Community Status Updates

Botsun → Kenny
Ρε συ,απορώ μερικές φορές με τα γούστα ορισμένων ανθρώπων....
Για να καταλάβεις του'χα προτείνει το Paronoia Agent,το βρήκε βλακεία.Το DMC,έκτρωμα.Το Gankutsuou,gay.To NGE,το βρήκε ηλιθιο κι άντεξε να το δει μέχρι την μέση.
Το μόνο που βρήκε καλό,ήταν το Basilisk.
Οπότε,τίθεται το ερώτημα:
Ευθανασία ή στείρωση ;

Botsun → Kenny
Ένας φίλος,μου ζήτησε να του πω,ορισμένες καλές σειρές για να δει.Μια απο αυτές ήταν το Cowboy Bebop.
Συζήτηση στο msn:
[QUOTE]
[I]Εγω:[/I]eides kanena epeisodio ?
[I]Αυτός:[/I]nai
apo to cowboy bebop
kai kserasa
[I]Εγώ[/I]:
Eisai blakas
Kai sou a3izei mono to one piece[/QUOTE]
:borednn9:

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Πολύ! Πω πω, το νέο κεφάλαιο λέει ρε συ! Μα τι γίνεται εκεί μέσα τέλος πάντων? xD

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Re sy,poso teleia kameno mporei na einai to Beelzebub ? :3

Botsun → GhostPrince
Ε,μόνο σ'ότι ποστάρω,παρακολουθώ.
Μην νομίζεις,η τελευταία ολοκληρωμένη σειρά που είδα,ήταν το Saint Seiya LC...
Kat'alla,διάβασμα. Τ_Τ

Α μπα, μην το λες. Καλύτερα να με κόψει ο συγκεκριμένος παρά να με περάσει με π.έντε εφόσον λατρεύω το μάθημά του και ντροπή μου.
Καλή επιτυχία γι αύριο κι αυτό με τη βοήθεια του κοινού πέθανα!

Κρίμα ρε συ,τουλάχιστον να σε έβαζε ένα πεντε να περνούσες,από το να σε έκοβε με τέσσερα..
Εγώ,ένα έχω δώσει στο οποίο χρησιμοποίησα την βοήθεια απο το κοινό κι ελπίζω να το πέρασα! :P
Αύριο,δίνω το επόμενο,αλλά νιώθω μια περίεργη σιγουριά και προβλέπω να τρώω το αγγούρι..

GhostPrince → Botsun
αχαχα, κιεσυ κιη FAI βλεπω το εκμεταλευεστε το κοριτσι...αχαχα:hahaha: (kiddin, kiddin :P)
αντε καλο κουραγιο(και επιτυχεια) :P εγω βασικα σε ιδιοτικη ειμαι, σπουδαζω [S][SIZE=1]την επιστημη του spying&hacking[/SIZE][/S], I mean animation :D καλα ειναι ^^ (κι ελπιζω να χω αποφασισει μεχρι να τελιωσω για το αν 8α μινω ελλαδα ή οχι) XDD τι αλλα? βλεπεις τιπoτα απο ανιμε αυτο το καιρο? ή κιασυ μια απ'τα ιδια(δε προλαβαινεις)? :P:wooi2:

Όχι, εγώ σοβαρά το λέω!
Καλά πήγα...δηλαδή έτσι νομίζω. Επειδή αποτελέσματα ακόμα γιοκ, μόνο ένα και σε εκείνο ήταν το μόνο που δεν πέρασα...με 4. Τ^Τ Δεν πειράζει, άιντε να δούμε τα υπόλοιπα.
Eσύ πώς τα πήγες botsun?

Kenny → Botsun
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, όλοι χρησιμοποιούν μεταφράσεις που postάρονται στο mangahelpers, οπότε είναι περισσότερο θέμα καλύτερης ποιότητας εικόνας και typesetting.

Botsun → GhostPrince
Είμαι Ηλεκτρονικός στα ΤΕΙ Αθηνών. Εσύ ;
Ρε,είσαι τυχερός που τελειώνεις,εγώ έχω αλλά 6 μαθήματα...Τ_Τ
Όσο,για το σετ,τα συγχαρητήρια,να τα δώσεις στην Kai,η οποία με ανέχεται και μου φτιάχνει τα σετ! XD

Καλά άστα αυταααα.... :unlucky:
Πως τα πήγες με την εξεταστική ;