Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
-
Kai
I will gracefully cut you to pieces, and scatter them to the earth
Απρ 08 2012 11:03 -
Kamen Tantei Zura
The shining light of nobility will lead us through this darkened age!
Απρ 08 2012 17:43
-
Fallen_Mpougatsa
Ι this a song?
Απρ 08 2012 00:34 -
Kai
Του OdyMonaxos, ναι, σύμφωνα με το google, τα υπόλοιπα όχι.
Απρ 08 2012 00:39 -
Kamen Tantei Zura
Καμία σχέση με Reborn, καμία σχέση με τραγούδια. Και συνεχίζω...
This world is ready to crumble and burn.
Απρ 08 2012 10:37
Kamen Tantei Zura
Sometimes it's more important to be human, than to have good taste.
Απρ 04 2012 11:29
Kai → Kamen Tantei Zura
Αχαχαχα. Οκ, η συζήτηση ήταν win. Έπρεπε να είχα προλάβει να χωθώ κι εγώ με το set της Barbie
Απρ 03 2012 08:14
-
Kamen Tantei Zura
Το΄χουμε, το 'χουμε. Εγω τον Κεν θα τον κρατήσω.
Απρ 03 2012 12:40
Dorothy → Kamen Tantei Zura
Και τι θα κάνεις δηλαδή, θα με ταπεινώσεις? Θα με προδώσεις? Θα με πληγώσεις? Μην μπαίνεις στον κόπο, όλα αυτά τα έκανες ήδη! Η καρδιά μου έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα μετά από όλα αυτά που της έκανες. Και τώρα κάνεις τον αθώο και τον πιστό. Όχι, αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, κύριε μου! Μου 'φαγες όλα τα δαχτυλίδια, και κοιμάμαι τώρα στα σανίδια, για να μου μιλάς εσύ για την ξανθομαλλούσα, που έτσι και την πετύχω, θα της βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα! Και ιδού! Το κολιέ που μου χάρισες, όταν μου ψυθίριζες ότι είμαι ο μόνος για σένα! Πάρτο κι αυτό, μαζί με την καρδιά μου!
Απρ 01 2012 15:06
Kamen Tantei Zura → Dorothy
Δεν ντρέπεσαι; Τι είναι αυτά που λες, νεαρέ -αν είσαι νεαρός δηλαδή-;! Μην διαβρώνεις την φήμη μου. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που κάθεσαι και μου λες. Ω! Ken, πού έμπλεξες; Να αμαυρώνουν το όνομά σου! Και πώς τολμάς να λες την αγαπημένη μου Μπάρμπι πατσαβούρα; Δεν είναι μια απλή πατσαβούρα! Είναι Η πατσαβούρα. Είναι η καλύτερη απ' όλες. Ω, Μπάρμπι τι έμελλε σ'εσένα, να σε λένε απλή πατσαβούρα. Δεν θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα όμως, εγώ ο πρίγκιπας Ken θα τακτοποιήσω την υπόθεση και την απρεπή συμπεριφορά σου.
Απρ 01 2012 14:58
Dorothy → Kamen Tantei Zura
Και τι ήταν δηλαδή αυτή η νύχτα ανάμεσα μας, μου λες?! Απλά μια νύχτα πάθους για σένα? Μου κατέστρεψες τη ζωή, μου έφαγες την αγνότητα μου, και τώρα με αρνιέσαι για την πατσαβούρα την ξανθιά?!
Απρ 01 2012 14:55
Kamen Tantei Zura → Dorothy
Πάντα την Barbie αγαπούσα μόνο. Μην διαδίδεις φήμες για το πρόσωπο του Ken.
Απρ 01 2012 14:49
Kalamaris → Kamen Tantei Zura
Μπαρμπι σετ FTW.
Και παει με της kai ε?Αδερφια δεν ειστε?Σκοπευω και γω να κανω κατι τετοιο με τη μαγια στο κοντινο μελλον x)
Απρ 01 2012 14:20
Kenny → Kamen Tantei Zura
Δεν έχει σημασία! Και μόνο που είναι ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ Kaiji, είναι win.
Μάρ 29 2012 16:06
Kamen Tantei Zura → Kenny
Me too.
Κοίτα ρώτησα την κυρία γιατί το παιδάκι ήταν αγενέστατο και μου έλεγε να φύγω-να μην του πάρω την σακούλα κτλ, και μου είπε ότι την πήρα από το κέντρο από ένα περίπτερο που περνούσαν. Από ό,τι μου είπε ή στην Καμάρα ή στην Τσιμισκή την πήραν, ότι δεν θυμόταν ακριβώς γιατί το παιδί της είχε πάρει πολλά lucky bags. Πάντως το εσωτερικό τους δεν θα είναι και τίποτα φοβερό, σαν την σακούλα Prince of Tennis που είχα πετύχει στο ψιλικατζίδικο πιο κάτω από το σχολείο μου.
Μάρ 29 2012 15:59
Kenny → Kamen Tantei Zura
ΤΥΧΕΡΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ KAIJI;;;
Αυτό παίζει να είναι και το καλύτερο πράγμα που άκουσα... ever! Που τις πουλάνε;
Μάρ 29 2012 15:54

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται