Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

[QUOTE] Και να μην ξεχνίομαστε, έρχεται και η ταινία[/QUOTE] Μόλις αφυπνίστηκε η Big Will ! :if:
Feb 07 2012 12:35
Photo

Kai → Botsun

Καλά είναι, μια χαρά είναι, φτάνει για να παίρνουμε τη δόση μας. Αμφιβάλλω ότι θα έχει εξίσου καλό animation μιας και εκτός του ότι το LC το είχε η TMS ήταν και OVA, οπότε έπεφτε περισσότερο χρήμα. Αν προσπαθούν όμως ν' αναβιώσουν το fanbase, λογικά θα είναι ικανοποιητική η δουλειά. :if: Άντε, και την μέρα που θα αποκτήσουμε 8th sense, θα έχουμε και το δικό μας sub-forum.
Feb 07 2012 12:33
Photo

Botsun → Kai

E,kala den είναι τα 26 ; Όχι,ότι θα με χαλούσε να'ναι περισσότερα,αλλά καλά είναι και τόσα. Ελπίζω,μόνο να'χει το ίδιο καλό animation με το Lost Canvas.
Feb 07 2012 12:27
Photo

Kai → Botsun

:if: Και να μην ξεχνίομαστε, έρχεται και η [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-02-06/tiger-and-bunny-keiichi-satou-directs-saint-seiya-cg-film]ταινία[/url]
Feb 07 2012 12:26
Photo

Kai → Botsun

:nanana: Συγνώμη, Botsun! Να το δεις! Να περάσεις και τα fillers (εμένα μου έβγαλαν την ψυχή) να δεις και τα OVA και θα είσαι jet. Θα μαζευτούμε μετά στο thread και θα κάνουμε συζητήσεις για το πόσο έκανε να φλέγεται το cosmos μέσα μας κάθε επεισόδιο. Αναρωτιέμαι πόσα επεισόδια θα κάνει. Αν δεν το πάνε για πάρε πολλά, 26 θα είναι σίγουρα. :/
Feb 07 2012 12:23
Photo

Botsun → Kai

Μην μου πετάς ονόματα στο άκυρο,αφού ξέρεις πως δεν την παλεύω... :nanana: Πάντως,απάντησα στο thread και προβλέπω να γίνουν,επικές συζητήσεις μέσα του. Α! Λέω,στο διάλειμμα μεταξύ της εξεταστικής και του νέου εξαμήνου,να δω το original.
Feb 07 2012 12:19
Photo

Kai → Botsun

Απ' όσο λένε, δεν θα ληφθεί ως συνέχεια του παλιού, γιατί δεν είναι μεταφορά από manga, αλλά έχουμε returning characters κρίνοντας από την εικόνα που έχει κυκλοφορήσει. Μάλιστα στην περίληψη του πρώτου επεισοδίου ο Seiya αναφέρεται ως Gold Saint πια, έχει πάρει προαγωγή και είναι ο Ιππότης του Τοξότη πλέον. Με λίγα λόγια θα έχει χαρακτήρες από το παλιό, αλλά δεν νομίζω να πειράξει και κανέναν αν δεν αναφέρει πολλά πράγματα από τα γεγονότα του original :ρ
Feb 07 2012 12:16
Photo

Botsun → Kai

Συνειδητοποιείς πως δεν πρόκειται να αλλάξω σετ,μέχρι να το δω ; :P Για να καταλάβω κάτι,πρόκειται για νέο adaption στα πρότυπα του Dragonball:Kai ή συνέχεια του παλιού ;
Feb 07 2012 11:53
Photo

Kai → Botsun

:if::if::if::if: Δεν λες τίποτα Botsun. Είδα πως θα κρατήσουν και το στυλ του παλιού, θα έχουμε και χαρακτήρες από το original μέσα. Είδα εκεί Ikki/Shiryu/Seiya στο bg, συγκίνηση. Το Saint Seiya έγινε ένας Φοίνικας. :if: Άντε, με την ευκαιρία αυτή, να βγάλουν και νέα season στο Lost Canvas, το Omega δεν είναι αρκετό.
Feb 07 2012 11:51
Photo

Botsun → Kai

[QUOTE] Saint Seiya Omega[/QUOTE] :if::if::if::if::if::if::if:
Feb 07 2012 11:43
Photo

Kai → Botsun

Έτσι είναι, Botsun. Ευτυχώς μας άνοιξε τα μάτια. Τι θα κάναμε χωρίς εκείνη;
Feb 07 2012 08:50
Photo

Botsun → Kai

Φοβάμαι να διαφωνήσω,οπότε ναι! Η κοπέλα έχει δίκιο κι απορώ,πως δεν το προσέξαμε νωρίτερα...
Feb 07 2012 01:55
Photo

Kai → Botsun

Απαπα, Botsun. Εσύ δεν συμφωνείς με τις θέσεις της κοπέλας; Εμένα μου άνοιξε τα μάτια και βλέπω πια αυτό το manga διαφορετικά. Τι συμφορά που μας βρήκε.
Feb 07 2012 01:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ναι ναι, κι όμως...μανταρίνια. Ούτε ο Μαγκάιβερ να ναι.
Feb 06 2012 19:22
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Σκέψου,μανταρίνια έφαγε για να το κάνει αυτό!
Feb 06 2012 18:59