Community Status Updates

Botsun → Kai
[QUOTE] Και να μην ξεχνίομαστε, έρχεται και η ταινία[/QUOTE]
Μόλις αφυπνίστηκε η Big Will ! :if:

Kai → Botsun
Καλά είναι, μια χαρά είναι, φτάνει για να παίρνουμε τη δόση μας.
Αμφιβάλλω ότι θα έχει εξίσου καλό animation μιας και εκτός του ότι το LC το είχε η TMS ήταν και OVA, οπότε έπεφτε περισσότερο χρήμα. Αν προσπαθούν όμως ν' αναβιώσουν το fanbase, λογικά θα είναι ικανοποιητική η δουλειά.
:if: Άντε, και την μέρα που θα αποκτήσουμε 8th sense, θα έχουμε και το δικό μας sub-forum.

Botsun → Kai
E,kala den είναι τα 26 ;
Όχι,ότι θα με χαλούσε να'ναι περισσότερα,αλλά καλά είναι και τόσα.
Ελπίζω,μόνο να'χει το ίδιο καλό animation με το Lost Canvas.

Kai → Botsun
:if: Και να μην ξεχνίομαστε, έρχεται και η [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-02-06/tiger-and-bunny-keiichi-satou-directs-saint-seiya-cg-film]ταινία[/url]

Kai → Botsun
:nanana: Συγνώμη, Botsun!
Να το δεις! Να περάσεις και τα fillers (εμένα μου έβγαλαν την ψυχή) να δεις και τα OVA και θα είσαι jet. Θα μαζευτούμε μετά στο thread και θα κάνουμε συζητήσεις για το πόσο έκανε να φλέγεται το cosmos μέσα μας κάθε επεισόδιο.
Αναρωτιέμαι πόσα επεισόδια θα κάνει. Αν δεν το πάνε για πάρε πολλά, 26 θα είναι σίγουρα. :/

Botsun → Kai
Μην μου πετάς ονόματα στο άκυρο,αφού ξέρεις πως δεν την παλεύω... :nanana:
Πάντως,απάντησα στο thread και προβλέπω να γίνουν,επικές συζητήσεις μέσα του.
Α! Λέω,στο διάλειμμα μεταξύ της εξεταστικής και του νέου εξαμήνου,να δω το original.

Kai → Botsun
Απ' όσο λένε, δεν θα ληφθεί ως συνέχεια του παλιού, γιατί δεν είναι μεταφορά από manga, αλλά έχουμε returning characters κρίνοντας από την εικόνα που έχει κυκλοφορήσει. Μάλιστα στην περίληψη του πρώτου επεισοδίου ο Seiya αναφέρεται ως Gold Saint πια, έχει πάρει προαγωγή και είναι ο Ιππότης του Τοξότη πλέον.
Με λίγα λόγια θα έχει χαρακτήρες από το παλιό, αλλά δεν νομίζω να πειράξει και κανέναν αν δεν αναφέρει πολλά πράγματα από τα γεγονότα του original :ρ

Botsun → Kai
Συνειδητοποιείς πως δεν πρόκειται να αλλάξω σετ,μέχρι να το δω ; :P
Για να καταλάβω κάτι,πρόκειται για νέο adaption στα πρότυπα του Dragonball:Kai ή συνέχεια του παλιού ;

Kai → Botsun
:if::if::if::if:
Δεν λες τίποτα Botsun. Είδα πως θα κρατήσουν και το στυλ του παλιού, θα έχουμε και χαρακτήρες από το original μέσα. Είδα εκεί Ikki/Shiryu/Seiya στο bg, συγκίνηση.
Το Saint Seiya έγινε ένας Φοίνικας.
:if: Άντε, με την ευκαιρία αυτή, να βγάλουν και νέα season στο Lost Canvas, το Omega δεν είναι αρκετό.

Kai → Botsun
Έτσι είναι, Botsun. Ευτυχώς μας άνοιξε τα μάτια. Τι θα κάναμε χωρίς εκείνη;

Botsun → Kai
Φοβάμαι να διαφωνήσω,οπότε ναι!
Η κοπέλα έχει δίκιο κι απορώ,πως δεν το προσέξαμε νωρίτερα...

Kai → Botsun
Απαπα, Botsun. Εσύ δεν συμφωνείς με τις θέσεις της κοπέλας; Εμένα μου άνοιξε τα μάτια και βλέπω πια αυτό το manga διαφορετικά. Τι συμφορά που μας βρήκε.