανε ένα request που μου άρεσε και είπες κάποιος ότι θα το κάνει (αυτό με το Nichijou-Azumanga daioh). Αμάν δηλαδή, τίποτα να μην προλαβαίνω :hahaha: Αλλά θα το κάνω και εγώ!
Σεπ 18 2011 13:26