Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Απλώς λέω κάποιες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό,όταν απαντώ στο ίδιο πράμα πάνω απο δύο φορές.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Έλα καλέ απλώς αναρωτιέται ο άνθρωπος εοειδή προφανώς μπερδεύτηκε και δεν τα έχει συμμαζεμένα όλα μαζί κάπου.

Συγγνώμη, λάθος μοοοοου, παράλειψη! Την επόμενη φορά θα συνεννοηθώ καλύτερα.

:hahaha:
Μια συμβουλή,εμείς οι VIPs δεν δίνουμε συνεντεύξεις,εκτός κι αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων το περιεχόμενό τους κι ύστερα από τρίμηνη συνεννόηση με τον ατζέντη μας.
Τι να πω,ερασιτέχνες....

Χα χα χα, ναι έτσι φαίνεται. Αλλά δε με χαλάει, είναι προπόνηση για το μέλλον/insert fabulous hair flip.

Μόλις τα είδα!
Τουλάχιστον,έσωσα την Zura.Κάτι είναι κι αυτό.
Να σε πω,συνέντευξη σε παίρνουν ; xD

[QUOTE]Eγώ τα έγραωα με τη σωστή σειρά, πάνε δες το.[/QUOTE]
Που είναι ρε συ και δεν το βλέπω ;

Botsun → Kai
Μόλις τελειώσω την [URL="http://myanimelist.net/manga/1047/Saint_Seiya:_The_Lost_Canvas_-_Meiou_Shinwa"]επικούρα [/URL]που διαβάζω,θα το αρχίσω!

Kai → Botsun
[QUOTE=junpei;554947]
1)Τον εαυτό μου
[B]2)Kai[/B]
3)Zura
4)Babba
5)Τον εαυτό μου
6)Μονο
[/QUOTE]
Αυτό είναι σίγουρα σωστό, Botsun. Απλά ο vigilante ήταν πολύ καλός και δεν μπόρεσες να με σώσεις από τη σφαίρα. Καημένε Aiyori Aoshi. N' αρχίσεις κι εσύ "Life is Money" btw

Μπαίνω στο παρεάκι με τιμή κι ας πουν ο,τι θέλουν!
Έτσι κάνουν τα Bosses σε dere mode.

Μην ανησυχείς, έβγαζες λεφτά, 'ησουν ο κουβαλητής οπότε κι αυτό μετράει.
Εξάλλου δεν χρειάζεται να μπεις κι εσύ στο γαϊτανάκι. Εμείς είμαστε αρκετές αλλιώς θα βάζανε κι εσένα στο "παρεάκι" καλό μου botsun.

Ρε συ,έλειπα σε αγώνα κι έχασα όλο το ξύλο και την ευκαιρία να υπερασπιστώ την Οικογένεια.... :unlucky: