Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura → Fandom
Όχι, ευχαριστώ πολύ. Δεν θα πάρω.
Δεν θέλω το προφίλ μου να καταντήσει έτσι.
Δεκ 15 2011 22:49
Kamen Tantei Zura → Kenny
Χαχαχα, η αλήθεια είναι πως ναι :hahaha:
Γι' αυτό και η σκέψη ήταν [I]υπερβολικά[/I] περίεργη. xD
Δεκ 15 2011 22:01
Kenny → Kamen Tantei Zura
Ντάξει, άμα αρχίσω να κάνω έτσι -> :wooi2: in real life θα πρέπει να ανησυχώ. :hahaha:
Δεκ 15 2011 13:26
Παρακαλώ! :D (Βλέποντας αυτό το icon σκέφτηκα από μέσα "Τον φαντάζεσαι να κάνει έτσι;" XD Moe Kenny. Μη με παρεξηγήσεις, κάτι τέτοια κουλά μου έρχονται στο κεφάλι. Εδώ είχα πει στην αδερφή μου ότι φαντάζομαι τα άγνωστα φυσιογνωμικά για εμένα μέλη ανάλογα με την εικόνα στο άβατάρ τους)
Πού να τις θυμάσαι όλες μωρέ. Σε καταλαβαίνω XD Είναι δύσκολο. Ή θα σου έρθει σε αναλαμπή ή δεν θα την θυμηθείς :p
Δεκ 15 2011 13:23
Kenny → Kamen Tantei Zura
Ευχαριστώ. :wooi2: (Don't worry BTW, εγώ να δεις πως ξεχνώ ονομαστικές εορτές.)
Δεκ 15 2011 13:10
Χρόνια πολλά! Να χαίρεσαι το όνομά σου! :D Και ό,τι επιθυμείς. Πάντα γερός.
[I]Ναι αν δεν μου το λέγανε σήμερα, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι ότι γιορτάζεις xD[/I]
Δεκ 15 2011 13:05
Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal
Είσαι το αντίθετο από εμένα :p Έλα να γράψεις και για εμένα Λατινικά στις Πανελλήνιες. Εντάξεις, τα είχα σιχαθεί από πέρυσι με την καθηγήτρια που είχα και φέτος φαίνεται πόσο κενά έχω. Αλλά προσπαθώ να τα διορθώσω παρόλα αυτά. Βέβαια αυτό με κάνει να τα απεχθάνομαι γιατί σε αυτά πρέπει να καταλάβω μεγαλύτερη προσπάθεια :p (Αλλά ναι φταίω και εγώ που δεν μου αρέσουν).
Μια χαρά! Σου εύχομαι καλή επιτυχία :)
Όχι, η αλήθεια είναι. Ιστορικό Αρχαιολογικό θέλω να περάσω. Λατρεύω την Ιστορία οπότε είναι σχολή που μου ταιριάζει πιστεύω. Θα δηλώσω και Κοινωνιολογία, αν και το σκέφτομαι ακόμη επειδή θα πρέπει να σπουδάσω σε άλλη πόλη.
Εσύ;
Δεκ 13 2011 15:30
Kamen Tantei Zura → Kai
Αη μαρή που δεν σε κάνω και proud.
[spoiler]
Δες τι ωραία που ακούγεται.
[/spoiler]
Δεκ 13 2011 00:20
Kamui → Kamen Tantei Zura
Well, I guess so.
Στο google το βρηκα, αλλά για να είναι έτσι ο τίτλος της εικόνας στο βιβλίο πρέπει να αναφέρεται.
Απορώ πότε θα αρχίσω να διαβάζω περισσότερο.
There are so many masterpieces to read...
Δεκ 07 2011 23:48
Kamen Tantei Zura → Kamui
Σιγά βρε :p Μια μέρα διαφορά. :D
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! :D
Μ'αρέσει! Χέμινγκγουέι; The Old Man and the Sea? :D
Σ' ευχαριστώ και πάλι! :D
Δεκ 07 2011 23:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται