Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά κάνεις,αν σου αρέσει να σε βαράνε,εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι.Μόνο να σε στηρίξω στην S&M καριερα σου. Χωρίς λεφτά,δεν περνώ ούτε την Θήβα..... (Τ_Τ)
Oct 24 2011 19:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Koίτα, και Lussuria και Ryohei είναι masters του box και είναι και οι δύο sun guardian...να μην έχω πάρει κι εγώ κάτι απ'τη μακρά παράδοση των sun guardian, ή ακόμα καλυτερα να μη βάλω κι εγώ τον οβολό μου? :kakaka: Ω! Να κάνεις αρχηγέ να κάνεις! Τα δυο σου χέρια συν την Rain θα σε περιμένουν!
Oct 24 2011 19:22
Photo

Ατσαααα! Αντέχεις και τα χτυπήματα,μπράβο left hand,είσαι καλός σάκος του μποξ. Τώρα μένει,να κάνω κάποιο ντου στην Σαλονίκη.
Oct 24 2011 19:08
Photo

Ω χαιρομαι που περάσατε καλά και συμπαθειθήκατε βρε! Χα χα, κι εμείς το παμε αυτό για το κινέζικο χθες. Μα πόση σύμπτωση πια? Και ναι, αντέχω τα χτυπήματα εγώ. :hero:
Oct 24 2011 19:06
Photo

Πολύ κουλ,κοπέλα. Σίγουρα θα ξαναβγούμε κι αν μαζευτούμε πολλά καμένα,μπορεί να πάμε για noodles ! [SIZE=1][I]~Κι εδώ πάει το λαικό άσμα "Χτύπα κι άλλο θα τ'αντέξω....!~[/I][/SIZE]
Oct 24 2011 18:53
Photo

:cry5: -sorry for stealing your signature emoticon but this is the only one adequate to convey my feelings- :cry5: Ζηλεύω...!
Oct 24 2011 18:49
Photo

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο καφές με την Δώρα !! Ζήλια-Ψώρα ! :P
Oct 24 2011 18:42
Photo

Oh, you! Να σε πω από τους 5 τώρα στην φωτογραφία οι τρεις είναι στην περιβόητη συντροφιά του μονόκερου...άτσα! Πλειοψηφία! xD
Oct 23 2011 17:26
Photo

Οοοοοοοοοο..... Τι τιμή,να είμαι στην ίδια φωτογραφία με την συντροφιά του Μονόκερου! :3
Oct 23 2011 17:09
Photo

^^ Oι υπόλοιποι είναι φίλοι μου ναι και με μερικούς απ'αυτούς είμαστε μαζί και στο DnD! :3
Oct 23 2011 16:56
Photo

:blush2: Οι υπόλοιποι είναι από την οικογένεια ή είναι random φίλοι σου;
Oct 23 2011 16:47
Photo

E he he; το ξερα ότι θα σ'άρεζε! Σε πήγε κιόλας, ειδικά με το σετάκι που έχεις τώρα! :D
Oct 23 2011 16:45
Photo

Θεϊκή η φωτο στο Facebook !!! (^__^)
Oct 23 2011 16:39
Photo

Ω, σε παρακαλώ! Αυτή είναι η πραγματική χρήση του όρου: όχι αυτές που χαίρονται κάνοντας "Kyaaaaah" μόνο όλη μέρα κι εγκωμιάζοντας τα καλά του αλλά αποδέχοντας τα κακά του και που τον υποστηρίζουν όταν δεν είναι στα καλύτερά του, μουαχα χα χα χα χα!
Oct 23 2011 13:06
Photo

:hihi2: Τι να πω,fangirls......
Oct 23 2011 13:03