Jump to content


Community Status Updates


Photo

Vagelio → Botsun

Είναι το μόνο ύσηχο μέρος στο οποίο μπορώ να κάνω τρελή φασαρία με την παρέα χωρίς να φάμε πόδι XD. Από Αθήνα γενικά δεν ξέρω καφετέριες και έχω βολευτεί με αυτήν.
Feb 29 2012 16:17
Photo

Botsun → Anelis

Ξέρεις καμιά καλή σειρά μυστηρίου/αστυνομική ;
Feb 29 2012 16:03
Photo

Botsun → Vagelio

[QUOTE]Costa coffee στη στοά Κοραή ίσως? [/QUOTE] Έλα πες αλήθεια,σου δίνουν ποσοστά για να τους φέρνεις κόσμο! XD
Feb 29 2012 15:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Μη λες Cosmos γιατί τώρα βλέπω τα τελευταία επεισόδια του Saint Seiya και είμαι και στο κλίμα!
Feb 23 2012 18:52
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:canthelp: Τουλάχιστον,ένιωσες το Cosmos. Κάτι είναι κι αυτό....
Feb 23 2012 18:10
Photo

Botsun → Mad_Hatter

[QUOTE]αλλά o killua απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του Gon πλέον[/QUOTE] Αυτό,αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Θεωρώ,πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.O Killua,με την εμπειρία του στις μάχες ξέρει πότε να υποχωρεί κτλ ενώ,ο Gon του μαθαίνει την αξία της φιλίας και γενικότερα απλών καθημερινών πραγμάτων που δεν τα έμαθε από την οικογένειά του. Για τον Kurapika,ελπίζω να μας τον δείξει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες,να'χει γίνει αρχηγός της μαφίας και imba. Also,ο Hisoka είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.Μάλλον,επειδή pwnαρει το σύμπαν,αν και πιστεύω πως πρέπει να μας δείξει κάποια εξέλιξη στις ικανότητές του.
Feb 23 2012 17:58
Photo

Mad_Hatter → Botsun

Και εμένα με ανυσηχεί μη μείνει ο Killua εκτός πλοκής. Με τον Kurapika, ok ανέχεται, αλλά o killua απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του Gon πλέον, πρέπει να παίρνει προτεραιότητα από τον Ging. To θυμάμε από παλία το set σου, i approve xd
Feb 23 2012 17:48
Photo

Botsun → Mad_Hatter

Θα μου άρεσε περισσότερο,να γίνει το time skip αλλά αφού ξαναβρεθούν ο Killua me ton Gon.Γιατί φοβάμαι,πως μετά θα απλώσει πολύ η πλοκή και θα κάνουμε να τον δούμε καμιά 150αρια κεφάλαια,όπως συναίβει με τον Kurapica !! T__T Τσέκαρε και το σετ μου!! :3
Feb 23 2012 16:37
Photo

Mad_Hatter → Botsun

Δε με πρήζεις μου αρέσουν συζητήσεις για τα αγαπημένα μου manga :) Αυτή τη θεωρία τη σκεφτόμουν, αλλά δε μου πολυαρέσει. Πόσταρε άφοβα στο thread, δεν έχουμε πρόβλημα με τα predictions, εφόσον είναι βασισμένα κάπου (και το συγκεκριμένο είναι, τρελό hint έριξε).
Feb 23 2012 15:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

*goes hide under a rock* No...not yet. I still have hopes!
Feb 23 2012 15:22
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ναι! :P Ξεκινώ πάλι την προπαγάνδα υπέρ του HxH. Α! Το ξεκίνησες ή μπααααα....
Feb 23 2012 15:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Και για να δώσεις έμφαση έβαλες ξανά το set του χαρακτήρα του? xD
Feb 23 2012 15:10
Photo

Botsun → Mad_Hatter

Άκου θεωρία που διάβασα στο mangahelpers. Λένε ότι,ίσως το HxH πηγαίνει για time skip,λόγω του επιλόγου που είχε στο κάτω-κάτω μέρος της τελευταίες σελίδας.Δεν ξέρω,αν το θυμάσε καθόλου,αλλά άφηνε διφορούμενο μύνημα. [SPOILER]Τεσπα,που'σαι ρε Kaito,σ'έφαγαν μπαμπέσικα,αλλά τουλάχιστον ξαναγεννήθηκες redhead! XD[/SPOILER] Σε πρήζω,αλλά δεν θέλω να ποστάρω στο thread,ολόκληρη σποιλερ συζήτηση.
Feb 23 2012 15:10
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Τώρα είδα ότι μου απάντησες !!! Ο___Ο Gomen,gomen... Έχω αρχίσει να πιστεύω,ότι η Αμάνο δημιούργησε παραπάνω χαρακτήρες απ'όσους μπορεί να διαχειριστεί.Τι να κάνουμε,δεν είναι όλοι σαν τον Togashi... :P
Feb 23 2012 14:52
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

xD ΟΚ, τι να πω κι εγώ? ΧΑ! Καλή αναλογία! Και σωστή παρατήρηση! Αυτό είναι το πιο τρελό απ'όλα, έτσι? Το ότι η Simon ακόμα δεν έχουν ούτε χάσει, ούτε αναμιχθεί σε τίποτα και μια φορά που έδειξε κάπως πιο badass την Varia ήταν επειδή αντιμετώπιζε αυτούς αλλά ωωωωωωω, έπρεπε ο Skull να βγει και να βοηθήσει τον Enma και τσουπ, τέλειωσε ο χρόνος. Έ-λε-ος.
Feb 23 2012 11:30