Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Αφού με διαβεβαιώνεις, θα πλένομαι μέχρι και με το Johnshon's baby shampoo όχι πια δάκρυα καλό μου αφεντικό...! Ναι την είδα, απαπα δεν ντρέπεται...! Εμένα μ'άρεσε ο ρόλος του γιατρού γιατί πάντα υπάρχει το περίεργο να πετύχεις κάποιον όπως κι έκανες.
Jan 14 2012 00:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:nanteee: Μην κλαις και μην απογοητεύεσαι δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ ξανα!/manly tears Μα είναι λόγια,αυτά που λέει το Δεξί χέρι ; Γι'άυτό σταμάτησε το Cosmos μου,για κάποια gama seconds!
Jan 13 2012 23:54
Photo

[QUOTE=junpei]Ξεχνώ την Μαρία,που μυήθηκε τελευταία στο Cosmos ! xD[/QUOTE] Μα ξεχνάς το αριστερό σου χέρι botsun? Το ξεχνάς? Ένα δάκρτυ κύλησε απ'τα μάτια μου-δάκρυ απογοήτευσης. Και βλέπω ότι κλαίγεσαι στο δεξί χέρι. Nice! :P
Jan 13 2012 23:36
Photo

Kai → Botsun

Ναι, είδα πως έσωσες κόσμο Botsun, don't worry. Απλά ανάμεσα σε τέτοιο αριθμό παικτών, και δύσκολος ήταν ο ρόλος και ανούσιος. Και που πέτυχες κάποιους και τους έσωσες, πολύ ήταν για όλους τους αθώους.
Jan 13 2012 20:30
Photo

Botsun → Kai

:unlucky: Μόλις έσβησε το Cosmos μου,για κάτι nano seconds. Βασικά,ούτε εγώ κατάλαβα την χρησιμότητά του γιατρού,αλλά τεσπά... Παρόλα αυτά,έσωσα δυο τρεις,χωρίς να'μαι και σίγουρος.
Jan 13 2012 20:22
Photo

Kai → Botsun

Δεν ήσουν τυχερός Botsun, απλά μετά την πρώτη αποτυχία και την επιλογή τους να μη σε βγάλουν στον αμέσως επόμενο γύρο, νομίζω ότι δεν τους βόλευε τόσο να ασχοληθούν μαζί σου. Όπως και να το κάνουμε, οι πιθανότητες να πετύχεις το άτομο που θα τρώγανε, όταν ήταν πολλά άτομα ακόμα στο παιχνίδι, ήταν λίγες και λογικό ήταν ν' ασχοληθούν περισσότερο με επιθεωρητές και άτομα που τους βόλευαν να βγουν. Γενικότερα ο ρόλος του γιατρού, και χωρίς παρεξήγηση, δεν εννοώ πως έκανες άσχημα τη δουλειά σου, δεν μου φάνηκε πολύ χρήσιμος.
Jan 13 2012 20:19
Photo

Botsun → Kai

:oo: OMG! 1)Έχω αρχίσει να καθυστεροποιούμαι και χάνω σιγά σιγά την επαφή με την Γλώσσα. 2)Πόσο κολοφαρδος ήμουν και επέζησα στο παιχνίδι ;
Jan 13 2012 20:15
Photo

Kai → Botsun

Εννοώ Botsun ότι εφόσον είχες πει κατά λάθος στην FAL ότι έχεις ρόλο, λογικό ήταν να προστατέψεις τον εαυτό σου μόλις είδες ότι ήταν δολοφόνος. Άρα όσοι είχαν πέτυχαν τα vms και είδαν ότι την πρώτη νύχτα ο γιατρός κατάφερε να προστατέψει αθώο, δεν θέλαν και πολύ να καταλάβουν τι ρόλο είχες.
Jan 13 2012 20:09
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE]Δλδ, μέχρι και ο Kenobi-sensei έγραφε περισσότερα "something" όταν αρχισαν να στρέφονται εναντίων του. Από τις πιο άσχημες κινήσεις ήταν που πήγατε να φάτε τον γιατρό πρώτο-πρώτο. Δυστυχώς για εσάς δεν το είχε δει μόνο η Fallen το vm και έκανε μπαμ τι ρόλο είχε ο junpei αφού σώθηκε αθώος στον πρώτο γύρο. Bravo.[/QUOTE] Ρε δεν κατάλαβα τι εννοείς.... T___T
Jan 13 2012 20:06
Photo

Περιμένω πιου-πιου εναντίον της μικρής! Προφανώς,υποστηρίζουμε την μικρή σ'ότι κι αν ειπωθεί,εκτός κι αν η δεύτερη ισχυριστή πως είναι Αρχηγός της Pestoallagenovese.
Jan 13 2012 19:25
Photo

Υou should!
Jan 13 2012 19:22
Photo

Θα πάρω μεγάλα ποπκορν,κοκα κόλα king size,ζαχαρωτά,μια κουβερτούλα-μην υποτροπιάσω ο κακομοίρης,τώρα που έγινα καλά-και θα απολαύσω το ξύλο!
Jan 13 2012 19:19
Photo

. . . μεγάλο. Και περίμενε να ανοιξει και η γενική συζήτηση. Προβλέπω ξεμάλλιασμα κανονικότατο, να φέρεις τα ποπκορν σου. Και ναι, εννοείται πως φέτος θα μιλήσω κι εγώ αν ξαναπεταχτούν μερικοί να κατηγορήσουν δεξιά κι αριστερά.
Jan 13 2012 19:10
Photo

Και τώρα που τελείωσε "Η νύχτα πέφτει...",μπορώ να πω,ότι το φετεινό παιχνίδι ήταν Fail !!!
Jan 13 2012 18:59
Photo

Touche~!
Jan 13 2012 18:16