Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ντρέπομαι,αλλά είναι προσωρινό μέχρι ν'αρχίσει η σχολή,την επόμενη Δευτέρα.
Μόλις αρχίσει,θα'μαι ξανά στις επάλξεις του forum, επιδεικνύοντας την έλλειψη ζωής που με διακατέχει! XD

Botsun → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Ελπίζω να μην είδες ότι εγώ και η Kai καθόμαστε στα προφίλ και το σχολιάζουμε αντί να έρθουμε εδώ και να μιλήσουμε πολιτισμένα οι τρεις μας[/QUOTE]
:nanteee:
Όχι δεν το'χα δει.
Το τελευταίο καιρό,δεν κάνω stalking....

Botsun → Lord Leon
Έχεις δίκιο.
Άντε,αν κανονιστεί να καούμε όλοι μαζί παρέα.
Στην τελική,το είπες και μόνος σου λέμε κάπου κι όσοι σκάσουν μύτη.

Lord Leon → Botsun
απο μενα νο προμπλεμ, αλλα προσπαθουσα να σκεφτώ κατι που να ειναι πιο ουδετερο απο θεμα γουστου και να χωραει και ανετα καμια 15ρια ατομα by default να κατσουν σχετικά μαζεμενοι όχι σκορποχωρι. Για αυτό περιοριζονται καπως οι επιλογές.
Υ.Γ. Είσαι μεγάλος τσογλανος τελικά! Εγκρίνω!:kakashithumbup:

Botsun → Lord Leon
:hahaha:
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!
Πέρα της πλάκας,δεν πάμε στον Ιρακινό στην πλατεία Εξαρχείων,με 2,5 ευρώ το τσάι και 5 τον αργιλέ να νιώσουμε ;

Lord Leon → Botsun
Νομιζεις οτι δεν εχω σκεφτει τετοιες πλακες; XD απλώς σκεφτομαι οτι μετά θα με πετυχουν πουθενα οι mods και θα με @#$%#$% ολοι μαζι!

Botsun → Lord Leon
Το ψήνεις να πάμε Grande Ritorno,αντί για καφέ ; XD
Ασε που'μαι σίγουρος,ότι έτσι θα μαζευτεί και περισσότερος κόσμος στο meeting.

Botsun → IlPalazzo
[QUOTE=IlPalazzo;567553]PS: Junpei, o Kenny είπε να μην κατακρίνουμε ο ένας τα γούστα του άλλου. Δεν μπορώ όμως, με πνίγει το άδικο· θα το πω κι ας φάω ban. Αν ξαναπείς ότιδήποτε κακό για τη Fanta Verdia, [B]θα έχεις να κάνεις μαζί μου.[/B][/QUOTE]
Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ! :hahaha:
[SPOILER][CENTER][IMG]http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/198/020/BRTky.jpg[/IMG][/CENTER][/SPOILER]

Botsun → Vagelio
E,nai. :)
Αρκεί,μόνο να αποφασιστεί και να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.

Anelis → Botsun
Εννοείς live action? Αν ναι, δες το καινούργιο Sherlock του BBC. 2 σεζόν, από 3 επεισόδια η κάθε μια. EPIC stuff.