Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Kai → Botsun
Ε, ναι. Ήταν κοντά οπότε θα ήταν λες και της έπαιρνα την μπουκιά από το στόμα αν δεν το άφηνα.
Btw, Botsun, το Arc με τα μαμούνια στο HunterxHunter με έχει ψοφήσει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με τραβάει τόσο όσο τα προηγούμενα και το πάω πολύ αργά (ακόμα στο 22). Δεν λέω, είχε κάποια καλά σημεία αλλά τώρα τελευταία μόνο εκεί που εμφανίστηκαν οι Genei Ryodan ένιωσα λίγο. Έχει τελειώσει ή συνεχίζεται μέχρι και τώρα το συγκεκριμένο;

Botsun → Kai
Den πειράζει ρε συ.
Βασικά,έκανε μια προσπάθεια όταν είπε "8".
Anw,καλά έκανες και της το έδωσες.

Kai → Botsun
XD Κι εγώ πού να το καταλάβω Botsun. Αφού στο δεύτερο δεν είχε κάνει άλλη προσπάθεια και μετά έκανες edit αφού το είδα.

Osama Bin Laden → Botsun
I love my trains without monkeys from monkey planet, sir.
I like trains :P

Botsun → Osama Bin Laden
[CENTER][IMG]http://www.a2politico.com/wp-content/uploads/2011/01/lionel-trains.jpg[/IMG]
[I][SIZE="2"]
~Μιας και σ'αρέσουν τα "τραίνα",πάρε να ξεχαρμανιάσεις!~ XD[/SIZE][/I][/CENTER]

GhostPrince → Botsun
κιεγω την ιδια εντυπωση ειχα..αχαχα, αλλα τελικα δε σε ειχα :P

Dorothy → Botsun
Ναι, η αλήθεια είναι πως έπεσα κι εγώ για τα πριγκηπικά charms σου. Πάρτα, δεν υπάρχει και emoticon σχετικό.

Botsun → Lord Leon
xaxaxaa!!!
Κι εγώ δεν το βλέπω να κάθομαι μέχρι αργά...
Οπότε,cool θα τα πούμε αύριο.

Lord Leon → Botsun
γιαπ. οχι πολυ νωρις γιατι εχω δουλιτσα και οχι πολυ αργα γιατι ειναι η τελευταια μερα του alley cat πριν κλεισει οριστικα, και δεν το χανω. Επισης να θυμηθω να φερω και το μαυρο γυαλι, γιατι τους κοβω να καθονται σταβλο, και θα χουμε ντραβαλα αμα με δει ο τυπος.