Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Botsun → Kamen Tantei Zura
χαχαχα!!!
Με πετάξανε στην γωνία και με ξέχασαν οι κακούριες !! :P
Άσε,χτες άρχισε η σχολή και απ'ότι φαίνεται,ούτε εγώ θα'χω χρόνο για οργανωμένο rp.... (T__T)
Οκτ 25 2011 15:49
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
[QUOTE]Και η Μαρία είναι λες και γουστάρει το Fabio xD Τον αναφέρει σε κάθε ποστ της.[/QUOTE]
Ha ha ha ha! H Maria είναι stalker του Fabio γιατί της αρέσει! Αν και παντρεμένη και δεν κάνει κίνηση -γιατί είναι και πιστή κοπέλα (ωωωωωω)- αλλά τον κυνηγάει, well noticed!
Οκτ 25 2011 15:39
Kamen Tantei Zura → Botsun
Έχω συνηθίσει στο καμένο :P Αν φανταστείς ότι με την Dorothy και την αδερφή μου κάναμε τέτοιου τύπου rp παλιότερα με Reborn και πολύ πιο καμένο. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνα. Γι' αυτό και το είχε αναφέρει η αδερφή μου στην Μαρία και εκείνη προώθησε την ιδέα. Απλά οι περισσότεροι δεν έχουμε και το χρόνο για ένα πιο οργανωμένο rp. Το συγκεκριμένο νομίζω είναι καλό.
Επίσης έχω διαβάσει και ένα σωρό ιστορίες του Nozomu στο one piece rpg :P (Τον λυπήθηκα τον καημένο εν τω μεταξύ που δεν μπορούσε να χωθεί άνετα στην ιστορία.)
Για το rp~
Καημένος ο χαρακτήρας σου :P Δεν του δίνανε ιδιαίτερη σημασία.
Και η Μαρία είναι λες και γουστάρει το Fabio xD Τον αναφέρει σε κάθε ποστ της. Αλλά ο Fabio ανήκει σε όλους. Όπως μου είπε και η αδερφή μου θα τον κάνει bisexual και ακόμη πιο ψωνάρα.
Όλοι είναι ό,τι να ναι όμως εκεί μέσα. Μακάρι να γράψει και ο Night Wizard Seal.
Οκτ 25 2011 15:23
:OMG3:
Πως άντεξες και το έκανες αυτό ; Εγώ δεν την παλεύω να διαβάσω πάνω απο δυο σελίδες μαζεμένες.Είναι πολύ καμμένες για μένα!!
Οκτ 25 2011 15:16
Kamen Tantei Zura → Botsun
Δεν χρειάζομαι πρόσκληση εγώ :P Είμαι πάντα και παντού.
Μα αυτό είναι το καλό~ ότι είναι ό,τι να ναι.
Ναι τις διάβασα.
Οκτ 25 2011 15:13
Δεν θυμάμαι,να σας κάλεσα δεσποινίς,να συμμετάσχετε ! :P
Ρε,παραείναι καμένο και ο,τι να'ναι.Αντε να δούμε πως θα προχωρ'ησει η ιστορία....
Να σου πω,διάβασες τις προηγούμενες σελίδες ;
Οκτ 25 2011 15:07
Kai → Kamen Tantei Zura
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dahAYwcxiso&feature=channel_video_title[/youtube]
Οκτ 22 2011 16:42
Kamen Tantei Zura → Kenny
Το ήξερα ότι δεν θα μπορούσες και εσύ να του αντισταθείς.
Τραβάει το μάτι γιατί είναι τόσο sexy.
[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/tumblr_liox8xY2Lr1qcwsd8o1_r1_500.gif[/IMG]
Οκτ 21 2011 22:14
laiste → Kamen Tantei Zura
Kalispera! Nai egw krubomoun apo pisw :himitsu:
Paizei kapou teli Noembri me arxes Dekembri analoga pws 8a bolepsei. Logika kata ta mesa tou Noembri 8a bgalw anakoinwsi :)
Οκτ 19 2011 14:17
Kamen Tantei Zura → laiste
Hello! Να κάνω μια ερώτηση; :) Μήπως γνωρίζεις πότε θα ξαναγίνει art meeting εδώ στην Θεσσαλονίκη; Υποθέτω ότι εσύ το είχες διοργανώσει :P
Οκτ 19 2011 08:00
Zetto2Saiyan → Kamen Tantei Zura
Δεν υπάρχει θέμα. Απλώς νόμιζα πως δεν μπορούσες να κάνεις το inking.
Οκτ 15 2011 09:55
Kamen Tantei Zura → Zetto2Saiyan
Δεν το είχα δει. Τώρα το είδα.
Αλλά με συγχωρείς δεν πρόκειται να το κάνω. Δεν έχω το χρόνο να κάνω το colouring.
Οκτ 14 2011 21:39

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται