Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Έλα ντε,μάλλον θα πρέπει να αρκεστούμε στις άθλιες μεταφράσεις του mangareader...
Να μην το γκαντεμιάσω,αλλά τουλάχιστον,έχουμε ακόμα το Beelzebub.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Δε σε αδικώ...κι εγώ νιώθω χάλια...από πού θα παίρνουμε τις γ@μάτες μεταφράσεις τώρα...?

Botsun → Fallen_Mpougatsa
[url=http://mangastream.com/content/jump]Manga Stream - VIZ Media Licensed Series Dropped[/url]
Νιώθω,όπως ένιωθα όταν νικήσαμε την Αρσεναλ,αλλά αποκλειστήκαμε.... :unlucky:

Kai → Botsun
:hahaha: It's ok, μερικοί που το έχουν παρακολουθήσει κανονικά, πάλι το ίδιο λένε. Ότι δεν κατάλαβαν τίποτα.

Botsun → Kai
Γιατί,οι γονείς μου δεν μ'έδειραν όταν έπρεπε... XD
Πέρα της πλάκας,όταν το έβλεπα,ήμουν σε φάση,μεταξύ ύπνου-ξύπνιου,οπότε είτε έβλεπα το μισό,είτε το'βλεπα με διακοπές.Ξέρεις,ξεκινούσα το παρακολουθούσα μέχρι το 5ο λεπτό,κοιμόμουν το ξανάπιανα στο 15ο,μετά από δυο-τρία λεπτά ξανακοιμόμουν και μετά τελείωνε το επεισόδιο χωρίς να καταλάβω τίποτα!

Kai → Botsun
XD Αφού θεωρείς τη λίστα περιορισμένη... γιατί να κάτσεις να ξαναδείς κάτι που έχεις δει ήδη;

Botsun → Kai
Αυτό ακριβώς,τελικά όλοι έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα με τα οποία ασχολούμαστε.
Επίσης,σκέφτομαι να ξαναδώ το NGE. :deadga6:

Kai → Botsun
Μπα, τα έχουμε περάσει όλοι μας. Αν δεν βαλτώσει/αραχνιάσει μια σειρά στον εξωτερικό δεν έχει την ίδια γλύκα. "Ω! Αυτή ήθελα να τη δω εδώ και 3 χρόνια λες!" και ξαφνικά παίρνεις την απόφαση. Ιστορικές στιγμές.

Botsun → Kai
Όχι,θεωρώ πως είναι μικρές και πως θα πρέπει ν'αρχίσω να βλέπω και να διαβάζω,τις σειρές που βαλτώνουν,εδώ και κάτι μηνες στους σκληρούς δίσκους μου.
/Nerdy υπαρξιακά.Τι να πεις...

Kai → Botsun
Ο.ο Όταν λες "περιορισμένες"; Εδώ είχες ξεχάσει να περάσεις μερικές σειρές. Σου λείπουν anime/manga που έχεις δει/διαβάσει ή θες να έχεις περισσότερη ποικιλία;