Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Καλά κάνεις,αν σου αρέσει να σε βαράνε,εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.Μόνο να σε στηρίξω στην S&M καριερα σου.
Χωρίς λεφτά,δεν περνώ ούτε την Θήβα..... (Τ_Τ)

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Koίτα, και Lussuria και Ryohei είναι masters του box και είναι και οι δύο sun guardian...να μην έχω πάρει κι εγώ κάτι απ'τη μακρά παράδοση των sun guardian, ή ακόμα καλυτερα να μη βάλω κι εγώ τον οβολό μου? :kakaka:
Ω! Να κάνεις αρχηγέ να κάνεις! Τα δυο σου χέρια συν την Rain θα σε περιμένουν!

Ατσαααα!
Αντέχεις και τα χτυπήματα,μπράβο left hand,είσαι καλός σάκος του μποξ.
Τώρα μένει,να κάνω κάποιο ντου στην Σαλονίκη.

Ω χαιρομαι που περάσατε καλά και συμπαθειθήκατε βρε! Χα χα, κι εμείς το παμε αυτό για το κινέζικο χθες. Μα πόση σύμπτωση πια?
Και ναι, αντέχω τα χτυπήματα εγώ. :hero:

Πολύ κουλ,κοπέλα.
Σίγουρα θα ξαναβγούμε κι αν μαζευτούμε πολλά καμένα,μπορεί να πάμε για noodles !
[SIZE=1][I]~Κι εδώ πάει το λαικό άσμα "Χτύπα κι άλλο θα τ'αντέξω....!~[/I][/SIZE]

:cry5: -sorry for stealing your signature emoticon but this is the only one adequate to convey my feelings- :cry5:
Ζηλεύω...!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο καφές με την Δώρα !!
Ζήλια-Ψώρα ! :P

Oh, you!
Να σε πω από τους 5 τώρα στην φωτογραφία οι τρεις είναι στην περιβόητη συντροφιά του μονόκερου...άτσα! Πλειοψηφία! xD

Οοοοοοοοοο.....
Τι τιμή,να είμαι στην ίδια φωτογραφία με την συντροφιά του Μονόκερου! :3

^^ Oι υπόλοιποι είναι φίλοι μου ναι και με μερικούς απ'αυτούς είμαστε μαζί και στο DnD! :3

:blush2:
Οι υπόλοιποι είναι από την οικογένεια ή είναι random φίλοι σου;

E he he; το ξερα ότι θα σ'άρεζε! Σε πήγε κιόλας, ειδικά με το σετάκι που έχεις τώρα! :D

Ω, σε παρακαλώ! Αυτή είναι η πραγματική χρήση του όρου: όχι αυτές που χαίρονται κάνοντας "Kyaaaaah" μόνο όλη μέρα κι εγκωμιάζοντας τα καλά του αλλά αποδέχοντας τα κακά του και που τον υποστηρίζουν όταν δεν είναι στα καλύτερά του, μουαχα χα χα χα χα!