Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

:hi: Να σε πω, έχεις λινκ για εκείνο το thread στο 4chan που κάνουν requests σε άτομα που ζωγραφίζουν; να δω δημιουργίες και να χαρώ; :3 Ε φανταστικές moEderator; :orly:
Sep 12 2011 17:15
Photo

Ικανό θα τον είχα πάντως να το κάνει αυτό :hahaha: Και τέσσερα και πέντε ζευγάρια γυαλιά, γιατί όχι; Υπάρχει πιο sexy από αυτό; Πες μου τώρα. Μόνο την Anelis είχα δει που σε έλεγε έτσι στο msn μια φορά (και κάπου στο φόρουμ νομίζω). Ώστε τελικά ο τίτλος σου δόθηκε και από άλλα άτομα. Δεν έχουν και άδικο βέβαια :himitsu: Οχοχο. Υπέκυψα, λέει. Όταν ο άνθρωπος αποδέχεται τον εαυτό του :tensai: Αυτά είναι.
Sep 10 2011 09:46
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Για χάρη σου ο Switch πρέπει να φορέσει γυαλιά πάνω από γυαλιά. That will be the ultimate sexy. :hahaha: Εμ, με έλεγε moe ο ένας, με έλεγε moe ο άλλος, τι να κάνω... υπέκυψα. :hahaha:
Sep 10 2011 09:30
Photo

Για να είναι sexy ο Switch πρέπει να φοράει και τα γυαλιά :hahaha: MOEderator <- Ψόφησα. Απλά.
Sep 10 2011 09:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Κοίτα, αν μισοκλείσεις τα μάτια σου, κοιτάξεις λίγο στο πλάι και σκεφτείς τι μπορεί να εννοούσα, μπορεί να δεις και το "Καμάρα" σαν "Κολόμβου"...γιατί εγώ αυτό ήθελα να γράψω! xD
Sep 09 2011 15:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Κολόμβου βρε :P
Sep 09 2011 15:27
Photo

Λογικά δε θα 'ναι τίποτα μεγάλο όπως λες κι εσύ και μακάρι να ταν μόνο πρωινές! xD OK, 6 Καμάρα. Και μετά με τα πόδια! ^^
Sep 09 2011 15:24
Photo

Δεν ήξερα ότι γίνονται και σήμερα. :P Σιγά μωρέ και τι έγινε. Οπότε για εμάς 6 Κολόμβου. Και πάμε με τα πόδια αν είναι στην καμάρα εκτός αν αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό :P Ωχ η καημένη! -δικαιωματικός ο τίτλος αν τα πέρασε αυτά με πορείες- Λογικά θα ήταν καμιά μικρή πορεία.
Sep 09 2011 14:59
Photo

Ha ha, OK! Να πω το ίδιο κι εγώ αν αργήσω? :3 Κοίτα, το πρωί η μαμά μου η καημένη -σου πήρε τον τίτλο- κατέβηκε δουλειά με τα πόδια από ένα σημείο και μετά...
Sep 09 2011 14:55
Photo

Αύριο έχει πορεία :P Αύριο γίνεται ο χαμός. Δεν ήξερα ότι θα έκαναν για σήμερα. Ήξερα ότι έχει φεστιβάλ η ΚΝΕ μόνο. Ναι no problem από εμένα. Αν φτάσω βέβαια λίγο πιο μετά τις έξι συγγνώμη :P
Sep 09 2011 14:45
Photo

Ρε κουκλίνα, πού πάμε με τέτοιες συνθήκες? Δεν έχει πορείες σήμερα? ...θες να βρεθούμε στην Κολόμβου στις 6 για καλό και για κακό?
Sep 09 2011 14:43
Photo

Ακριβώς! Στην Καμάρα.
Sep 08 2011 17:03
Photo

Ha ha, μια χαρά. Στην Καμάρα?
Sep 08 2011 10:43
Photo

Για αύριο στις 6 και 30 είσαι οκ; :P
Sep 08 2011 10:36
Photo

Ω? Ώστε έτσι μάγε-γιατρέ της φυλής? Θα κάνεις τον χορό της βροχής. Μήπως τον έκανες κι εχθές και λες ψέματα πως δεν προκάλεσες εσύ τη χθεσυνή μπόρα? Βέβαια το γεγονός ότι κατέβηκα κι εγώ στην πόλη δε μπορεί να παραληφθεί...αλλά μήπως τα φυσικά φαινόμενα που ακόμα μου κρατάνε μούτρα για κάποιο λόγο είχαν μια μικρή βοήθεια? Ε? Δάχτυλε του Ariabert και του τσαγιού της Liptia?
Sep 07 2011 15:52