Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Βασικα τη συγκεκριμενη pic μου την εχει δωσει ενα παιδι απο a-g. Ειχε πολλες τετοιες pics μαζεμενες, και φυσικα ειχε και το avatar αυτο αλλα και την signature. (αμα θες μπορω να σου τα στειλω) :) Εχεις δικιο αυτο που λες με την παρεα. Μολις ειχε ερθει το φιλαρακαι μου να με βοηθησει ειπε. "Μα καλα, τι οπλο ειναι αυτο?" [I]οταν επαιζα με την Oichi.[/I] Νταξ, οι κοπελες ειναι αρκετα καλες, οπως η Ranmaru (κοριτσι λεμε τωρα...) :P και φυσικα η αγαπημενη μου Ina. <3 Well, νταξ οταν ειδα και 'γω για πρωτη φορα αυτη τη pic ειπα ενα μεγαλο "WOW!!!". :P No prob, waiting your pm. ^.^ EDIT: Ωραιος ο Ishidaς. :hahaha:
Νοέ 04 2010 20:57
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Αυτό ακριβώς, θα τον αναγνώριζες κατευθείαν. Το συγκεκριμένο πάντως που έχεις έχει φοβερό artwork. Εγώ συνήθως ψάχνω στο pixiv, ντάξει γνωστό ιαπωνικό site, έκανα user κάνοντας translate με το google.translate. Για να μπορώ να αποθηκεύω εικόνες. Και μετά 'τσακ τσουκ' βάζοντας στο search τα ιαπωνικά ονόματα. Αν και πολλά άλλα site, έχουν πολύ καλές εικόνες. Πχ αυτή που έβαλα στη sig του dark είναι από το deviantart. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα :kakaka: Οι περισσότερες κοπέλες είναι δύσκολες στην χρήση, ή κουνιούνται μια ώρα ή έχουν άθλιο όπλο. Για την Oichi ε; Κατάλαβα κάπως τη σύγκριση xD Έτσι έτσι, συνήθως είναι καλύτερα και με παρέα, αλλά φυσικά υπάρχει και η βοήθεια. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω, όσον αφορά την παρέα. Ε καλά, μη τα παραλέμε. Βέβαια είναι και τι artwork θα χρησιμοποιήσεις. Παρακαλώ! :D Βασικά δεν νομίζω να κατάλαβα ακριβώς, θα σου στείλω πμ.
Νοέ 04 2010 20:46
Φωτογραφία

Εμ ναι. Τον Hanzo τον εχω συνηθισει με τα imbah τα ρουχα του και το φοβερο του Kusarigama. :) Well, θα ηθελα και 'γω να αλλαζω συχνα αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω ωραιες pics. :P Οχι οτι εχω τιποτα μαζι της...Ωραια κοπελα, μορφωμενη ειναι,:kakaka: αλλα ηταν απο τους λιγους chars που με εκανε να ιδρωσω για να τερματισω το παιχνιδι. Δηλαδη πως θα μπορουσα να πολεμαω τους boss? xD Αστα να πανε Zura, περιμενα να ερθει ενα φιλαρακι μου για να παρει κανα Yukimura ή τον τουμπανιασμενο τον Date για να με βοηθησει γιατι δεν μπορουσα μονος μου με αυτην...μπλιαχ...:P ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ OICHI και το γλυφιτζουρι της. (ετσι λεω το οπλο της) Νταξ, υπαρχουν αρκετοι μου μοιαζουν με αυτον αρα δικο μου λαθος. xD Τιποτα, η αληθεια να λεγεται. :) Μπορεις να κανεις καλυτερο icon, ειμαι σιγουρος. ;) Και thanks. :) Καταλαβες γιατι? Για πες να το σιγουρεψω...xD
Νοέ 04 2010 20:29
Φωτογραφία

Δεν πειράζει, ο Hanzo έτσι και αλλιώς δεν φαινόταν καλά. Η Kunoichi φαίνεται περισσότερο, εκεί φάτσα φόρα. Αν φορούσε ο Hanzo τα συνηθισμένα costumes δεν πιστεύω να μην τον καταλάβαινες με την μία όμως. Αν και σκέφτομαι να την αλλάξω την εικόνα, έχω πάθει κάτι τελευταία και θέλω να αλλάζω εικόνες είτε avatar είναι είτε sig είτε η profile picture. Χαχαχα, φαντάζομαι τι θα είχες να πεις :kakaka: Η ουλή ε; Βέβαια είναι σε διαφορετικό μάτι, και όντως η μύτη και λίγο τα μαλλιά που πάνε προς τα πίσω, μιας και δε φαίνεται καλά η εικόνα θα μπορούσαν να το μπερδέψουν αρκετοί. Σε ευχαριστώ πολύ! :) Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που βλέπω ποστ σου κάθομαι και χαζεύω το icon σου. Δεν ξέρω, αλλά το έχω λατρέψει από τότε που το έβαλες. Α ναι! Και επί της ευκαιρίας, κατάλαβα τι εννοούσες στο meeting όταν σε ρωτούσα για ποιο λόγο είχες δυσανασχετήσει.
Νοέ 04 2010 20:13
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Σε ευχαριστώ για το add :) Για να θεωρείς τους φίλους του αδερφού σου φίλους θα πρέπει να είστε αρκετά δεμένοι και να ταιριάζετε. Έχω ακούσει πράγματα μεν από τον ίδιο, οπότε πάνω κάτω έχω καταλάβει ότι τα πάτε καλά. Το ίδιο πιστεύω και εγώ για άτομα που γνωρίζει η αδερφή μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν μου έχουν ξαναπεί ότι έχω γούστο στους ηλικιωμένους, για κάποιο λόγο είναι παράξενα ωραίο. Καλά, συνήθως οι ηλικιωμένοι είναι είτε αυτοί που θα είναι οι πιο σοβαροί εκεί μέσα και θα σου βγάλουν σεβασμό είτε αυτοί που θα σε κάνουν να ξεραθείς στα γέλια. Λατρεύω τους ηλικιωμένους χαρακτήρες στα anime. Ταυτίζεσαι; Όντως, έχουν πιο ώριμες απόψεις λόγω εμπειρίας, μιλώντας και γενικά βέβαια, η σοφία της ηλικίας τους δηλαδή. Συνήθως έχουν και δίκιο, είτε λόγω σύγκρισης με δικιάς τους εμπειρίας ή λόγω της σκέψης. Τώρα μιλώντας γενικά, πολλές φορές έχει τύχει να διαφωνώ με κάποιες απόψεις τους. Ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις, και βέβαια αυτοί κάτι γνωρίζουν καλύτερα αλλά εννοώντας ότι αντί να προχωράει με την εμπειρία και να αλλάζουν έστω και λίγο οι απόψεις απλά ανακυκλώνονται, και εκφράζουν τα ίδια πράγματα. Anyway, αρκετά έγραψα :P
Νοέ 04 2010 20:06
Φωτογραφία

[COLOR=#000000]Ντροπη μou[/COLOR]...:frozen: Πρωτα απ' ολα με τιποτα δεν θα σκεφτομουν αυτους τους 2. xD Ειδικα τον Hanzo που τυχαινει να ειναι απο τους αγαπημενους μου, οσο για την Kunoichi, καλυτερα να μη μιλησω. :hahaha: Πες μου τωρα, ο Daigo δεν του μοιαζει? [spoiler][IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100321223813/capcomdatabase/images/thumb/8/88/RivalDaigo.png/230px-RivalDaigo.png[/IMG][/spoiler] :P Anyway, οπως παντα εχεις βαλει ωραιες pics. :ureshii:
Νοέ 04 2010 20:03
Φωτογραφία

Hello!! :wis: Από το Samurai Warriors είναι. H Kunoichi και ο Hanzo Hattori. Απλά τα costumes είναι παλιά. Της Kunoichi είναι το πρώτο και του Hanzo είναι το alternate costume που είχε. Σκεφτόμουν να βάλω άλλη με αυτούς τους δύο που η Kunoichi φοράει και αυτή το alternate costume της xD
Νοέ 04 2010 19:54
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Α friend of my brother and friends is also a friend of mine. Παντως,εχεις σωστο γουστο στους αντρες(στους γερους δηλαδη). Παντα μ'αυτους ταυτιζομαι.
Νοέ 04 2010 19:51
Φωτογραφία

Hi!!! :hi: Να ρωτησω. Στη pic σου, ποιοι ειναι αυτοι οι 2? Προσπαθω τοση~~~ ωρα να θυμηθω. xD Απο καποιο fighting game? Ο αντρας ειναι ο Daigo? Μεχ...xD :uhh: [I][SIZE=1]Κανα SF η KoF θα ειναι μαλλον...[/SIZE][/I]
Νοέ 04 2010 19:46
Φωτογραφία

Φαίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας. Για λίγο ε; Πάρα πολλοί χαρακτήρες που σου φαίνονται ενδιαφέροντες ή σ'αρέσουν από το πρώτο λεπτό εμφανίζεται μόνο για μικρό χρονικό διάστημα και μετά δεν xD Μέχρι το 13 δεν έχει βγει στο Shiki αν δεν κάνω λάθος; Θα περιμένω να τελειώσει βέβαια για να δω τη σειρά. Ευχαριστώ. Μ'αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας. Από τους πιο ενδιαφέροντες στο συγκεκριμένο manga, το Stopper Busujima, αν και δε το έχω προχωρήσει πάρα πολύ. Βλέπω ότι είναι dropped από τα scanlations groups και ψιλό-απογοητεύομαι. Και πρέπει να συμφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση! :hero:
Νοέ 04 2010 17:54
Φωτογραφία

Και εγω για το avatar ειμαι περιφανος. Ειναι ο Koike masaharu,ενας χαρακυηρας που εμφανιστηκε λιγο μια φορα σε ενα επισοδιο του shiki,αλλα αρεσε στον κοσμο(και σε μενα). Παντως,και εσυ εχεις ενδιαφερον avatar. Old geezers for the win!
Νοέ 04 2010 16:56
Φωτογραφία

Εντάξει, το θέμα δεν είναι το πόσο εντυπωσιάζει, αλλά το ότι βγάζει γέλιο. Όπως είπες και εσύ ότι έχει φάση. Και πάλι, ωραία επιλογή για signature. [QUOTE][B]Phoenix Wright's divine OBJECTION![/B][/QUOTE] [B][SIZE="4"]LOL![/SIZE][/B] Επί της ευκαιρίας, το avatar σου από που προέρχεται αν γίνεται να μου πεις; Μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Νοέ 04 2010 15:27
Φωτογραφία

Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα οταν την ειδα,και σκεφτομουνα να την αλλαξω,αλλα οντως εχει φαση. Phoenix Wright's divine OBJECTION!
Νοέ 04 2010 15:21
Φωτογραφία

H signature σου είναι epic. Απλά [B][SIZE="4"]epic[/SIZE][/B].:nod:
Νοέ 04 2010 15:15
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Hanzo

[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/icon1-1.jpg[/IMG] ?? :D :D :D
Οκτ 31 2010 20:50