Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Mardock Scramble, η πρώτη ταινία. Στην είχαμε αναφέρει την συγκεκριμένη με την αδερφή μου.
Γι' αυτό άφησα και το όνομα πάνω στην εικόνα, για να το βρει όποιος θέλει.
Oct 08 2011 22:40
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Eύγλωττη!xD Είναι original ή από κάπου αλλού? Κι αν ναι από πού? :3
Oct 08 2011 22:15
Kai → Kamen Tantei Zura
Κατακαημένη, βρήκες Ίντερνετ στο σχολείο και χάρηκες.
My new seto is awesome and I love it.
Oct 07 2011 12:53
Kamen Tantei Zura → Fandom
Μπαίνει :O Αλλά δεν μπαίνει στο τσατ. Έκανα και restart το pc :/
Oct 06 2011 22:16
Fandom → Kamen Tantei Zura
exactly ... vges kai 3anampes opws leei o apo katw ... vges k apo t spiti an xreiastei alla LoL 8a mpeis , 8elw healer :P
Oct 06 2011 22:14
matassos → Kamen Tantei Zura
.... το pc ή το ιντερνετ? σε καθε περιπτωση κανε ενα ρισταρτ και τα 2
Oct 06 2011 22:11
Kamen Tantei Zura → matassos
ρε συ δεν μπαίνει στο λολ και δεν μπορώ να παίξω μαζί σας :/ συνέχεια κολλάει και τρώω dcs.
Oct 06 2011 22:00
Kamui → Kamen Tantei Zura
Αυτό μας έλλειπε να σου το ζητήσω εδώ και τώρα, όποτε μπορείς, και αν μπορείς.:)
Καλή εικόνα είναι αυτή, αλλά με τα μεγέθη γενικά με μπερδεύουν, και πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να μετατραπεί σε signature.
[SPOILER][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/animepapernetpicture-standard-anime-gankutsuou-le-comte-de-monte-cristo-livre-4-31434-bouinbouin-preview-eef82878-1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 06 2011 19:47
Kamen Tantei Zura → Kamui
Παρακαλώ!
Δεν έχω πρόβλημα, απλά δεν θα το κάνω αυτήν την βδομάδα το request σου.
Έχω κάποια fanarts και μπορώ να σου κάνω, μ'αρέσει κιόλας.
Είναι ένα καλό διάλειμμα. Μπορείς να μου στείλεις και την εικόνα που έχεις υπόψη σου.
Oct 06 2011 19:28
Kamui → Kamen Tantei Zura
Many thanks.:)
Kαι μιας και τα λέμε, μήηηπως τυχαίνει να εχεις/ξέρεις κάποια καλή εικόνα για gankutsuou set?
[SIZE=1](έχω μια υπόψη μου αλλά δε ξέρω αν μπορεί να μετατραπεί γιατί είανι μεγάλη)[/SIZE]
Η αδελφότις του καλαμαριού με έκανε να ζηλέψω.:P
Αμφιβάλλω αν θα έχεις χρόνο για τέτοια (βρήκα την κατάληλη χρονιά κι εγώ) οπότε μόνο αν σου είναι έυκολο.:)
Αλλιώς, βολεύομαι με τον Huang Zhong για περισσότερο, εξάλλου δεν τον έχω "εξανtλήσει".:)
Oct 06 2011 16:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed