Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

:canthelp: suit yourself then!
Oct 22 2011 00:10
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Είμαι το Αφεντικό,οπότε τέτοια διαδικασία καλό θα'ταν να την επιβλέπω εγώ και να ανακοινώσω εγώ το αποτέλεσμα του τουρνουά,καθως έτσι θα του προσδώσω την απαραίτητη επισημότητα και το αποτέλεσμα δεν θα αμφισβητηθεί από κανέναν.
Oct 21 2011 23:31
Photo

Ωωωωωω, συγγνώμη! Αν βαριέσαι βάζουμε το δεξί χέρι! (θα λεγα εμένα αλλά και το δεξί χέρι είναι το ίδιο σαδίστρια, μουάχαχαχα. Ωχ, σαδιστής δηλαδή.)
Oct 21 2011 23:23
Photo

Όλο δουλειές με βάζεις να κάνω.Δεν με λυπάσαι το botsun ?
Oct 21 2011 23:20
Photo

D.Dragon → Botsun

Thnx man.:)
Oct 21 2011 21:19
Photo

Botsun → zennith666

I'll cover your back! Don't worry,you're the assasination squad boss ! ;) Εν ολίγοις,κανείς δεν παίρνει την θέση κανενός.
Oct 21 2011 18:16
Photo

Σοβαρά,επίσης και το στέγνωμα του νερού μετά το σφουγγάρισμα,είναι ψυχεδελικό θέαμα. Ένα σου λέω,είμαι μοναχογιός,οπότε καταλαβαίνεις πόση γκρίνια τρώω......
Oct 21 2011 17:43
Photo

α, αν σ'αρέσει τότε εγώ τι να πω...:D Καλέ γιατί τη μανούλα? Πω πω, φαντάζομαι πως σας έχει μέσα στο σπίτι. Αλλά έτσι είναι, μην είναι μια γυναίκα δυναμική, αμέσως τη λέμε και Χίτλερ!
Oct 21 2011 17:40
Photo

Σε πληροφορώ,το να βλέπεις μπογιά/στόκο/αστάρι κτλ. να στεγνώνουν στον τοίχο,είναι πολύ ενδιαφέρον-τουλάχιστον για εμένα-και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι το'χουν υποτιμήσει τόσο πολύ.... Πραγματικά,αν έχεις την μάνα σου να σε φοβερίζει (βαριέμαι ν'αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο) από μικρό,τότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι τους νταήδες στο σχολείο. Υ.Γ Την μάνα μου,την φωνάζω επιλοχία.
Oct 21 2011 17:29
Photo

Well, it's good they are this badass; at least you never get bullied! xD Συμφωνώ απολύτως μαζί σου αγαπητέ! Τι φταίω γω αν το να βλέπω μπογιά να στεγνώνει είναι πιο ενδιαφέρον από τον συνομιλητή μου...?
Oct 21 2011 17:17
Photo

Το κακό είναι,πως η πιο badass σειρά της παραγωγής στέλνεται στην Ελλάδα.....:sadist: Κάθε φορά,που μου λέει κάτι τέτοια,εγώ της απαντώ: "Δεν φταίω εγώ,που δεν είναι ικανός ο άλλος να μου κρατήσει το ενδιαφέρον για πάνω από 10 δευτερόλεπτα." :canthelp:
Oct 21 2011 16:48
Photo

Xα χα χα! Και η μάνα μου το ίδιο! xD Μην την βλέπεις έτσι όλες βγαίνουν από ένα Universal assembly line και μετά μοιράζονται στις χώρες όλου του κόσμου!
Oct 21 2011 16:15
Photo

Εν τω μεταξύ,όταν το είπα στην μάνα μου,με είπε ψώνιο και αλαζόνα...... XD
Oct 21 2011 15:23
Photo

Αχ, στο θέμα της σχολής σε καταλαβαίνω κι εγώ μερικούς δεν τους πρόσεχα καθόλου. :Ρ
Oct 21 2011 15:19
Photo

Χαχαχαχα!!! Thank you thank you....:blush2: Η πλάκα είναι,πως έχω πρόβλημα με τα ονόματα και RL.Να σκεφτείς πως για να μάθω όσους συναδέλφους,με χαιρετούσαν στην σχολή,μου πήρε ένα χρόνο κι σ'ορισμένους-ακόμα-δεν ξέρω το όνομά τους,αλλά το username που έχουν στο FB.... :sadist: Κι αυτό ξέρεις γιατί συμβαίνει,διότι όταν μου συστήνονται και μου λένε το όνομά τους,πάντα τυχαίνει ( ; ),να μην τους δίνω σημασία και να σκέφτομαι κάτι άκυρο.
Oct 21 2011 15:10