Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ααααααα! Ε, έπρεπε να το περιμένω από το username, [B]Dorothy[/B]. xD
Οκτ 06 2011 16:42
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Η Δώρα είναι, την ξέρεις. Της μιλούσαμε και πριν αρχίσουμε την ομάδα, και όταν δημιουργήθηκε τότε την γνώρισες και εσύ. Ε εντάξει, πριν κάτι μήνες το άρχισες το Reborn xD
Οκτ 06 2011 16:37
Φωτογραφία

Χμ, ναι το κατάλαβα ότι είναι παλιά γνωστή σας αλλά μόλις άρχισε να γράφει εδώ! Καλώς μας ήρθε, άντε να μείνει κι αυτή. ^^ Ω νιώθω noobaki πάλι! =3 Don't judge me :run: my eyesight isn't what it was used to be.
Οκτ 06 2011 16:35
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Dorothy

Ναι! :D Επιτέλους! Επιτέλους! Ο λόγος που θα γράφω και εγώ στο thread είσαι. :awww:
Οκτ 06 2011 16:30
Φωτογραφία

Κοίτα τα μαλλιά και κοίτα και το σχέδιο. XD Καμία σχέση. Λίγο να έχεις δει official pics το καταλαβαίνεις. Αφού έχουν κρατήσει το σχέδιο του Reborn στο anime. Απλά έχουν το ίδιο χρώμα μαλλιών, καμία σχέση όμως. Χαίρομαι που επιτέλους έγραψε στο thread του Reborn :D Από τα πρώτα άτομα για τα οποία μιλούσαμε για το anime και το manga αργότερα. Και πάντα χαιρόμαστε να βλέπουμε παλιούς φανς.
Οκτ 06 2011 16:29
Φωτογραφία

Oh my God! Του μοιάζει πολύ κι αν δε μου το έλεγες και δεν πήγαινα στο προφίλ της δεν θα το καταλάβαινα ποτέ ότι δεν είναι ο Squalo! Κάθε φορά την έβλεπα και νόμιζα ότι είναι αυτός!
Οκτ 06 2011 16:19
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Χρόνια σου πολλά, Kamui! Σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς! :)
Οκτ 06 2011 16:19
Φωτογραφία

^^ Κι εγώ έτσι νομίζω, θα μπορώ να σατυρίζω και την όχι-τόσο-τέλεια ύπαρξή του. :orly: Ουφ, φροντιστήρια...δεν τα μπορώ. Πάντα σε κρατάνε από κάτι καλό. xD Γι άλλη μια φορά καλή επιτυχία και καλή συνέχεια...
Οκτ 05 2011 13:11
Φωτογραφία

Εγώ δεν νομίζω ότι θα παίξω γιατί θα καταλήξω να ψοφήσω επειδή δεν έχουν αναφέρει την ώρα. Λόγω φροντιστηρίου κτλ. Σου είπε ήδη και η αδερφή μου ότι δεν παίζει. Άλλο να κάναμε rp. Πάρτον, θα σου ταιριάζει κιόλας. Θα μπορείς να κάνεις τον χαρακτήρα του.
Οκτ 05 2011 13:01
Φωτογραφία

Jorg → Kamen Tantei Zura

Wow, τρομερή δουλειά τόσο σε σχέσιο όσο και σε έκφραση. Thankies.
Οκτ 05 2011 12:52
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Jorg

Είναι original creation από έναν χρήστη στο pixiv. [url]http://www.pixiv.net/member.php?id=61127[/url]
Οκτ 05 2011 12:49
Φωτογραφία

Τ^Τ 2/2! Lol, σκέφτηκα κάτι άλλο που μου ήρθε εχθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο -και μόλις είχα τελειώσει το Tiger and Bunny στις 3 το πρωί- να πάρω τον Jouslain-kyo! Εγώ πάλι λέω να παίξω γιατί στο κάτω κάτω, τι με νοιάζει? Ας σκοτώνονται οι άλλοι κι ας με σκοτώσουν, όσο ζήσω έζησα τουλάχιτσον θα το διασκεδάσω.
Οκτ 05 2011 12:45
Φωτογραφία

Εγώ δεν ψίνομαι στο διπλάσιο από την αδερφή μου. Μου το ανέφερε η αδερφή μου το συγκεκριμένο. 1 που θα μας βγάλουν ότι συνεργαζόμαστε 2 που θα είναι σαν να παίζουμε μόνοι μας 3 το ότι ανέφερα ότι θα μπορεί να έπαιρνα Yamamoto για τρολλ δεν σημαίνει ότι θα τον πάρω τελικά 4 ότι μάλλον δεν θα παίξω αν γίνει φέτος.
Οκτ 05 2011 12:42
Φωτογραφία

Zura~! :joyful: Τι γίνεσαι? Φαντάζομαι ξέρεις γιατί είμαι εδώ, αν σαν καλός stalker παρακολουθούσες τα VMs της αδερφούλας. Αλλά σε περίπτωση που δεν το έκανες, ψήνεσαι αν γίνει κι όταν γίνει το καινούργιο Η νύχτα πέφτει να πάρουμε εγώ εσύ ο junpei κι αν τελικά ψηθεί και η αδερφή σου (Τ^Τ που δεν την βλέπω) απο Reborn! ?
Οκτ 04 2011 23:41
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Α ναι? Νόμιζα ότι ήταν σαν το Ποιο j-τραγούδι ακούτε τώρα? όπου μπορούσες να postάρεις όποτε θέλεις. Anw...
Οκτ 04 2011 22:27