Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Trivia Spitting Monster

Έκανες πραγματικό rage στο Area no Kishi. Αλλά αν δεν αποδεχτείς το μεταφυσικό κομμάτι από τώρα και σου φαίνεται η μεγαλύτερη πατάτα, μάλλον δεν θα αντέξεις την σειρά :p Απλά αργότερα επικεντρώνεται στους αγώνες και στους χαρακτήρες των μελών της ομάδας. Ή ίσως καλύτερα να αρχίσεις το manga, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα το κάνουν Μεξικάνικο. Πώς είχανε κάνει το Aoki οι Έλληνες στην μεταγλώτιση; Απλά μας λείπουν ονόματα τύπου Roberto κλπ.
Jan 23 2012 19:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[url]http://warriorsorochi.co.uk/3/[/url]
Jan 23 2012 16:09
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Meh...
Jan 21 2012 22:49
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Not really.
Jan 21 2012 22:48
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Δικαιολογίες τώρα.
Jan 21 2012 22:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Ήταν στα deviations ενός που έκανα watch. And I was like "What is this?".
Jan 21 2012 21:58
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Με προβληματίζει από μόνο του το γεγονός ότι άνοιξες μια εικόνα Κ-ΟΝ με "yaranaika", δεν χρειάζονται εξηγήσεις.
Jan 21 2012 21:19
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Λάθος. Πρόσεξε. Lol για το πώς είναι το animation. Wth για το ότι συνδύασαν το yaranaika με το fail.
Jan 21 2012 21:11
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Το χιούμορ σου μ' απογοητεύει. Did you really "lol" with that?
Jan 21 2012 20:40
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[url]http://jenny1993.deviantart.com/art/Yaranaika-279299211[/url] lol wth
Jan 21 2012 20:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Sakura!!!

Όχι, το βρήκες :p Από το Saint Seiya Lost Canvas συγκεκριμένα :)
Jan 17 2012 23:37
Photo

Sakura!!! → Kamen Tantei Zura

Zuuuuraaaa! η sign σου είναι από saint seya? ή μπούρδα είπα?
Jan 17 2012 18:07
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Καλά τι συγκρίνεις τώρα XD Ναι, φυσικά δεν είναι πάντα αρνητικό το αποτέλεσμα. Εννοείται αυτό. Σιγά τα πολλά topics που έχω κάνει XD Στο Brave 10 πλά το thread του anime ήθελα να το ανοίξω εγώ μιας και διάβαζα ήδη το manga. Πάντως θα ήθελα να ανοίξω και άλλα, έχω κάποια στην λίστα στο mangaupdates που θα άξιζαν thread. Ε τι νομίζεις, ότι έχω την όρεξη να το διαβάσω XD Και τώρα δεν διαβάζω ιδιαίτερα manga, όποτε θυμηθώ. Γενικά μιλώντας. Ναι, είναι από τους πολύ καλούς seiyuu. Καταλαβαίνεις την φωνή του, αλλά την προσαρμόζει στον χαρακτήρα. Ναι, ακριβώς αυτό.
Jan 15 2012 18:11
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Ναι, παίζει να έχει τους πιο άθλιους πρωταγωνιστές που έχω δει. Δηλαδή ακόμα και το χαζό-trio του Naruto είναι καλύτερο. xD Πάντως χαίρομαι που το κάνω αυτό γιατί έχω βρει κάτι διαμάντια που είναι τώρα στα top 10 μου. Σίγουρα θα ρωτήσω την επόμενη φορά μιας και θέλω να διαβάσω αρκετά manga στα οποία έχεις κάνει topics. Α δεν έχεις φτάσει μέχρι το up-date chap...Άσε, όταν είδα τον Date ανατρίχιασα (και δεν το εννοώ με την καλή έννοια). ;p Ο Koyasu? Μια χαρά, έχω ακούσει την φωνή του σε αρκετά παιχνίδια. O Yukimura είναι ok, η Anastasia είναι για το fanservice και ο Sasuke είναι ένα σκαλί πιο κάτω απο αυτόν του Naruto.
Jan 15 2012 18:02
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Α, είπα και εγώ :p Γιατί πραγματικά είναι αδιάφορος. Ναι είναι τουλάχιστον από τους νορμάλ. Ο Saizo πάλι μου ήταν επίσης αδιάφορος όπως και ο Sasuke. Κάνανε συνδυασμό. Κοίτα και εγώ το κάνω αυτό. Είναι αναμενόμενο. Και όσο να ναι και η πλοκή παραπλανητική είναι :p Αλλά εφόσον ήμουν εγώ το άτομο το οποίο το άνοιξε, να ρωτήσεις την επόμενη φορά, αν τύχει XD Μάλλον δεν ήταν τα chaps που είχα διαβάσει εγώ, αλλά νομίζω ότι τα scanlations έχουν φτάσει στον Date. Κοίτα το γεγονός ότι την φωνή του την κάνει ο Koyasu, μόνο αυτό με χαροποιεί. Θα είναι νορμάλ πιστεύω σε σχέση με τους άλλους. Ούτε πχ ο Yukimura με πείραξε σαν χαρακτήρας στο Brave 10 σε αντίθεση με άλλους.
Jan 15 2012 17:23