Community Status Updates
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Cause I am to awesome for that. Με τα τρεχάματα από εδώ και από εκεί παίζω να μην κεράσω ούτε εγώ.
Mar 25 2012 23:16
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Χρόνια μας πολλά Βάγγε ^_^. Έχεις αποφασήσει τι γλυκά θα κεράσεις στο σχολείο;
Mar 25 2012 20:03
iristella → Kamen Tantei Zura
Xρόνια πολλά για την γιορτουλα σου. Να χαίρεσαι το όνομά σου και να σε χαίρονται. :)
Mar 25 2012 19:34
Kamen Tantei Zura → 1451
Τίποτα! Παρακαλώ :) Εγώ ευχαριστώ γιατί διάβασα κάτι διαφορετικό και πολύ αυθόρμητο που μου άρεσε πάρα πολύ.
Για αναλυτική κριτική λογικά θα σου γράψω για το καθένα, να κάτσω να αφιερώσω χρόνο δηλαδή. Βέβαια δεν είμαι ειδική σ' αυτό αλλά αφού θέλεις γνώμη.
Συν σου πάντως είναι αυτός ο αυθορμητισμός στον γραπτό λόγο και η χρήση αλληγοριών και μεταφορών. Άφθονα εκφραστικά μέσα αλλά πολύ όμορφα τοποθετημένα. Στην σωστή στιγμή.
Θα ξαναεπανέλθω με σχόλια :p
Mar 19 2012 23:26
1451 → Kamen Tantei Zura
Χαχαχ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν και θα προτιμούσα να μου πεις τί δεν σου άρεσε για να μπορέσω να βελτιωθώ!
Mar 19 2012 22:09
Kamen Tantei Zura → 1451
Πραγματικά είναι πολύ όμορφα αυτά που γράφεις στο blog σου εδώ.
Σου δίνω συγχαρητήρια, έχω μείνει άναυδη από τον τρόπο γραφής σου. Μου άρεσαν πάρα πολύ.
Mar 19 2012 21:03
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Vagge...μπορείς να μου κάνεις ένα ακόμα set με τον Vergil...? :3
Mar 09 2012 17:09
Trivia Spitting Monster → Kamen Tantei Zura
Τώρα με κάνετε και ντρέπομαι...! Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μπω στη reviewers team, πάντως! Αν θέλετε, σκεφτείτε το, και βλέπουμε!
Mar 09 2012 15:44
Kamen Tantei Zura → Trivia Spitting Monster
[QUOTE]Σε προτείνω για έξτρα μέλος του review staff κατ' εξαίρεσιν. Το χεις.[/QUOTE]
Νομίζω ότι το παραπάνω που έγραψε ο Lord Leon είναι απόλυτη αλήθεια.
Πραγματικά θα χαιρόμουν αν έμπαινες στο team γιατί έχεις το λέγειν.
Mar 09 2012 00:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed