Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

Καποτε ειπες χαιρομαι που πεθανα την καταλληλη στιγμη. Τωρα καταλαβα τι εννοουσες
Jan 07 2012 00:57
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Αφού πάντα χαίρεσαι εσύ. Τώρα χαίρεσαι που νιώθεις κι εσύ το Cosmos.
Jan 04 2012 00:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Χαίρομαι.
Jan 04 2012 00:21
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Εδώ και αρκετά χρόνια.
Jan 03 2012 23:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Νιώθεις το Cosmos μέσα σου;
Jan 03 2012 23:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Botsun

Η ίδια ιστορία είναι, τώρα ανοίγει thread η αδερφή μου για το anime. Δεν είχε ξεχωριστό δικό του. Αν θες να το κατεβάσεις, πάνε στους Eternal Light Subs. Δες το με ελληνικούς υπότιτλους. :p
Jan 03 2012 19:27
Photo

Botsun → Kamen Tantei Zura

Ωχ,πάει η εξεταστική... Για δώσε link,gia to anime!
Jan 03 2012 19:21
Photo

Το fabulous μου έχει αφήσει τραύματα. Πάλι καλά που είναι για καλό :p Το manga ή το anime; Γιατί το manga εγώ θα το ξεκινήσω το καλοκαίρι. Να δεις το anime για να γράφουμε και στο thread. Το άρχισε και η Μαρία το anime οπότε φαντάσου πως θα γράφουμε.
Jan 03 2012 19:18
Photo

Kamen Tantei Zura → O Tsopanhs

Χοχοχο καλά να πάθεις :p Εντάξει, τα ίδια θα σου έλεγε. Ανοίγει και για το anime τώρα. ΥΓ. huggies.
Jan 03 2012 19:17
Photo

Για καλό το είπα! :P Κι επειδή,είμαι καλός stalker κι επιρρεπής σε peer pressure,θα το ξεκινήσω κι εγώ!
Jan 03 2012 19:12
Photo

O Tsopanhs → Kamen Tantei Zura

αχααα. btw σε σένα το έστειλα? πω έκανα λάθος κλικ. στην αδερφή σου ήθελα που έκανε το thread αλλά δεν πειράζει. ΥΓ: Να τρως σύκα :P
Jan 03 2012 19:09
Photo

-_- Απλά λαμπυρίζει η πανοπλία. Δεν είναι fabulous ο El Cid. Μην μου το κάνεις αυτό. Απλά δεν μπορούσα να βρω καλύτερη εικόνα. Αλλά θα το πάρω ως καλό, και θα σου πω ευχαριστώ :p
Jan 03 2012 19:08
Photo

Μικρέ φοίνικα,πολύ fabulous το set σου!
Jan 03 2012 19:06
Photo

Kamen Tantei Zura → O Tsopanhs

Ο ένας κερδίζει την Κυριαρχία του Κόσμου και ο άλλος την ειρήνη της γης. Και δες το για να καταλάβεις τα κίνητρα του Άδη. Ο πόλεμος ξεσπάει λόγω της αφύπνισης του Άδη που θέλει να κυριαρχήσει το σκοτάδι παντού. Διάβασε και το manga, δες και τις σειρές. Πιστεύω ότι ο Lost Canvas θα σου αρέσει πολύ περισσότερο από το Original.
Jan 03 2012 19:05
Photo

O Tsopanhs → Kamen Tantei Zura

ερώτηση περί του Saint Seiya: Ο νικητής μεταξύ του πολέμου (Αθηνάς-Άδης) τι κερδίζει? Και γιατί ξεσπάει ο πόλεμος. Αυτά τα άκυρα... Καλό φαίνεται μπορεί να του δώσω μια ευκαιρία.
Jan 03 2012 19:00