Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2yAXZnSjVU&feature=plcp&context=C48c8533VDvjVQa1PpcFPqKsPH--UGp3ItP7syB7DZi_QtWmN3YL0=[/youtube] Awesome editing
Μάρ 08 2012 20:15
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Κακίες-κακίες αλλά ρε συ, εγώ είχα ενδοιασμούς για να χρησιμοποιήσω την φώτο του Girge γι αυτόν τον λόγο, να μην τους συνδέσουν με κάποιο τρόπο -όχι ότι έχουν καμία σχέση στον χαρακτήρα- αλλά αυτοί το παρακάνουν![/QUOTE] Kidding me? Λες και ξέρουν ποιος είναι XD
Μάρ 08 2012 18:01
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Χα χα, πάντα η παραπονεμένη θα είμαι xD
Μάρ 07 2012 21:06
Φωτογραφία

Να σε ψιλοκαταστρέψει δεν ξέρω, απλά να σου αλλάξει την τροπή της ιστορίας. Πχ σε εμένα μου έφερε πίσω το πλοίο των marines xD Τουλάχιστον κράτησε το ύφος. Δεν έχω παράπονο από τον τρόπο που γράφει, γιατί ίσως είναι ο καλύτερος StoryTeller μέχρι τώρα και έχει και το λέγειν. Απλά εντάξει, λογικό δεν είναι να ξενερώσεις αν έχεις κάτι στο μυαλό σου; Αλλά αν το χειριστείς σωστά και στο τέλος κάνεις και αυτό που ήθελες μια χαρά. Αρκεί μόνο να μην το αγνοήσεις το post του. Ναι σ'εμένα έκανε το post ήδη :p Τώρα σ'εσένα δεν ξέρω πότε θα το κάνει, νομίζω είχε κάτι δουλειές.
Μάρ 07 2012 16:59
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

A υπάρχει και πιθανότητα να με ψιλοκαταστρέψει ε? Τι καλά... Κι εγώ το είδα σε σένα όμως, μουάχαχα από τώρα stalker. Also, ελπίζω να μην είναι υπερβολικό και άντε να δούμε!
Μάρ 07 2012 16:49
Φωτογραφία

Βλέπω και σ' εσένα πετάχτηκε ο Story Teller. Ελπίζω να είναι νορμάλ το post του όταν γίνει :p Βασικά σκοπός είναι να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το post του Teller. Έτσι παίρνεις κάτι συν ας πούμε :p
Μάρ 07 2012 16:38
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Ωραίο πάντως! okaimono
Μάρ 07 2012 16:35
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

youtubr ftw
Μάρ 07 2012 16:33
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sUeJAlFFODo&feature=related[/youtube] :hahaha:
Μάρ 07 2012 16:29
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2r8PSUDGBOE&feature=g-all&context=G2b8b126FAAAAAAAAAAA[/youtube]
Μάρ 07 2012 10:08
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν σε έχω στις επαφές στο msn :p Θυμάμαι ότι σε είχα κάνει add κάποια στιγμή στο παρελθόν βέβαια. Anyway, όποτε είναι να μου πεις να μπω στείλε vm ή pm.
Μάρ 05 2012 22:25
Φωτογραφία

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

Ασε και γω είμαι περίργο φρούτο με τις ώρες που μπαίνω. Αμα σε ξαναπετύχω θα σε πω.
Μάρ 05 2012 21:43
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Με συγχωρείς, δεν το είδα το μήνυμα χθες. Σήμερα έχω χρόνο, όποτε είσαι μέσα πες μου.
Μάρ 05 2012 07:29
Φωτογραφία

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

διαβαζεις γρήγορα έτσι; μπες λίγο μσν
Μάρ 05 2012 00:42
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Δεν με απογοητεύεις ποτέ. Στην πραγματικότητα είμαστε ένα ον και χωριζόμαστε για να μην μας καταλάβει κανείς. Μοιάζουμε αρκετά στον τρόπο σκέψης και στο συγκεκριμένο ποστ δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε πιστεύω. :hero: Be our best friend. O Great General, όπως είπα και νωρίτερα και επαναλαμβάνομαι, δεν μας απογοητεύει ποτέ. Of course! :congrats: :smokingg:
Μάρ 04 2012 22:18