Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δεν ξέρω ακόμα αλλά σίγουρα κάπου με καθαρότερο αέρα από την Αθήνα.Το Άμστερνταμ που πήγα το καλοκαίρι δεν με κέντρισε τόσο,όσο το Παρίσι.
Βασικά,δεν έχω ιδέα,εσύ τι προτείνεις ; /serious discussion about my future.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Άντε! Και πού θες να πας γενικότερα?
Χε, δε θέλω Σίσυφο αλλά σκέφτομαι Shion.

Ε ναι,αυτός είναι ένας από τους λόγους που θέλω να φύγω από την Αθήνα.
Τέσπα,αντί για σετ με τον Aldebaran γιατί δεν ζητάς ένα με τον Σίσυφο ; /Stalker mode

Έλα ρε συ το συζητάς? Και φυσικά φταίει η ατμόσφαιρα! Τέρμα μολυσμένη κι έτσι όπως είναι εκεί, το λεκανοπέδιο, χάλια. Εδώ εμείς και είμαστε χάλια που εσείς που είναι έτσι και το έδαφος...

Ισχύει,μάλλον έχουμε πέσει θύματα κάποιας παγκόσμιας συνωμοσίας που θέλει να καταστρέψει όλους τους Tsundere, μολύνοντας την ατμόσφαιρα,επιβαρύνοντας έτσι τις αλλεργίες μας.
Πέρα της πλάκας,όταν πάω στην Μυτιλήνη,δεν παίρνω ούτε τα αντισταμινικά και στο Άμστερνταμ το ίδιο.Μάλλον θα φταίει,η ατμόσφαιρα της Αθήνας.

Χμ, δύσκολα με τις αλλεργίες. Πάντα κάπως σε καταστρέφουν. Αλλά φαντάσου για να λες κι εσύ ότι το παράκανε φέτος...μπορεί να κυκλοφορούν περισσότερα αλλεργιογόνα στην ατμόσφαιρα. Γιατί όλοι την ώρα φταρνίζομαι και τόσες πολλές φορές δύσκολα συνήθως. Γι αυτό σε λέω, κάποιος έχει βάλει στο μάτι τα ντελικάτους και γλυκά tsundere.

Το κρύωμα είναι από το Σάββατο,που βγήκα με κοντομάνικο και πήγα σε κλαμπ.Την Κυριακή ήμουν ψιλοχάλια,αλλά την Δευτέρα ένιωθα καλά,μόνο που ήμουν μπουκωμένος.Οπότε πήγα στο γυμναστήριο και τρεις ώρες αργότερα όταν πήγα σπίτι είχα πυρετό.Ναι,ο εγκέφαλός μου,δεν λειτουργούσε.
Γενικότερα τα τελευταίους χειμώνες,λόγω της αλλεργικής ρινίτιδας,έχω προβλήματα με το άνω αναπνευστικό.Αλλά φέτος,το παράκανε.

Eπίσης βρε και γρήγορα! Πολλές μέρες σε κατατρέχει αυτή η ασθένεια. Αλλά σαν πολύ δεν αρρωσταίνεις? Τι έγινε, φέτος μόνο ή γενικότερα αρρωσταίνεις εύκολα?

Από την Δευτέρα χάνω συνεχώς μαθήματα,μιας και δεν λέω να γίνω καλά με τίποτα.
Άσε σήμερα,αυτή την εβδομάδα έχασα τρία εργαστήρια τα οποία θα πρέπει να τα αναπληρώσω μόνος μου,σε μέρες που θα βολεύουν τους καθηγητές.
Περαστικά σου!

Ha ha, τώρα το είδες βρε botsun?
Kαι είσαι κι εσύ άρρωστος ε? Πω πω, μαζί την αρπάζουμε! Από χθες έχω φριχτή λαρυγγίτιδα και μια έχω και μια όχι πυρετό. Κι αύριο έχω το μάθημα που δε θέλω να χάσω με τίποτα. Ελπίζω εσύ να μην έχεις μάθημα αύριο.

[QUOTE]Pestoallagenovese: Τα Χριστούγεννα πέρασαν και το χαμόγελο δεν έσβησε.[/QUOTE]
:if: Μόλις κύλησε ένα δάκρυ,στα κόκκινα απο τον πυρετό μάγουλά μου!

Botsun → Kai
Μόλις διαβάσω και τον 17ο τόμο,θα γράψω στο νήμα.
Γενικότερα,πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.

Kai → Botsun
:if: Κοίτα, μόλις νιώθεις το Cosmos μέσα σου βαθιά, η συγκίνηση και όλα τα σχετικά συναισθήματα ξυπνάνε μέσα σου τόσο δυνατά που πλέον δεν χρειάζεται να πατήσεις το emoticon. Τα δάχτυλά σου το γράφουν μόνα τους και η χρησιμοποίησή του είναι αναπόφευκτη.

Botsun → Kai
:if:
Τι θα έκανα χωρίς εσένα!
(έχω αρχίσει να πιστεύω πως χρησιμοποιώ λανθασμένα το emoticon)