Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → ice_hime

Τίποτα! Ευχαριστούμε πολύ :)
Jan 24 2012 00:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Μου έκαναν έκπληξη μην το βλέπεις έστι, δεν με ρώτησαν.
Jan 24 2012 00:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ναι αν δεν το ξερες θα υπήρχε πρόβλημα...:P Τίποτα~!
Jan 24 2012 00:34
Photo

ice_hime → Kamen Tantei Zura

oh thanks επίσης συγχαρητήρια και σε σένα και την sister σου για το μοβ:riiight:
Jan 24 2012 00:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Yes, I know :p Thank you.
Jan 24 2012 00:22
Photo

Kamen Tantei Zura → ice_hime

Με γεια το πράσινο χρώμα! Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είσαι μία από τους mods :) Συγχαρητήρια ^-^ Νομίζω ότι σου άξιζε η θέση.
Jan 24 2012 00:13
Photo

Kamen Tantei Zura → Trivia Spitting Monster

Γαμάτο; :p Εντάξει, αλλά εφόσον έχουμε κοινό το ενδιαφέρον για τα άνιμε ίσως είναι (Προσπάθησέ το! :D) Γιατί να ντραπείς; Και 5 να έχεις δει τι σημαίνει; XD Δεν το κατάλαβα αυτό. Μια χαρά είναι η λίστα σου. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι ή κάτι τέτοιο. Α κατάλαβα. Και εγώ θέλω να το κάνω αυτό αφού περάσουν οι Πανελλήνιες. Να δω σειρές που βγαίνουν αυτόν τον καιρό αλλά και σειρές που θεωρούνται αριστουργήματα. Βέβαια, αυτό το γεγονός με εκνευρίζει κάπως. Πχ αν δεν έχεις δει μια σειρά σημαίνει ότι δεν ξέρεις το είδος του. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την νοοτροπία. Η αλήθεια είναι ότι ο βαθμός βοηθάει. Πχ είδα ότι στο Un-go έχεις βάλει 4, και έχω ακούσει και από άτομα τα οποία έχουν παρόμοιο γούστο με το δικό μου ή μου έχουν προτείνει αρκετές σειρές που μου άρεσαν, ε ακόμη μία χαμηλή βαθμολογία για την συγκεκριμένη σειρά. Οπότε δεν πρόκειται να την βάλω στις προτεραιότητες μου ή ακόμη μπορεί και να μην το δω στο τέλος.
Jan 24 2012 00:12
Photo

OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura

Συγχαρητήρια και καλά βιτριόλια!!!
Jan 23 2012 23:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

O ho ho! You joined the review team! Congrats!
Jan 23 2012 22:54
Photo

Trivia Spitting Monster → Kamen Tantei Zura

Η αδερφή σου; Γαμάτο. Απλά. (Να δούμε πότε θα πείσω και τη δική μου να μπει...) Όσο για τη λίστα του myanime... Ε, λίγο ντρέπομαι... Δεν είναι πως έχω δει ΤΑ άπειρα anime, κι από πέρυσι τέτοια εποχή περίπου παλεύω να γεμίσω τα κενά ενός hiatus κάτι χρόνων, όπως και να δω τα σημαντικά anime περασμένων χρόνων. Άσε που δεν τα έχω βάλει όλα, ούτε βαθμούς... Αλλά ελπίζω να σου είναι χρήσιμη!
Jan 23 2012 20:17
Photo

Ναι, ξυπνούσα από τις 6 και 30 να το δω η καμμένη ξέρω γω XD Αλλά ναι λογικό να υπάρχει στην μνήμη σου. Είχε χαρακτηριστικό σχέδιο. Βασικά είναι κοπέλα :p Είναι η Kai. Η αδερφή μου. Και το βρίσκω λογικό αυτό, να έχεις φρικάρει. Απλά προσπαθούνε να το κάνουν Μεξικάνικο όπως προείπα. Ναι, δεν δείχνει καν την σκηνή του ατυχήματος. Κόβουν σκηνές και δεν υπάρχει καν κάποια ισορροπία στην εναλλαγή αυτών στο anime. Έκοψαν τα σημαντικά και έβαλαν τη χαζή σκηνή με το πάρκο. Ακριβώς αυτό XD Του άλλαξαν τα φώτα.
Jan 23 2012 20:10
Photo

Α, το "Γκολ"! Ναι! Το θυμάμαι! Βέβαια, τότε ήμουν μικρή (και άμαθη) και δεν το είχα δει, το βάζανε και νωρίς πολλές φορές... Ο Kai μου έδωσε και links του manga, και με τη σύγκριση έχω φρικάρει. Δεν έχει σχεδόν ΚΑΜΊΑ σχέση, ούτε ως τόνος, ούτε ως λογική... Άσε που έχουν κόψει όλα τα αίματα και τις πιο "φρικιαστικές" λεπτομέρειες, για να μην πάθουν τίποτα τα τέσσερα λοβοτομημένα παιδάκια που θα το δούνε... Οι ισορροπίες χάθηκαν, η ροή και ο ρυθμός πάνε περίπατο... Καλά, αυτοί του άλλαξαν τα φώτα!
Jan 23 2012 20:06
Photo

Επίσης σε έκανα add στο myanimelist, αν δεν σε πειράζει :p Μ'αρέσει να κοιτάζω τις λίστες άλλων.
Jan 23 2012 19:44
Photo

Όχι, όχι, κάθε άλλο. Λογικό ήταν. Και προσωπικά ήθελα να γράψω πολύ περισσότερο στο thread σαν άτομο που έχει διαβάσει το manga. Το πετσοκόβουν. Ναι, ακριβώς αυτό. Σίγουρα ο mangaka δεν το μεταχειρίζεται πάντα σωστά, αλλά δεν σου δίνει αυτήν την χαζή αίσθηση που σου προκαλεί η σκηνή στο anime. Κυρίως η σκηνή στο πάρκο. Προσωπικά την γιατρίνα την συμπαθώ, και κανονικά παίρνει πολύ περισσότερο μέρος στις σκηνές αυτές. Είναι άλλωστε η γιατρός του Suguru οπότε. Απλά στο anime είναι μια φάση "πέτα ό,τι έχεις όπως να ναι και βάλε μόνο δράμα." Το manga μπορεί να έχει δραματικές σκηνές αλλά σε μεγάλο βαθμό έχει κωμικές σκηνές. Δηλαδή η σκηνή που μπαίνει η Seven στο δωμάτιο, οι σκηνές με τα παιδιά έχουν και μια δόση χιούμορ από εδώ και από εκεί. Όλο αυτό το έχουν αποβάλει, ενώ ήταν αυτό που σε χαλάρωνε από την φόρτιση που σου προκαλεί το δράμα. Χαχαχα, έτσι όπως έχουν κάνει την Seven στο anime θα γινόταν σίγουρα μεξικάνικο. Aoki Densetsu Shoot. Ένα από αυτά που σου πρότεινε ο Napster αν δε κάνω λάθος. Παλιό anime, προβαλλόταν στο Alter παλιότερα με την ονομασία "Γκολ!"
Jan 23 2012 19:42
Photo

Αχ, φάνηκα πολύ κακομαθημένη, ε; Δεν είναι τόσο το πρόβλημα της μεταφυσικής. Είναι κυρίως ο πάρα πολύ άτσαλος χειρισμός του (από το anime, τουλάχιστον). Κάτι η know-it-all γιατρίνα με τη φωνή της Yuuko, κάτι η αχρείαστη σκηνή στο πάρκο, κάτι η παντελής έλλειψη διακριτικότητας... Υποπτεύομαι πως το manga είναι λιγότερο μελοδραματικό και πιο προσεκτικό με τέτοιες λεπτομέρειες. Αχ, τώρα μου βάζεις ιδέες με το Μεξικάνικο! Μήπως να το κάνουμε ένα fandub καφρίστικο αν δούμε πως πάει κατά διαόλου; Επ! Το Aoki ποιο είναι; Δεν το 'χω ακουστά~
Jan 23 2012 19:29