Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Botsun

4. :p
Ιαν 13 2012 17:41
Φωτογραφία

Botsun → Kamen Tantei Zura

Είμαστε τρεις προς το παρόν. Ο Jorg,θα το ξεκινήσει καααποια στιγμή στο μέλλον. Οπότε,προς το παρόν καλά είμαστε!
Ιαν 13 2012 17:36
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Botsun

Πρέπει να βρούμε τώρα και τους 12 Gold Saints.
Ιαν 13 2012 17:34
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Χε χε, λες να ναι tsun o Blacker ε? Ναι αυτό εννοούσα δυτυχώς, είναι από τα κακά δείγματα fangirl που νομίζουν ότι οι χαρακτήρες θα βγουν και θα της κρατήσουν το χέρι...τι να πω? Τεσπα, όπως είπες κι εσύ, οι βίδες φταίνε που λασκάραν/φύγανε.
Ιαν 13 2012 16:57
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Απαξιώνει τα πάντα. Εμένα μ'αρέσει το σετάκι. Επίσης πολύ tsun ο Blacker than dark, όχι ότι θέλω να ασχοληθώ, απλά από περιέργεια. Μας έπεισες. Τι fangirl, αυτή έχει φτάσει στα σημεία να πιστεύει ότι οι χαρακτήρες είναι αληθινοί και είναι μόνο δικοί της. Ρε συ και αγαπημένος σου χαρακτήρας να είναι ο άλλος, δεν φτάνεις σε τέτοια σημεία. Απλά έχει χάσει κάποιες βίδες.
Ιαν 13 2012 16:51
Φωτογραφία

Χα χα, ναι ο Shion μας κοιτάζει αφ' υψηλού αλλά όχι ξιπασμένα! Επίσης, αυτό ακριβώς με έκανε κι εμένα να σχολιάσω. Αρχικά, ΟΚ χαλάρωσε ούτε μια κανονική γυναίκα δε θα πεις έτσι εύκολα. Και ειδικά για τη συγκεκριμένη χαρακήτρα να την πει έτσι...τι να πω. Φαίνεται ο Gamma ή ο Byakuran είναι αγαπημένοι της χαρακτήρες και κλασσικό fangirl αλλά απ'το κακό δείγμα. :canthelp:
Ιαν 13 2012 16:49
Φωτογραφία

Μην τον ακούς, μια χαρά είναι το κιτρινωπό σετάκι. Ο Σιόν μας κοιτάζει όλους αφ' υψηλού γιατί μπορεί.
Ιαν 13 2012 16:45
Φωτογραφία

Ασχολίαστη απλά. Και η έκφρασή της με εκνευρίζει, η λέξη που χρησιμοποίησε συγκεκριμένα για να προσδιορίσει την Uni.
Ιαν 13 2012 16:43
Φωτογραφία

Kι αναρωτιόμουν σε μια φάση, θα το δει ή δε θα το δει? Αλλά την είδες τελικά την δημοσίευσει της Κατερίνας στο facebook.
Ιαν 13 2012 16:37
Φωτογραφία

O Tsopanhs → Kamen Tantei Zura

ήταν προφορικός ο λόγος οπότε κόλλησα με το δίκιο μου. ΥΓ: αιγόκερως ftw
Ιαν 12 2012 14:36
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → O Tsopanhs

Παιδάκι μου, έχει κολλήσει το μυαλό σου; Δεν το λέω ειρωνικά! XD Αιγόκερως όντως ftw!
Ιαν 12 2012 14:06
Φωτογραφία

αιγόκερος :hero: don't say that :terror2::frozen::nanana: τόσο κακός είναι?
Ιαν 12 2012 14:00
Φωτογραφία

Ειδικά για τον Αιγόκερο του Saint Seiya με τίποτα :p Look at my set. Ε εντάξει, και πάλι.
Ιαν 12 2012 13:55
Φωτογραφία

αιγόκερως ftw αμφιβάλεις? βασικά 1 ώρα ύπνου κάνει τη διαφορά. αλλά άμα εσύ δεν έχεις πρόβλημα :nosey:.
Ιαν 12 2012 13:54
Φωτογραφία

Αυτό σου είπα :p Όχι ποιος είναι Αιγόκερως γενικά (Ξέρω ότι είσαι) αλλά ποιος ειναι Ο αιγόκερως στο Saint Seiya. Πάντα, πάντα. Όχι, απλά βγάζουν συμπεράσματα. Σιγά, τι 6, τι 7.
Ιαν 12 2012 13:42