Community Status Updates
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Πως παει το σκορ μεχρι τωρα; Ευχαριστημενη απο την αποδωση;
May 24 2012 22:20
-
Kamen Tantei Zura
Καλά. Και σήμερα μας βάλανε εύκολα θέματα οπότε πιστεύω ότι απάντησα αρκετά καλά. Θυμήθηκα τελικά ότι έκανα κάτι λάθος στην Βιολογία, αλλά δεν πτοούμαστε.
May 25 2012 11:20
demonicMC → Kamen Tantei Zura
Η λίστα φίλων μου είναι ανοιχτή για όλους. Όμως κρίμα, ήθελα να σου το πω, όταν θα βγαίναμε για καφέ, εγώ να παίξουμε κανα game μαζί. Παίζει και η αδερφή σου;
May 24 2012 17:53
-
Kamen Tantei Zura
Στο χάλασα
Δεν πειράζει. Όχι, η αδερφή μου δεν παίζει. Είχε προσπαθήσει αλλά της έσπασα τα νεύρα και σταμάτησε. Δεν ξέρω αν έχει σκοπό να το ξαναδοκιμάσει. Ίσως, για να παίξει με τον κολλητό της δεν ξέρω.
May 25 2012 11:27 -
Jorg
I can so fucking imagine it.
Αδερφή έλα να με βοηθήσεις!
Κάνε με heal, κάνε με heal!
Χαζή είσαι, γιατί δεν έκανες stun τον graves και έκανες τον taric;
Μα καλά, οι άλλοι έχουν 3 ad carries και δεν βγάζεις thornmail;
May 30 2012 19:45 -
Kamen Tantei Zura
Χαχαχα, γέλασα!! Αν έφτανε και σε τέτοιο level να της τα λέω αυτά καλά θα ήταν. Από την πρώτη στιγμή της έσπασα τα νεύρα. Αλλά αν το ξαναπαίξει, δεν πρόκειται να της πω τίποτα
May 30 2012 20:07
Kamen Tantei Zura
All you have to do is say something nobody understands and they'll do practically anything you want them to.
May 23 2012 04:55
-
Fallen_Mpougatsa
You mongrel. The whole world is mine!
May 23 2012 18:53 -
Kai
The whole world was mine before it was cool.
May 23 2012 18:56 -
Fallen_Mpougatsa
You know what happens to hipster villains? They drown in the mainstream or they burn and are boxed before they are cool, if you catch my drift.
May 23 2012 18:58
-
Kamen Tantei Zura
Ευχαριστώ! Και εσύ να έχεις επιτυχία~ Καλή συνέχεια
May 23 2012 04:51
-
Kamen Tantei Zura
Ευχαριστώ πολύ!
May 21 2012 17:02
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Εγώ ψωλαρμενίζω με τα κείμενά μου ή εσείς παίρνετε σπηντάκια;
May 16 2012 16:35
-
Kamen Tantei Zura
Για το ότι δεν θα σε δούμε μετά τις πανελλήνιες μέχρι τον Αύγουστο;
May 16 2012 16:45 -
OdyMonaxos
Ούτε καν. όποτε μπεις σκάιπ στείλε
May 16 2012 16:47 -
Kamen Tantei Zura
Μην περιμένεις, δεν θα μπω. Μετά τις πανελλήνιες.
May 16 2012 16:49
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
Zura-chan! Πώς νιώθεις που ο χρόνος φτάνει στο τέλος του; Σε μια εβδομάδα ξεκινάμε
Εμένα η Ιστορία μου μένει να τελειοποιήσω και λεπτομέριες από τα άλλα μαθήματα. Να φανταστώ δεν έχεις άγχος. Είσαι δυνατή κοπέλα
May 12 2012 19:59
-
Night Wizard Seal
Είμαστε ακριβώς στα ίδια!
Όχι ρε δε θέλω να σε αγχώσω. Κι εγώ θεωρώ την ιστορία το πιο μισητό μάθημα. Η ιστορία γενικά μου αρέσει, αλλά σιχαίνομαι την παπαγαλία και απεχθάνομαι τη νεότερη(καλύτερα δε γίνεται
) Πραγματικά δε ξέρω τι να το κάνω τo βιβλίο στο τέλος. Είμαι σε δίλημμα.
Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ. Να δώσω να τελειώνει. Άγχος όμως δεν έχω για κάποιο λόγο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δε θα χάσουμε και το μυαλό μας.
May 14 2012 09:27 -
Kamen Tantei Zura
Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα
Δεν είπα ότι θέλεις, αλλά για κάποιο λόγο το καταφέρνεις χωρίς να το θέλεις
Δεν το λέω κακοπροαίρετα.
Μια από τα ίδια. Παπαγαλία και νεότερη ιστορία μακριά μας
Αρχαία και πάλι αρχαία, η νεότερη είναι πολύ βαρετή. Μπορείς να το κρατήσεις για να σου θυμίζει το πόσο απαίσια είναι τα βιβλία μας. Καλά σαν αυτό που μου είπαν ότι γίνεται στο δημοτικό δεν είναι -δηλαδή ότι η καταστροφή της Σμύρνης ήταν μια βόλτα στο λιμάνι και επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο να κάνουν πήδηξαν στην θάλασσα. Το αίμα μάλιστα από τα πτώματα δεν ήταν αίμα αλλά το ηλιοβασίλεμα. Θέλω να τραβήξω τα μαλλιά μου, πραγματικά-
Ναι, αυτό ακριβώς. Καλό είναι αυτό πάντως. Όταν έχεις άγχος, δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Ηρεμία και όπως είπες, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
May 16 2012 20:20 -
Night Wizard Seal
Μαζί σου. Πόσο με νιώθεις!
May 19 2012 13:36
OdyMonaxos → Kamen Tantei Zura
Blondie, τώρα το έγραψα σαν κανόνα, βάλε σε παρακαλώ τα σχόλια για τα κείμενα που δεν ψήφισες σ' ένα spoiler tag. Απλά να μην γεμίσουμε το νήμα με σεντόνια. Σ' ευχαριστώ και για τα σχόλια, κατάλαβες το 110% αυτού που έγραφα
May 05 2012 03:22
-
Kamen Tantei Zura
Οκ, συγγνώμη, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή.
Τίποτα!
May 05 2012 09:12
-
Kamen Tantei Zura
Ναι! Το είδα. Με την πρώτη, κατευθείαν.
May 03 2012 14:58
-
Nozomu
xD
May 03 2012 13:19
-
Kai
.................................................................................................................................................................................................................................
Apr 30 2012 19:24 -
Fallen_Mpougatsa
Kακίες η μικρή...
Apr 30 2012 20:24
-
Kamen Tantei Zura
Διάβασε και τα Πολιτικά του. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον έργο.
May 05 2012 09:11 -
Kamui
@FAI το θέμα δεν είναι τόσο η εμπιστοσύνη που έχει στον άνθρωπο με βάση τα προσόντα ή τις αρετές που υποτίθεται πως έχει, αλλά το γεγονός οτι τους βλέπει σαν ρομποτάκια, σα να μην υπάρχει κάποια περίπλοκη ψυχοσύνθεση που χειραγωγεί τις σκέψεις και τις πράξεις τους, αυτός βλέπει μόνο τις ίδιες τις πράξεις και αυτό που αυτές συμβολίζουν, πιστεύοντας πως οι ίδιες οι πράξεις χαρακτηρίζουν απόλυτα και εσένα τον ίδιο σαν άνθρωπο, και οτι η ζωή και η αρετή της ευδαιμονίας είναι απλά μια τέχνη, όπως αυτή του κιθαρίζειν, αλλά όλοι ξέρουμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
Εξακολουθεί πάντως να είναι φοβερός φιλόσοφος, και αν σε κάποια σημεία αφήνει κάποιες τρύπες, έπειτα έχει τον τρόπο να τις καλύβει.
Γι αυτό αξίζει να διαβάσω ολόκληρα τα νικομάχεια για να εκφέρω άποψη.
Tα πολιτικά θα τα έχω στο νου μου, thanks for the recomendation
May 06 2012 01:26 -
Fallen_Mpougatsa
Ομολογουμένως το κάνει με έναν μχανιστικό τρόπο. Όντως, το έχε αυτό το θέμα ο Αριστοτέλης, με την αρετή και το πως αυτομάτως είναι ή πρέπει να είναι ο στόχος του καθενός, αλλά και μόνο αυτή η παραδοχή, ή κοινός τόπος τέλος πάντων, το ότι όλοι αναζητούνε την αρετή και την ευδαιμονία μέσω της αρετής κλπ κλπ και δεν τα θυμάμαι και καλά, από μόνο του δείχνει κάτι θετικό ρε παιδί μου.
Αλλά θα ομολογήσω πως έχω καιρό να διαβάσω Αριστοτέλη...
May 06 2012 01:39
-
Kamen Tantei Zura
Ωραίο σχέδιο, αλλά δεν του μοιάζει :p Και το γουνάκι είναι λίγο περίεργο
Apr 28 2012 11:59 -
Kai
Όχι που θα είχε μόνο η Varia γουνίτσα στις στολές
Apr 29 2012 15:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed