Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:oo: Καλά που το είπες! Τελικά είμαι για τα μπάζα... :unlucky: Κάθε άνθρωπος έχει βίτσια.Κάποιοι γουστάρουν κατσίκες,ο Gamma γουστάρει κάποια γονίδια. Βασικά,έχω αρχίσει να τον λυπάμαι,γιατί τρώει Χ από ολόκληρες γενιές της ίδιας οικογένειας!
Jan 12 2012 23:24
Photo

Kai → Botsun

:hahaha: Τι ευχαριστώ, Botsun. Δεν φτάνει που το πήρες θερμά, το πήρες σβάρνα και συνέχισες και στο manga. Έπρεπε να δεις χαρά αυτές τις μέρες που μιλούσα για Lost Canvas. Τελειώνω σιγά-σιγά και με το κατέβασμα του manga να το φρεσκάρω και με την ευκαιρία να το διαβάσω σε καλή ποιότητα και με σωστή σειρά. Από ένα σημείο και μετά η μετάφραση έβγαινε από δυο διαφορετικά σημεία και τα έχω λίγο συγχυσμένα όλα στο μυαλό μου.
Jan 12 2012 23:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha, ha, ha. Δεν το είδες botsun. Το παραπάνω είναι "m". Άλλα άσε ρε συ, ναι! Μα τι πρόβλημα κι αυτός ο Gamma. Αλλά δεν ερωτεύεται μικρές βραχύβιες, απλώς την οικογένεια ολόκληρη, κάθε γενιά. Ακόμα και τη γιαγιά θα ταν διατεθιμένος να χε ερωτευτεί αυτός!
Jan 12 2012 23:18
Photo

Botsun → Kai

Σου'πα ευχαριστώ για την πρόταση του "Lost Canvas" ; Thank you! :nod:
Jan 12 2012 23:15
Photo

XA! Το είδα και το διόρθωσα! :hero: Έχω αρχίσει να εξελίσσομαι. Τεσπα,έχεις δίκιο για τους Gamma-Uni.Ω,θεοί γιατί η μοίρα επιφύλαξε τέτοιο παιχνίδι στην καρδιά του Gamma.Γιατί τον έκανε lolicon που ελκύεται σε βραχύβιες μελλοθάνατες ;
Jan 12 2012 23:05
Photo

Ha ha ha, αυτή την φορά θα το παίξω καλή και δε θα το πω να το δεις μονος σου να μη λες ότι σου τη λέμε όλη την ώρα! :P Aλλά εννοείται ότι άλλο ο Gama-τος κι άλλο ο Gamma (Ray) ο familzoned guy. Tι με συγκρίνεις τώρα? Παρόλα αυτά, έχω να πω ότι και στο future arc στην ουσία η μικρή κυρία έξρυβε τα πραγματικά συναισθήματά της μόνο και μόνο για να πεθάνουν μαζί στο τέλος. Ω κι ένα δάκρυ κύλησε. Χα χα, έτσι είσαι ε? Πάρε να χεις μια [url=http://www.youtube.com/watch?v=27-TM3q5-Cc&feature=related]Donna[/url].
Jan 12 2012 22:57
Photo

Κάτσε ρε,αφού στο Future Arc,πάλι άκυρο έτρωγε από την ενήλικη Uni. :P Βασικά είδες την διαφορά που κάνει το παραπάνω m στο όνομα ; Γιατί,Gama ο ένας,Gamma κι ο άλλος.Όμως είδες,ο πρώτος είναι "over 9000" ενώ ο δεύτερος family+friendzoned. Also,[URL="http://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg"]Ra-Ra-Rasputin![/URL]
Jan 12 2012 22:41
Photo

[QUOTE=junpei;554597]O Gamma,παίζει να'ναι ο ορισμός του Friendzoned guy! xD[/QUOTE] I lol'd και πονάει κι ο λαιμός μου και άρχισα να βήχω. :P Αλλά δεν τον λες ορισμό ίσα-ίσα που η άλλη του κλαίγεται για τ'αντίθετο!
Jan 12 2012 22:36
Photo

Πφφφφ, ναι. Είναι μια μικρή αλήθεια αυτό μάλλον το κάνουν γιατί βαριούνται κι εενοώ όλοι-όλοι όμως: και αυτοί που γράφουν και οι mods! xD
Jan 12 2012 22:35
Photo

Το'χουμε ήδη χάσει το νήμα. Δυο-τρεις "καλωσορίζουν" συνεχώς να νέα μέλη,με το να spamαρουν και να ρωτάνε άκυρα πράγματα του στυλ,"τί εσώρουχα φοράς","πως σε λένε RL" etc. Ok,guys.Χαλαρώστε λίγο,δεν είναι ωραίο,δεν είναι μαγκιά και προπαντός,δεν είναι cool. To thread,χρειάζεται καθάρισμα επειγόντως.
Jan 12 2012 22:26
Photo

Ε χε χε, όντως...εσύ τα ονόματα εγώ γεωγραφικούς προορισμούς. Πφφφ, απαντάει κι ο άλλος. Και λέω γι αυτόν ακριβώς τον λόγο να μιλάνε με VMs, γιατί αλλιώς το χέσαμε το νήμα. xD
Jan 12 2012 22:16
Photo

Έλα μωρέ,όλοι έχουμε έναν τομέα γνώσεων στον οποίο είμαστε για τα μπάζα.Εγώ π.χ. δεν μπορώ με τίποτα να θυμηθώ ονόματα,παντός είδους. xD Το είδα κι είπα να απαντήσω,αλλά μετά λέω,"δεν μαμιέται που θα κάτσω να ασχοληθώ με τους noobαδες..."
Jan 12 2012 22:11
Photo

:3 Me and my awesome geography skills...μπέρδεψα την Ολλανδία με τη Σουηδία και το Άμστερνταμ με την Στοκχόλμη... Χμ, πάνε στο Αιτχόφεν τότε. Καλό ακούγεται! Ειδικά αν μπορεί να πας με την πρακτική. Επίσης, δες το "new member section" -_-"
Jan 12 2012 22:03
Photo

To Αμστερνταμ είναι στην Ολλανδία... -.- Το ζήτημα είναι,να υπάρχει κάποιο πανεπιστήμιο ή εταιρεία ηλεκτρονικών για να δουλέψω.Όπως π.χ στο Αϊντχόφεν που είναι η Phillips κι η σχολή μου,μπορεί να με στείλει εκεί για πρακτική.
Jan 12 2012 21:27
Photo

Xμ...δεν είμαι πολύταξιδεμένη κι εσύ μιλάς για εκτός Ελλάδας. Αμστερνταμ καλό αλλά μακρυά βρε, και κρύα! Τι λες για...Ολλανδία? Ίσως κάπου σε Ισπανία? Επειδή εκεί θα ναι και το κλίμα κοντινό. Αλλά όχι Ιταλία, too much like home.
Jan 12 2012 21:23